Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Forum Yenileniyor!!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Teknik ekibimize ilettim.

Teşekkürler.

İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eksiklik olarak gördüğüm özellikler:

Engelli olan birinin mesajı başka biri tarafından alıntılandığında da görünmemesi
    Gece modu
    Alıntılanan mesajın kısaltılmış halinin gösterilmesi
    Değerlendirme puanı yerine direk yazılan mesajın emoji ile beğenilmesi ve herkese görünür olması mesajın hemen altında

Şimdilik aklıma gelenler..
    "Trabzonspor bir çember gibi,
    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

Hayırlı olsun inşallah.

Hız olarak gerçekten fark etti. Yeniliklerle de eski günlere döneriz inşallah.
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Hız olarak net bir fark var. Elinize sağlık.

Tasarım ve değişiklikler ne zaman hayata geçecek, takvim net mi?
        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Test kısmının sorunsuz çalıştığına kâni olduğumuzda hayata geçecek.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Sadece tasarım değil fonksiyonel yenilikler için de çalışıyoruz.
            Bu çerçevede diğer forumlarda görüp faydalı ve gerekli gördüğünüz özellikleri de önerebilirseniz bize destek olmuş olursunuz.

Sevgiler.

İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Trabzonspor bir çember gibi,
            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

Ağalar benim daha iyi bir önerim var: Burada yazıyoruz ediyoruz da ses getiremiyoruz! Mesela Twitter (X) ortamında organize olabilmeli, buradan organize olup ekser taraftarı harekete geçirebilecek tag etkinlikleri vs yapabilmeliyiz.
              Kimse elini taşın altına sokmazsa BMN olarak etkimiz ne olacak?
              Hem bu şekilde forumu ekser taraftarların buluşma noktası haline getiririz hem de kamuoyunda ses getirecek Twitter etkinlikleri yapabiliriz. Aksi takdirde gerisi yama boya işi olur.
              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

Hızlanmış, teşekkürler.

(UEFA)

Yorum

Tapatalk'da BMN'yi bulamadım. Yeni versiyonda kullanılmıyor mu acaba
                  www.x.com/zykmda

Yorum

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mevcut sürümde fazlaca güvenlik açığı vardı kaldırıldı.Mobil sürüm ile ilgili çalışma olacak.Şuan Vb 5.x.x sürümünü test ediyoruz.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ağalar benim daha iyi bir önerim var: Burada yazıyoruz ediyoruz da ses getiremiyoruz! Mesela Twitter (X) ortamında organize olabilmeli, buradan organize olup ekser taraftarı harekete geçirebilecek tag etkinlikleri vs yapabilmeliyiz.
                      Kimse elini taşın altına sokmazsa BMN olarak etkimiz ne olacak?
                      Hem bu şekilde forumu ekser taraftarların buluşma noktası haline getiririz hem de kamuoyunda ses getirecek Twitter etkinlikleri yapabiliriz. Aksi takdirde gerisi yama boya işi olur.
                      X'de sayfamız var bakmış mıydınız?O kanattan ilerleyebiliriz.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kullanıyorum hatta bu mesajda oradan yazıldı
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

bekliyorum

hiç bir zaman terk etmedim etmeyeceğim hadi bakalım hayırlı olsun sabırsızlıkla bekliyorum
                          Merhaba.

Uzun süredir çeşitli konular ve geliştirmeler üzerine konuştuğumuz forumumuz tüm hatlarıyla yenileniyor...
                          Detaylar kısa sürede belli olacak ve sitemiz sizlerin de istediği gibi özgün ve profesyonel bir boyut kazanacak.

Hepimizin özlediği günlere geri dönmek için tam zamanı!Bizleri unutan,unutmak üzere olan tüm renkdaşlar;tekrar aynı çatı altında buluşmak üzere hepinizi bekliyoruz.

[/QUOTE]
                          Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

Tapatalk kullanamıyor muyuz artık?
                            ***GeNÇ***

Yorum

Reklamları daha görmüyorum alışamadım, sürekli çarpıya basmak için parmağım gidiyor

Yorum

Uygulamadan arama kısmına ne yazarsam yazayım hâlâ BMN'yi bulamıyorum ��
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X