evet celaleddin sadece topu taca atıyor o kadar başka bi iş yaptığı yok gitsin ne işi var bizde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rade Prica Transferi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben Ziya`yi da verirdimİlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer Rıza+Tayfunu hiç düşünmeden veririm.Hatta para yerine Keçeli yada Celaleddini de veririm.
Yorum
-
Ya arkadaşlar ne prica sı, ne holosko su, yönetim yine büyük bir bomba patlattı işte.
Son derece gizli yürütülen çalışmalar sonucunda ve büyük büyük büyük özverilerle Tomas Jun'u aldık daha ne istiyorsunuz ?
Hem adam altyapıda profesyonelce çalışmalarınada devam ediyormuş... Çok değerli yanii..Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
Pricanın vapuru arıza yapmış şu anda tam olarak nerde olduğunun koordinatları veriliyo bulunduğu anda denizden ona ulaşılıp mesai saati bitmeden sözleşme imzalatılacakmış
Bunlar şakası bir yana böyle bir durum olsada sözleşmeyi bile denize düşürürler her şeyden aciz yönetim beceriksiz herifler 
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Ne rosalindası, dallas bile yanında halt yemiş...İlk olarak Küçükalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir hafta izine gittik geldik maşallah forum rozalinda dizisi gibi olmuş
aşk, ihtiras, kin, nefret 
Yorum
-
Alıştık bombalara bunlar yapsa yapsa akşamları tesislerin etrafında havai fişek gösterisi yaparlar tabi paraya kıyabilirselerİlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor son dakika bombası patlacak anladığm kadarı ile.
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Misafir
Aynenİlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalite standartlarını hocadan biliyoruz kardeş ..referansın makbul değil yani .
Hayrettin de iyi oyuncuydu değil mi
Yorum
-
KUTADGU
bu kadar mı güzel anlatılır. Bu kadar mı güzel eh edilir....İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili başkan ...ALLAH senide sevdiğin şeylerle imtihan etsin ...son ana kadar çok mühim bir ihale neticesini çaresizce bekle mesela.... sonrada alama...... üstüste 7 ihaleden elin boş çık..sonrada sakın genel müdürünü kovma..istikrar için istikrar....
Pravo...
Yorum
-
bomba?İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor son dakika bombası patlacak anladığm kadarı ile.
)) foruma girdiğim günden beri sayın başkanın yılmaz bir müdafii olarak bana bir bomba örneği gösterirmisiniz? bomba dan ne anlıyorsunuz... sorun şu arkadaşım ; sizlerin bomba,başarı ,gibi kavramlardan anladığı şeyle bizim anladıklarımız aynı değil..... size göre 4.lük büyük başarı bize göre değil.....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
evet c4 patlıyacak albayrağın evindeİlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor son dakika bombası patlacak anladığm kadarı ile.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum