Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rade Prica Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son Dakika...

LigTv den Can Karyağdı ya göre Mehmet Yıldız ya da Sinan Kaloğlu dan biriyle Trabzonspor yönetimi anlaşmak üzereymiş...Ayrıca Gençlerbirliğinden M.Çakır la da görüşülüyormuş...Yeniasır Tv ye göre de TS yönetimi Holosko ile anlaşma halindeymiş... Holosko gelmek istiyormuş ancak kulübü Ö.Rıza+Tayfun ve bir miktar para istiyormuş....

Yorum

• transferi son saatlere bırakırsanoıle olur işte

Yorum

• İlk olarak bmteam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        LigTv den Can Karyağdı ya göre Mehmet Yıldız ya da Sinan Kaloğlu dan biriyle Trabzonspor yönetimi anlaşmak üzereymiş...Ayrıca Gençlerbirliğinden M.Çakır la da görüşülüyormuş...Yeniasır Tv ye göre de TS yönetimi Holosko ile anlaşma halindeymiş... Holosko gelmek istiyormuş ancak kulübü Ö.Rıza+Tayfun ve bir miktar para istiyormuş....
        Yönetim panik halinde.Herkese talip oldular...
        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Yok abi bu yükü Umut tek basina kaldiramaz, ulan yönetim mafh ettin bizleri.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• LigTv den Can Karyağdı ya göre Mehmet Yıldız ya da Sinan Kaloğlu dan biriyle Trabzonspor yönetimi anlaşmak üzereymiş...Ayrıca Gençlerbirliğinden M.Çakır la da görüşülüyormuş...Yeniasır Tv ye göre de TS yönetimi Holosko ile anlaşma halindeymiş... Holosko gelmek istiyormuş ancak kulübü Ö.Rıza+Tayfun ve bir miktar para istiyormuş....
            gülmekden kırılıyorum burda sinan nerrden çıktı tam karma oldu araya hakan şükürde giremse barii
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ben mehmet yıldızın transferinde sakınca görmüyorum

ona saldıran adama sadece karşılık verdi diğer hayvanlardaydı suç bence bi sorun olmaz tabi bunların alacağı varmı oda meçhul

Yorum

• Hayda Sinan ne yaa, BJK'de saçmalamış olan bir adamın bizde ne işi var Alınacaksa da Mehmet Yıldız'ı alınsın..
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• holosko gerçekten süper olur...

birde akşamki maçta selçuk inanı çok çok hatta daha da çok beğendim

hüseyini Rubin'e satıp selçuk alınabilirdi...
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yönetim utandiracak bizi.
                    Transferin son saatlerinde 5-6 imza birden olacakmis

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayda Sinan ne yaa, BJK'de saçmalamış olan bir adamın bizde ne işi var Alınacaksa da Mehmet Yıldız'ı alınsın..
                      Sinan bu hafta bizim defansı dağıttı ya hemen harekete geçti bizimkiler....

Yorum

• holoskoyla, m.yıldızı alırsak şahane olur.

Yorum

• Son saniyede transfer mi olur ya? Basket maçı mı bu! Bir de ne kadar formda forvet varsa hepsine talip olmuşuz güya...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• holoskoyu alalım diğerlerinden bi cacık olmaz..
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak bmteam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sinan bu hafta bizim defansı dağıttı ya hemen harekete geçti bizimkiler....
                              Hocam valla Sinan buldu boş defansı dolanır oralarda tabi.. Oof of umarım Sinan haberi yalandır..
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Son saniyede transfer mi olur ya? Basket maçı mı bu! Bir de ne kadar formda forvet varsa hepsine talip olmuşuz güya...

talip oldukları futbolcuların hepsini beğeniyorum(sinan hariç) içlerinden holosko ve mehmet çakırı alırsalar süper olur gerçekten...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X