Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rade Prica Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• insallah iyi cikar ne diyelim hayirli olsun . Ersen`e basarilar. Ispanya da iyi isler yapar.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• prica'yla transferi kapatmazlar inşallah

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        oyuncuyu almadan böyle bir başlık açmak da yanlış.gelip imzayı atmadan resmi açıklama olmadan boşa konuşuyoruz
        doğru,
        hele bi gelsin ondan sonra üfürürüz şimdi erken bence.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Geleceğini var sayarsak;
          Prica büyük bir günah işlemiş midir?
          Çocukluğunda kedi taşlamak, kuş yuvası bozmak, yılanları yakalayıp kafalarını koparmak gibi acısı ileride çıkacak kötülükler yapmış mıdır?
          Hayır mı? Öyleyse sabrı sınanıp evliya katına ulaşmak için mi buraya geliyor?

Yorum

• Bir golcü alcakmışız ama kim.Bursaspor maçi öncesi röpörtaj:
            Muhabir:Yeni Bir Golcü Alcakmısınız.
            Yönetici:Evet
            Muhabir:Bu isim kafanızdaysa kim olsuğunu söyleyebilirmisiniz?
            Yönetici.Bu isim hocamızın kafasında ve 1 kaç gün içinde imza attıracağız.

İnşallah prica gelir Bence takıma uyum sağlar ve gollerini atar.
            Més Que Un Club

Yorum

• prica'yı bilmem ama dün geceki maçtan sonra kaleci şart. bursanın bacak kadar kalecisi her yan topu aldı. zamanlaması çok iyiydi. bizimki biraz erken karar verebilse golu bile yemezdi. bir de hala bu kaleciye nasıl geri pas verebiliyorlar anlamıyorum. her geri pasta küçük dilimi yutacak gibi oluyorum. bence kaleci şart.
              TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
              Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• prica'yı risp kandırmıştır

Yorum

• İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  prica'yı bilmem ama dün geceki maçtan sonra kaleci şart. bursanın bacak kadar kalecisi her yan topu aldı. zamanlaması çok iyiydi. bizimki biraz erken karar verebilse golu bile yemezdi. bir de hala bu kaleciye nasıl geri pas verebiliyorlar anlamıyorum. her geri pasta küçük dilimi yutacak gibi oluyorum. bence kaleci şart.
                  Tolga tansiyonu yüksek maçlarda hep başımıza bela olacak orası kesin daha pişmedi heycanlı oynuyo martinezi hemen kapmamız lazım

Yorum

• habu transfer de carle işine dönmesin biz getirelim gençleralsın
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      prica'yı risp kandırmıştır
                      olabilir aslında

taraftar seni yıldız sanıyor ve ziya hca yıldız sevmez.. sende yattıgın yerden para kazanırsın demişmidir acaba??

paranoyak olduk iyice.. ulan ziya..
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• Rade Prica Aalbordan önce Almanyanin Hansa Rostock takiminda oynuyordu ve orada gösterdigi iyi perfosmansla Aalborga 2,2 Million € karsiliginda transfer oldu, kendi oyun stili olarak teknigi cok iyi olmamasina ragmen cok iyi sutlari var ve hava hakimiyeti oldukca iyi gecen sezonda Icvec Liginde 19 golle Gol Krali olmustur su ana kadar edindigim bilgiler bundan ibaretdir, kisaca kötü futbolcu oldugunu kanaat edemeyiz bu transferin nekadar dogru oldugunu hepimiz ilerleyen haftalarda görecegiz.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• ben hiç bir gazete yada internt sitesinin haberine inanmıyorum. bizim çooook sayın yöneticiler açıklamadan bişeye inanmam. ne ersen nede prica hepsi yalan ben FATİH TEKKE den başkasına kanmam.
                          Zaten geçen gün lig tvde de izledim TEKKE nin içinde hala TRABZONSPOR var ve gelmek istiyor türkiyede bizden başka hiçbir takımda oynamayacağı kesin. TRABZONSPORDAN başka hiç bir takımda oynamaz bu adam
                          SİTEDE YENİYİM
                          AMA YÖNETİM İSTİFA

Yorum

• bu şark kurnazı yönetim sayesinde şu anda çok ucuz olan martinezide kaptırıyoruz.galatasaray devre arasında ismail buzidi kiralık verip martinezi almak için çalışmalara başladı.galatasarayın kalesinde seyrettikçe kafamızı taşlara vururuz.üç kuruşa kaçırdığımız kingladzeler aureliolar zurawskiler gibi
                            TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• ilgin oyuncu ya almanya da sağ kanat oynarken Aab'ye transfer oluyo gol kralı oluyo gaztelerde yazan prica transferinin yalan olduğunu fiyatından anlıyoz geçen hafta foxsport da gezerken bir haber vardı anderlecht prica'ya 2 milyon euro teklif etti diye bu adam 1 milyon euro'ya gelir mi hiç

Yorum

• İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                anderlecht prica'ya 2 milyon euro teklif etti diye bu adam 1 milyon euro'ya gelir mi hiç
                                Ziya`yla calisma zevki icin 1 milyon € gözden cikardi adam. Ziya`nin aski adama neler yaptirmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X