gökdeniz kenarda oynamak istemiyor sadi tekelioglu zamaninda gökdenizin açiklamalarini unutmayanlar bilir.fatih biliyodur zaten[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Senol Günesle Yeniden..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildiİlk olarak yavuzselim_61 tarafından gönderildi
ben geçen maç için degil genel olarak bahsediyorum
Ve dedigim gibi Gökdeniz'in yeri bence ortasahadir
mantikli bir açiklama yapmadigin için ben de yanlis düsünüyorsun diyorum..
Arkadasim dedigim gibi göbekte oynayacak ve defansin arkasin daha rahat sarkabilecek göbek dediysem hüseyin gibi degil tabiYorum
-
İlk olarak perfectstorm tarafından gönderildigökdeniz kenarda oynamak istemiyor sadi tekelioglu zamaninda gökdenizin açiklamalarini unutmayanlar bilir.fatih biliyodur zaten[img]smileys/smiley36.gif[/img]
çünkü sag çizgide oynayip da takimin yildizi sayilabilecek pek nadir topçu vardir..ortada oynayip beyin görevi görmek istiyor kendileri..malum takimin yildizi ya..bu konuda en çok samet hocayi takdir ederim..madem oynamiyorsun al sana kadro disi dedi..sonra seve seve sag kanat oynadi..Yorum
-
İlk olarak yavuzselim_61 tarafından gönderildiİlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildiİlk olarak yavuzselim_61 tarafından gönderildi
Arkadasim dedigim gibi göbekte oynayacak ve defansin arkasin daha rahat sarkabilecek göbek dediysem hüseyin gibi degil tabi
arkadasim defansin arkasina nasil sarkacak allahini seversen..teknigi mi var?adam geçebilme özelligi mi var?bisey diyorsunuz ama ne sebep falan söyleyemiyorsunuz..sadece orda oynasin..bi makul ve mantikli açiklama yapYorum
-
senol hoca bunu yapamiyor iste adam hamiyi bile gönderdi..!hakliydida..hatir gönülle bu isler olmuyoYorum
-
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildiİlk olarak yavuzselim_61 tarafından gönderildiİlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildiİlk olarak yavuzselim_61 tarafından gönderildi
Arkadasim dedigim gibi göbekte oynayacak ve defansin arkasin daha rahat sarkabilecek göbek dediysem hüseyin gibi degil tabi
arkadasim defansin arkasina nasil sarkacak allahini seversen..teknigi mi var?adam geçebilme özelligi mi var?bisey diyorsunuz ama ne sebep falan söyleyemiyorsunuz..sadece orda oynasin..bi makul ve mantikli açiklama yap
Nasil nasil sarkacak hizli oldugu için defansin arkasina atilacak toplarda defansin arkasina sarkacak, bilmiyorum bunda anlamayacak ne varYorum
-
yattara oynadigi zamanda oynamasi gerksiz yerine ibrahim ege oynasa daha iyi sahada dökülsede 90 dakka sahada devamli .iki maç yedek birak o zaman akillanir ama kim yapacak ?bu dediklerim hüseyin içinde gerekli..!
güven konusunda orta sahda oyuncuya ihtiyacim yok demisti.hüseyinin alternatifi olabilirdi.Yorum
-
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildien büyük özelligi hizi olan bir oyuncuyu orta sahadan defansin arkasina sarkitiyorsun he..iyi yaa ne diyim sana..baska sorum yok
fatih defansin arkasina toplar atip veya verkaçla gökdenizi kaleciyle karsikarsiya defalarca birakmadi adam onu diyor fatih .yanlis degil. o isi yattarada yapar önemli olan o pasi vermekte.Yorum
-
İlk olarak perfectstorm tarafından gönderildi
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildien büyük özelligi hizi olan bir oyuncuyu orta sahadan defansin arkasina sarkitiyorsun he..iyi yaa ne diyim sana..baska sorum yok
fatih defansin arkasina toplar atip veya verkaçla gökdenizi kaleciyle karsikarsiya defalarca birakmadi adam onu diyor fatih .yanlis degil. o isi yattarada yapar önemli olan o pasi vermekte.
kardes Allah razi olsunYorum
-
-
İlk olarak perfectstorm tarafından gönderildisendende[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Bu arada benden baya büyükmüssünüz.
"Abi Allah razi olsun olarak" düzeltiyorum.Yorum
-
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum