ABILERIM SENOL GÜNESI TARTISMAK ANLAMSIZ OLUR LÜTFEN BIRAZ DIKKATLI YAZI YAZALIM
Senol Günesle Yeniden..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Valla burda kimse bütün suçu Hocaya atmasin adam ne yapsin bu kadar kazma oyuncuyla(Sultan hariç)ancak bu kadar olur!
Yani simdi Gökdeniz cinsi topu filelere atamadiysa bunda suçlu Senol hocami ha?
valla o adami hala takimda tutarsan bu kadar kazanmaya çalisacagim diye israr edersen ve o futbolcuda bunun karsiligini sana vermezse bütün suçlu sen olursun. Futbolculugundan ber severim Senol hocayi seviyesiinsanligi bir tanedir.A R H A V İ L İYorum
-
ben takima hiçbir sey demiyorum herkez iyi veya kötü birseyler yapmaya çalisti ama olmadi sensizlik beceriksizlik nederseniz deyin ama bence suçlu ne senol hoca nede futbolcular yattara,yönetim ve herseyden önemlisi maçi kurtulus savasi havasina sokan medyadir hiçbir zaman bizim açimizdan dogru isler yapmayan medyadir.ISTANBUL USAGI SEREFSIZ MEDYAbugün yarın ve ilelebet trabzonYorum
-
Senol Günes: ?Simdi birlik olma zamani?
Teknik Direktörümüz Senol Günes, bugün sabah antrenmanin ardindan kisa bir basin toplantisi düzenleyerek Anorthosis maçi hakkinda açiklamalar yapti.
Günes, Trabzonspor?da göreve geldigi zaman hedeflerinin çok büyük oldugunu, elde edilecek basarilarla Trabzonspor camiasini mutlu etmek istedigini her firsatta dile getirdigini söyledi. Dün Anorthosis?i 1-0 maglup etmelerine ragmen Sampiyonlar Ligi?nden elenmelerinin herhangi bir özrü olamayacagini ifade eden Günes, ?Sadece camiamizin anlayisini bekliyoruz. Özür dileyerek bu kaybimizi geri getirmenin imkani yok.? dedi.
Günes sözlerine söyle devam etti: ?Yenilginin sebepleri üzerine konusmak gerekirse öncelikle, geçen yil kaçirdigimiz sampiyonlugun ve gönüllerin sampiyonu olarak adlandirilmamizin bize bir zorluk çikardigini söyleyebilirim. Bazen büyük basarilar sizi düsüse götürür, bazen de basarisizliklar size olumlu sonuçlar getirir. Su anda yasadigimiz bir düsüs. Umuyorum elenmemiz yeni basarilara bir temel olusturur. Artik yapilmasi gereken, bu krizden nasil çikabilecegimizi düsünmek. Önümüzde zor günler var. Lig henüz baslamadi ve böyle bir sürpriz bizi sok etti.?
Taraftarlari gözü yasli biraktiklari için çok üzgün olduklarini ifade eden Günes, ?Bizim içimiz de kan agliyor bunu bilsinler. Yüregimize biçak saplanmis gibiyiz. Taraftarlar arasinda kizan, panige kapilan ve sagduyusunu kaybedenlerin oldugunu biliyorum ancak herkesin takima sahip çikmasi gerekiyor. Gün birlik olma zamanidir. Eger biz büyüksek, yikilmayacagiz ve yönetim ile taraftar bir olacak. Kizarak veya küserek bir yere varamayiz. Yönetimin veya oyuncularin gitmesi turu geri getirmeyecek bunu anlamak lazim. Ancak bize ayak uyduramayanlar varsa, onlar da gidebilirler. Yine de, sadece bir kötü sonuç alindi diye operasyona girismek büyük sikintilar dogurabilir.? dedi.
