Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Senol Günes’le Yeniden..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senol Günes’le Yeniden..

Hadi hayirli olsun... Edited by: Emorfo
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

hayirli olsunda... [img]smileys/smiley32.gif[/img]

kaynak ?????????????
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

buldum:

son dakikka: netgazete

Senol Günes, Trabzonspor Teknik Direktörü
      TRABZON30.11.2004 TSI 23:00

Ziya Dogan'in istifasiyla bosalan Trabzonspor Teknik Direktörlügüne Milli Takimlar eski Teknik Direktörü ve Trabzonspor'un eski kalecisi Senol Günes getirildi.
      Edited by: AvniAker
      *

Yorum

dogrusuya hayirli olsun
        TRABZONSPOR

Yorum

valla olmussa iyi ama daha net bi sey yok sanirim resmi sitemizde haberi yok ama olmussa süper hayirli olsun olduysa
          Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

Gece gece mi anlasmislar.
            Gazili Trabzonsporlular Birliği, Gazi-TS

Yorum

Benim bildiim kadariyla yönetim Senol GÜNES isminde anlasti. Daha teklif yapilmadi...!
              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

arkadaslar ya eminmisiniz eger oyle bise olmussa gercekten iyi olmus ama kaynagini lutfen iyi arastirin ve haber bekliyoruz su an bulan kaynagini koysun
                100%100 LAZ
                100%100 TRABZON

Yorum

Ajans Spor' un haberide bu arkadaslar ;

30Kasim2004 22:40

Yönetim Senol Günes'te birlesti..

Teknik Direktör konusu için biraraya gelen Trabzonspor yönetiminin 3 saat süren basin toplantisi sonrasi açiklama yapan asbaskan Nevzat Sakar, bütün üyelerinin Senol Günes isminde birlestigini söyledi..

Trabzonspor'da, teknik direktörlük konusunda, Baskan Atay Aktug'a, Senol Günes ile görüsme yetkisi verildi. Kulüp Asbaskani Nevzat Sakar, yaptigi açiklamada, Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'ndeki kulüp binasinda toplanan Yönetim Kurulu'nun bütün üyelerinin, teknik direktörlük konusunda Senol Günes isminde birlestigini söyledi. Sakar, bu konuda, Senol Günes ile görüsme yetkisinin, Kulüp Baskani Atay Aktug'a verildigini ifade ederek, ''Baskanimiz en kisa sürede Senol Günes ile konusarak, Trabzonspor'da teknik direktörlük konusunu çözecek'' dedi. Yönetim Kurulu'nun, Atay Aktug baskanligindaki toplantisi yaklasik 3 saat sürdü.
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

tühhh beee,kanaatimce yanlis bir tercih olmus...[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

İlk olarak Golge_Oyunu tarafından gönderildi
                      Benim bildiim kadariyla yönetim Senol GÜNES isminde anlasti. Daha teklif yapilmadi...!

ben de öyle biliyorum

emin misiniz?????????

Yorum

Resmi sitede oyle bir sey yok.

Sadece gorusulecegi haberi var diger gazetelerde.

Yorum

Senol Günes, Trabzonspor Teknik Direktörü
                          TRABZON30.11.2004 TSI 23:00

Trabzonspor Yönetim Kurulu, teknik direktörlüge Senol Günes'in getirilmesi için Kulüp Baskani Atay Aktug'a tam yetki verdi.
                          Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde bu aksam saat 19.30'da baslayan Trabzonspor olagan yönetim kurulu toplantisi, yaklasik 2.5 saat sürdü. Toplantiya yönetim kurulu üyeleri Tahsin Usta ve Nizamettin Çavusoglu katilmazken, toplantida Baskan Atay Aktug ile 22 yönetici hazir bulundu. Istanbul'dan gelir gelmez yönetim kurulu toplantisina katilan Baskan Atay Aktug'un hayli yorgun oldugu gözlendi.
                          Toplanti sonrasi Trabzonspor Yönetim Kurulu adina bir açiklama yapan Kulüp Baskani Atay Aktug, Trabzonspor camiasinin çok merak ettigi konuyu fazla detaylara girmeden açiklayacagini belirterek, "Yönetim kurulumuzu bütün üyeleri ile toplandi. Trabzonspor'da bosalan teknik direktörlük görevine sayin Senol Günes'in getirilmesine karar verdi. Senol Günes ile ön görüsmeler yapmak üzere beni yetkili kildi. En kisa zamanda Senol Günes ile görüsmelere baslayacagim" dedi.

netgazete
                          *

Yorum

Yönetim kurulu yaptigi toplanti daBaskan Atay Aktug'a sadece Senol Günes ile görüsme yetkisi verdi..Bu anlasildi anlamina gelmiyor..Ama yönetim de Senol hoca isminde hem fikir eger baskan yagacagi görüsmelerde anlasirsa! kongreden önce Trabzonspor'un basinda olacak.. Edited by: Utku61

Yorum

SENOL ile görüsme yapilmadan böyle bir karar alinirmi? Karari aldiniz SENOL kabul etmedi ne olacak, SENOL birtakim kislere göre vatan haini ilan edilecek .olurmu öyle sey. adam gibi açiklayin SENOL'LA GÖRÜSDÜK VE KESIN ANLASDIK DEYINDE TARAFTAR RAHATLASIN .

SENOLUN ISI BITIRILMISDIR. SABAH 10 DA IDMANA ÇIKARSA HIÇ SASMAYIN. KESIN OLMAYAN BIR TEKNIK DIREKTÖR ISMINI BÖYLE BASIN YOLUYLA KIMSENIN KULAGINA ÜFLEMEZLER .TRABZONSPOR KULÜBÜ BÖYLE BIR HATA YAPAMAZ.

BELKI YARDIMCILARI MEHMET VE ÜNAL'A KARSI ÇIKACAK YÖNETICILER OLABILIR ONUN IÇIN BELKI BIR GÖRÜSME YAPILACAK DIYE AÇIKLAMA YAPILMISDIR.

SULTAN FATIH AKILLI OL !Topunu oyna sakat ayaklarina yatmaya kalkma .SENOL geldi

Saygilarimla
                              TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim