Senol Günes’le Yeniden..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • sanatik
    • 23.08.2004
    • 6520
    • Yönetici
    • Almanya

yok trabzonstorm.

Ben degisilmesinden yana degilim.

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• TrabzonStorm
      • 19.07.2005
      • 259

[img]smileys/smiley5.gif[/img]Vallahi bir an korktum, forumdan bile çekileyim dedim..Onun da elestirilecegi çok yer var gerçekten ama hersey sirayla bence, o nu biraz daha sona birakmak biraz daha faydali olacak gibi geliyor bana

Yorum

• Hekimoğlu
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 19.07.2005
        • 8161
        • Trabzon

senol günes ile hüsrana devam.final maçlarini adami degil.örnek çok.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• perfectstorm
          • 31.05.2004
          • 450

İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildi
          senol günes ile hüsrana devam.final maçlarini adami degil.örnek çok.[img]smileys/smiley5.gif[/img]

geçmiste bize yasattiklari hezimetleri unutmayan arkadaslarin oldugunuda görmek sevindirici,insanlar tepki gelir diye düsündüklerini yazmayami çekiniyor....! yoksa gerçekten senol günesin çok iyi bir hoca oldugunu düsünüyorsunuz bilmiyorum ama öyleyse(bana öyle geliyor) biz bu sonuçlara müstahakiz.bekleyelim görelim demistim.... sonuç ortada.![img]smileys/smiley5.gif[/img]maalesef

Yorum

• kuzey_lee
            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
            • 31.05.2004
            • 2312

İlk olarak perfectstorm tarafından gönderildi

geçmiste bize yasattiklari hezimetleri unutmayan arkadaslarin oldugunuda görmek sevindirici,insanlar tepki gelir diye düsündüklerini yazmayami çekiniyor....! yoksa gerçekten senol günesin çok iyi bir hoca oldugunu düsünüyorsunuz bilmiyorum ama öyleyse(bana öyle geliyor) biz bu sonuçlara müstahakiz.bekleyelim görelim demistim.... sonuç ortada.![img]smileys/smiley5.gif[/img]maalesef

cevahir abi su son maçta senol hoca ne yapabilirdi?kötü oldugunu söylüyorsun o zaman bir 11 kurarmisin..oynun gidisatina göre degisikliklerini yazarmisin?

Yorum

• yavuzselim_61
              • 07.12.2004
              • 205
              • İstanbul

Takimi daha iyi motive etmeliydi, maç boyunca Gkdeniz'i kenara sikistirip birakmasaydi ortaya çekseydi ve de ilk maçta Eller degisikligiyle sonu hazirlamisti

Yorum

• kuzey_lee
                • 31.05.2004
                • 2312

İlk olarak yavuzselim_61 tarafından gönderildi
                Takimi daha iyi motive etmeliydi, maç boyunca Gkdeniz'i kenara sikistirip birakmasaydi ortaya çekseydi ve de ilk maçta Eller degisikligiyle sonu hazirlamisti

bana gökdenizin teknik olarak bir analizini yaparmisin?özelliklerini sayarmisin?

Yorum

• yavuzselim_61
                  • 07.12.2004
                  • 205
                  • İstanbul

abi gökdeniz bi kanat adami deglidir ki, göbekten oynayip adam geçen, defansin arkasin sarkan bir oyuncu, yani Yattara gibi kenardaki dar bölgede rahat adam geçecek biri degil

Yorum

• kuzey_lee
                    • 31.05.2004
                    • 2312

abi gökdeniz bi kanat adami deglidir ki, göbekten oynayip adam geçen, defansin arkasin sarkan bir oyuncu, yani Yattara gibi kenardaki dar bölgede rahat adam geçecek biri degil

allahini seversen ayni gökdenizden mi bahsediyoruz..topla dripling (kosma..süratli kosma) en büyük özelligi olan bir oyuncuyu ortadan oynatmak nasil bir düsünce?adamin en büyük artisi hizi siz tutup ortada oynasin diyorsunuz..bisey derken biraz tutarli olun lütfen..senol hocayla milli takimin basinda iken görüstügümde sormustum gökdenizi..o zaman da kanatta oynamasi gerektigini (3 senedir bunu istiyorum) söylüyordu..çok da hakli bence

Yorum

• perfectstorm
                      • 31.05.2004
                      • 450

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
                      İlk olarak perfectstorm tarafından gönderildi

cevahir abi su son maçta senol hoca ne yapabilirdi?kötü oldugunu söylüyorsun o zaman bir 11 kurarmisin..oynun gidisatina göre degisikliklerini yazarmisin?

öncelikle hüseyini defansif orta saha olarak tek oynatiyor.kosan rakbi isiran adem koçak ve i. ege oynamali ,enaz biri. fatih orta sahaya yakin oynamazsa oyun kuramiyoruz. geçen seneki takim tolga haricinde degismedi .yerine iki futbolcu geldi.oynanan futboldaki farki söylemeye gerek varmi. transfer olmadi diyeceksiniz ama üç transferde bence iyi bekleyeip görücez ama senol hoca elleri çikarip yerine tayfunu alarak ilmigi boynuna kendi geçirdi.senol hocanin tarihine bakin hep ayni final maçlarinada hep son 10 dakikada kaybediyor.avantajli durumdayken..saymaya gerek görmüyorum.

gerçi simdiden sonra istifa etmesi bi fayda vermez ama 4 sene ben bu adama katlanamam,kendisi zaten istifa etmez.! bu düsünülmeli.duruma göre devre arasinda hoca bulunursa gönderelim derim,yoksa yönetimin kellesi gider.milli takimda oldugu gibi..!

Yorum

• yavuzselim_61
                        • 07.12.2004
                        • 205
                        • İstanbul

Bence kesinlikle hakli degil ki bu son maçta apaçik bir sekilde ortaya çikti bir adam bile geçemedi, dogru dürüst adam geçmesi için daha genis sahada oynamali(orta sahada)

Yorum

• kuzey_lee
                          • 31.05.2004
                          • 2312

Bence kesinlikle hakli degil ki bu son maçta apaçik bir sekilde ortaya çikti bir adam bile geçemedi, dogru dürüst adam geçmesi için daha genis sahada oynamali(orta sahada)

allah iyiligini versin..daha genis bir alan olarak ortasahayi yazdin buraya ya teknik analizlerine itibar etmiyorum artik..orta saha ve genis alan..aman sakin bunu bi td duymasin döverler aDami..adamlar kalabalik tuttu ortasahayi sen genis alandan bahsediyorsun..tutarli yazin biraz

Yorum

• yavuzselim_61
                            • 07.12.2004
                            • 205
                            • İstanbul

ben geçen maç için degil genel olarak bahsediyorum

Ve dedigim gibi Gökdeniz'in yeri bence ortasahadir

Yorum

• kuzey_lee
                              • 31.05.2004
                              • 2312

ben geçen maç için degil genel olarak bahsediyorum

Ve dedigim gibi Gökdeniz'in yeri bence ortasahadir

mantikli bir açiklama yapmadigin için ben de yanlis düsünüyorsun diyorum..

Yorum

• perfectstorm
                                • 31.05.2004
                                • 450

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

allahini seversen ayni gökdenizden mi bahsediyoruz..topla dripling (kosma..süratli kosma) en büyük özelligi olan bir oyuncuyu ortadan oynatmak nasil bir düsünce?adamin en büyük artisi hizi siz tutup ortada oynasin diyorsunuz..bisey derken biraz tutarli olun lütfen..senol hocayla milli takimin basinda iken görüstügümde sormustum gökdenizi..o zaman da kanatta oynamasi gerektigini (3 senedir bunu istiyorum) söylüyordu..çok da hakli bence

fatih

kibristaki maçta yattara atimis gökdeniz nerde oynadi hatirliyomusun .sag kanat haricinde orta sahanin her yerinde oynadi.onu sag kanada çekmek kimin göreviydi ?ben televizyonun basinda yanimdakilere bunu söylüyorum.seno hoca bu isleri yapacak,niye kiziyorum bu gibi sebeplerden.hocamiz maalesef maç esnasinda panik içinde ve telasli yüz ifadelerini ve hareketlerinden bu çok iyi anlasiliyor..!

saglikli düsünüp oyuna dogru müdahale yapamiyor ve bu hareketler içinde olan bir kenar yönetimi gören futbolcularda panik sogukkanli olamiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...