Sampiyonlar Ligi?nden elenme konusunda bir suçlu araniyorsa, burada tüm sorumlulugun kendisinde oldugunu söyleyen Günes, ?Futbolda bazen beklenmeyen sonuçlar alinabiliyor. Simdi bizim durumumuz da böyle. Bu sekilde elenmekten daha kötü bir basarisizlik olamaz. Içine düstügümüz durumdan çikmak için teslim olmadan savasmaliyiz. Teknik yönetim oyuncu ve taraftar ayakta kalmali, yarisa devam etmeli ve direnerek savasmalidir. Bunu yaparken de kimseyle kavga etmemelidir. Trabzonspor?un basarisinda birlik ve beraberligin önemini hepimiz biliyoruz.? diye konustu.
?Sartlar ne olursa olsun turu geçecek gücümüz vardi. Turu kaybettik ama birbirimizi ve Trabzonspor?u kaybetmek istemiyoruz. Her takim gibi biz de hazirlik dönemi geçirdik. Transferlerin geç katilimi, sakatlik problemleri, eskiye göre oyunculardaki performans düsüsü elenmemizdeki belli basli faktörlerdi. Tüm bu sayilanlara ragmen turu geçmemiz gerekiyordu.? diyen Günes, oyuncularin istenilen seviyede olmadigi görüsünü kabul ettigini de belirtti.
Günes, ?Sezon basinda iki resmi maçi Kibris?ta oynamak büyük bir psikolojik problem yaratti. Futbolu bir oyun olarak kabul etmek lazim ama maç degisik alanlara çekildigi için takimin motivasyonunu bozucu bir etki yapti Gergin ortam yüzünden oyuncularimiz rahat oynayamadilar.Artik bu yenilginin acisini unutturacak sekilde çalismaliyiz. Geçmiste de benzer tecrübeler yasadik ve her defasinda da toparlanmasini bildik.? diyerek sözlerini tamamladi.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
Taraftarlari gözü yasli biraktiklari için çok üzgün olduklarini ifade
eden Günes, ?Bizim içimiz de kan agliyor bunu bilsinler. Yüregimize
biçak saplanmis gibiyiz. Taraftarlar arasinda kizan, panige kapilan ve
sagduyusunu kaybedenlerin oldugunu biliyorum ancak herkesin takima
sahip çikmasi gerekiyor. Gün birlik olma zamanidir. Eger biz büyüksek,
yikilmayacagiz ve yönetim ile taraftar bir olacak. Kizarak veya küserek
bir yere varamayiz. Yönetimin veya oyuncularin gitmesi turu geri
getirmeyecek bunu anlamak lazim. Ancak bize ayak uyduramayanlar varsa,
onlar da gidebilirler. Yine de, sadece bir kötü sonuç alindi diye
operasyona girismek büyük sikintilar dogurabilir.
Lütfen arkadaslar sakin olalim.97 yilina geri dönecegiz yoksa
Yorum
-
Onada suç denmez Ugur'cugum Tayfun eger o iki pozisyonda amatörlerin yapmayacagi hatalari yapmasa;bak Senol hoca nasil Eller'in yetersizligini anladi da Tayfun'u oyuna aldi demeyecekmiydik.TÜRKIYE'NIN GELMIS GEÇMIS EN IYI HOCASIDIR.VAR MI BASKA DÜNYA 3.LÜGÜ YASATABILEN DOSTA DÜSMANA DUYURULUR.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.Yorum
-
senol hoca iyi hocadir demekle olmuyor arkadaslar.
Turu pisipisine verdik. Bunda senol hocanin, futbolcularinda oldugu gibiyeterince payi vardir.
ilk maci birakalim hayde.
dün aksam ilk yarida iki gol gelmeliydi.
acilmalari gerekeckdi ve mac farka gidecekdi ikinci yari.
Edited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
kardes dün aksamgol 42 inci dakikada geldi. Oysa macafatih ile mehmetile baslamak, yada ilk 20 dakikada gol gelmeyince mehmetide oyuna almakne kadar riskdi sence ?
karsinda kim vardi ?
onlarin iki gol yiyene kadar acilmayacagini anlamak ne kadar zordu ?
Edited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
-
Divimde tuv bitti avkadaslay aytik konusamas oldum, yeni konjunktur oturuncaya kadar forumdan çekiliyorum...Trabzonsporlulugumu kalbimde sakliyorum...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum