Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Forum Yenileniyor!!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    E o zaman bu başlık altında bir selam göndermek lazım gelir...

Herkese selamlar ve de sevgiler...

BMN ne olursa olsun bizim ailemizdir...

Reis Hosşgeldin....

Heyy gidi eski günler.... Kimler geldi geçti. Yıl 2003 felan... O zaman bekardık, şimdi oğlan olmuş 16 yaşında
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Heyecanla bekliyoruz yenilikleri
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

ARa transfer dönemi bitmeden yeni sürümü görebilecek miyiz?

Yorum

Logoyu forum ana sayfasına yönlendirir misiniz. Ben oradan tıklayıp ana sayfaya gitmek istiyorum : )
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

BordoMavi.Net hayatın anlamı ve Trabzonspor merkezinde birliğin beraberliğin ortak noktasıdır.Sanırım BordoMavi.Net'de en güzel yıllarımız Trabzonspor'un Şampiyon olduğu 2021 ve 2022 sezonunda bu tarihi efsane başarıyı BordoMavi.Net'de hep beraber saniye saniye, dakika dakika, saat saat canlı yaşamamız ve kutlamamız olduğu anlar hayatımızdaki en şahane anılardır.Bu nedenle BordoMavi.Net bizde yeri ve değeri çok çok ayrıdır.İşte BordoMavi.Net'in yenilenmesi, daha da güçlenmesi, daha da modern olması hepimizin gurur kaynağıdır.Çalışmaların devamını sabırsızlıkla bekliyoruz...

Yorum

bir sayfada 5 -6 tane banner şeklinde çıkan reklamlardan kurtulduğumuzu görüyorum.
              daha bir şey olmasa da olur. Bu hali gayet sade ve güzel.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

tapatalk olayını çözseniz.
                ***GeNÇ***

Yorum

İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tapatalk olayını çözseniz.
                  Vbulletin 5.x.x sürümün mobil görünümü denemekteyiz.Fema durmuyor,tapatalktan daha iyisi olacak gibi.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir sayfada 5 -6 tane banner şeklinde çıkan reklamlardan kurtulduğumuzu görüyorum.
                    daha bir şey olmasa da olur. Bu hali gayet sade ve güzel.
                    Valla bende şaşırdım şimdi girince. Sayfayı kaplayan reklamlar yüzünden insanın giresi gelmiyordu. İyi olmuş böyle.
                    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

donanımhaber forumunda olan bir özellik var. bir konudaki en beğenilen mesajlar, ana mesajın hemen altında listeleniyor.

Yorum

valla bende bayadir giremiyordum,yenilik her zaman iyidir
                        video bölümünü geliştirelim,arsivi olanlar varmi? eski maçları arıyorum ben,arsiv yapıyorum,yardimci olursanız sevinirim,kolay gelsin herkese,emege saygı...

Yorum

İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vbulletin 5.x.x sürümün mobil görünümü denemekteyiz.Fema durmuyor,tapatalktan daha iyisi olacak gibi.
                          Biz ne zaman kullanabileceğiz? Telefonla tarayıcıdan girmek çok zor oluyor. Daha pratik bir şey lazım
                          www.x.com/zykmda

Yorum

Daha tapatalk kullanılmıcak mı öyle ise iptal edeyim

Yorum

Antep maçı başlığını göremiyorum

Yorum

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biz ne zaman kullanabileceğiz? Telefonla tarayıcıdan girmek çok zor oluyor. Daha pratik bir şey lazım
                                Kontrol ve testler devam ediyor tek seferde kusursuz geçiş yapalım istiyoruz az kaldı (:
                                İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha tapatalk kullanılmıcak mı öyle ise iptal edeyim
                                Biraz daha bekleyelim,foruma zarar veren hareketler oldu uygulamada.Düzeltilebilirse kullanılabilir.
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X