Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rade Prica Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    holoskoyu alalım diğerlerinden bi cacık olmaz..
    Gelsin Holosko ve M.Çakır....
    Takım oynar takır takır....

Artık son saatlerde biraz dağıttık...

Yarın toparlarız...

Yorum

• Çekiyoruuuuuuuuum......Çekiyoruuuuuuuuum.............Çektiiiiiiiiiiiiiiiiiim
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Uğraştık alamadık diyecekler boşuna bekliyoz.
        DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak bmteam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sinan bu hafta bizim defansı dağıttı ya hemen harekete geçti bizimkiler....
          Bence Sinan cok iyi ve kaliteli bir oyuncu.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• m.yıldız mı vayyy be
            yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence Sinan cok iyi ve kaliteli bir oyuncu.
              kalite standartlarını hocadan biliyoruz kardeş ..referansın makbul değil yani .))
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

LigTv den Can Karyağdı ya göre Mehmet Yıldız ya da Sinan Kaloğlu dan biriyle Trabzonspor yönetimi anlaşmak üzereymiş...Ayrıca Gençlerbirliğinden M.Çakır la da görüşülüyormuş...Yeniasır Tv ye göre de TS yönetimi Holosko ile anlaşma halindeymiş... Holosko gelmek istiyormuş ancak kulübü Ö.Rıza+Tayfun ve bir miktar para istiyormuş....

Yorum

LigTv den Can Karyağdı ya göre Mehmet Yıldız ya da Sinan Kaloğlu dan biriyle Trabzonspor yönetimi anlaşmak üzereymiş...Ayrıca Gençlerbirliğinden M.Çakır la da görüşülüyormuş...Yeniasır Tv ye göre de TS yönetimi Holosko ile anlaşma halindeymiş... Holosko gelmek istiyormuş ancak kulübü Ö.Rıza+Tayfun ve bir miktar para istiyormuş....
                  Ömer Rıza+Tayfunu hiç düşünmeden veririm.Hatta para yerine Keçeli yada Celaleddini de veririm.

Yorum

• Holosko mukemmel transfer olur Mehmet yildizda cok kaliteli adam ama son olaylardan sonra cok sicak bakmam bu transfere.Sinan kaloglu alincagina jun oynasin daha iyi.Mehmet cakirda mukemmel olur.

Yorum

• Bu can karyağdıda ..... kar yağdıracak anlaşılan adamın verdiği her haber ofsayt ...Sadece gülüyorum...
                      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Bir hafta izine gittik geldik maşallah forum rozalinda dizisi gibi olmuş aşk, ihtiras, kin, nefret
                        Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                        Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                        WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Sevgili başkan ...ALLAH senide sevdiğin şeylerle imtihan etsin ...son ana kadar çok mühim bir ihale neticesini çaresizce bekle mesela.... sonrada alama...... üstüste 7 ihaleden elin boş çık..sonrada sakın genel müdürünü kovma..istikrar için istikrar....
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Küçükalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir hafta izine gittik geldik maşallah forum rozalinda dizisi gibi olmuş aşk, ihtiras, kin, nefret

poetricus

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ömer Rıza+Tayfunu hiç düşünmeden veririm.Hatta para yerine Keçeli yada Celaleddini de veririm.
                              zaten sol kanat yok celaleddinide verelim yerine ben oynicam herlade? hala 1 sol kanat oyuncumuz yok arkadaslar iyi bir takimla oynarken ne yapacaz bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zaten sol kanat yok celaleddinide verelim yerine ben oynicam herlade? hala 1 sol kanat oyuncumuz yok arkadaslar iyi bir takimla oynarken ne yapacaz bilmiyorum
                                Celaleddin'in yerine Ahmet Şahini koy aynı işi yapar.Çok büyük kayıp olmaz.Olmadı altyapıdan adam alırsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X