Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Forum Yenileniyor!!!
Daraltma
X
-
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
-
İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHız olarak net bir fark var. Elinize sağlık.
Tasarım ve değişiklikler ne zaman hayata geçecek, takvim net mi?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sadece tasarım değil fonksiyonel yenilikler için de çalışıyoruz.
Bu çerçevede diğer forumlarda görüp faydalı ve gerekli gördüğünüz özellikleri de önerebilirseniz bize destek olmuş olursunuz.
Sevgiler.
İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHız olarak net bir fark var. Elinize sağlık.
Tasarım ve değişiklikler ne zaman hayata geçecek, takvim net mi?"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
Ağalar benim daha iyi bir önerim var: Burada yazıyoruz ediyoruz da ses getiremiyoruz! Mesela Twitter (X) ortamında organize olabilmeli, buradan organize olup ekser taraftarı harekete geçirebilecek tag etkinlikleri vs yapabilmeliyiz.
Kimse elini taşın altına sokmazsa BMN olarak etkimiz ne olacak?
Hem bu şekilde forumu ekser taraftarların buluşma noktası haline getiririz hem de kamuoyunda ses getirecek Twitter etkinlikleri yapabiliriz. Aksi takdirde gerisi yama boya işi olur.Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTapatalk'da BMN'yi bulamadım. Yeni versiyonda kullanılmıyor mu acaba
Yorum
-
İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğalar benim daha iyi bir önerim var: Burada yazıyoruz ediyoruz da ses getiremiyoruz! Mesela Twitter (X) ortamında organize olabilmeli, buradan organize olup ekser taraftarı harekete geçirebilecek tag etkinlikleri vs yapabilmeliyiz.
Kimse elini taşın altına sokmazsa BMN olarak etkimiz ne olacak?
Hem bu şekilde forumu ekser taraftarların buluşma noktası haline getiririz hem de kamuoyunda ses getirecek Twitter etkinlikleri yapabiliriz. Aksi takdirde gerisi yama boya işi olur.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTapatalk'da BMN'yi bulamadım. Yeni versiyonda kullanılmıyor mu acabaBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
bekliyorum
hiç bir zaman terk etmedim etmeyeceğim hadi bakalım hayırlı olsun sabırsızlıkla bekliyorum
Merhaba.
Uzun süredir çeşitli konular ve geliştirmeler üzerine konuştuğumuz forumumuz tüm hatlarıyla yenileniyor...
Detaylar kısa sürede belli olacak ve sitemiz sizlerin de istediği gibi özgün ve profesyonel bir boyut kazanacak.
Hepimizin özlediği günlere geri dönmek için tam zamanı!Bizleri unutan,unutmak üzere olan tüm renkdaşlar;tekrar aynı çatı altında buluşmak üzere hepinizi bekliyoruz.
[/QUOTE]Bordomavi.net - Orhangazi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum