Bunun ben karakterini s(eveyim)....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF | Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve İcraatları
Daraltma
X
-
Bu cakma kabadai sikebahce taraftari oldu söyliyordu bazi arkadaslar.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLafa gelince şehir baskısı, cart curt.
Federasyonun başında bir Trabzonlu var ve her hafta ezim ezim eziliyoruz. Kıtır kıtır doğruyorlar seni. Yarın Trabzona gelse herkes başkanım çeker. Çıkıp tek laf edemiyorsun, sen ne rezil Trabzon'lusun Trabzon'a nasıl geleceksin, çoluğunun çocuğunun akrabalarının yüzüne nasıl bakıyorsun diyemiyorsun da TFF falan diyorsun.
Akrabam olsa rahat duramaz iki laf ederdim, bunun sülalesinde ne kadar Trabzonlu, Trabzonsporlu varsa hepsine yazıklar olsun.
Büyük ihtimal öyledir.
Ah Trabzon ah kalibina bakmiyorsun imajina kaniyorsun.
Sonra basin iho gibi erto gibi capsizlar geliyor rezil ediyor seni.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Ibreti alem icin klup uyeliginden ihrac edilmeli acilen kongreye sunulmali bu teklif ama maşası sıkmaz ertonun ..klup baskanligi suresince 2011 adalet kupa vs diyerek, tff baskanligina aday olurken mecnunu yanina almasindan belliydi ne yapip yapamayacagi zaten..adam gectim adalet saglamayi trabzonsporun haklarini korumayi resmen sinir uclarmizla oynuyor trabzonu dograyan hakemlere ben cok begendim diyerek arka cikip destek oluyor birde utanmadan..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 01.12.2024, 12:19.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Celil Hekimoğlu denen zat da diyorki İHO masaya yumruğunu vursun.İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIbreti alem icin klup uyeliginden ihrac edilmeli acilen kongreye sunulmali bu teklif ama maşası sıkmaz ertonun ..klup baskanligi suresince 2011 adalet kupa vs diyerek, tff baskanligina aday olurken mecnunu yanina almasindan belliydi ne yapip yapamayacagi zaten..adam gectim adalet saglamayi trabzonsporun haklarini korumayi resmen sinir uclarmizla oynuyor trabzonu dograyan hakemlere ben cok begendim diyerek arka cikip destek oluyor birde utanmadan..
Yahu Adam Trabzonspor un adını ağzına almıyor. Zaten almasında
Bu klup ün borçlanma başlangıcı İHO dur. Başkan iken verdiği zararı bir düşünün. Haspa Ts nin adını ağzına almaya çekiniyor. Koç a kuzuluk , mecnun a leylalık yapmaya devam etsin.
Yapılacak en etkili şey net bir şekilde klupten filan uzaklaştırmaktır13 Vitor Hugo
Yorum
-
10 numara yorum. Koç’un kuzusu, mecnun’un leylasıİlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelil Hekimoğlu denen zat da diyorki İHO masaya yumruğunu vursun.
Yahu Adam Trabzonspor un adını ağzına almıyor. Zaten almasında
Bu klup ün borçlanma başlangıcı İHO dur. Başkan iken verdiği zararı bir düşünün. Haspa Ts nin adını ağzına almaya çekiniyor. Koç a kuzuluk , mecnun a leylalık yapmaya devam etsin.
Yapılacak en etkili şey net bir şekilde klupten filan uzaklaştırmaktırEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 01.12.2024, 22:04.
Yorum
-
Ne alaka yahu. Biz sadece adalet istiyoruz. Ligin iki takımın çevresinde oynanmamasını istiyoruzİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonlu federasyon başkanı gelince bize avantaj mı olacaktı sanıyordunuz. tarihte var mı böyle bir şey açın bakın bakalım. ben seçildiği gün yazdım sakın bir şey beklemeyin diye.13 Vitor Hugo
Yorum
-
Neye şaşırıyorsunuz
Abdullah Öcalan'a umut bağlayan Devlet Bahçeli'ye şaşırmadığım gibi
Ali Koç'un götüne sığınmış İHA ya hiç şaşırmam
Çünkü böyle tipler için çıkar ve menfaattan başka bir değer yokturYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Dün akşam gs maçında Eyüpspor'un attığı ilk golden önce orta sahada,bizim hem Antep hem de Alanya maçında attığımız gollerin iptaline gerekçe olarak gösterilen faullerin(ikisi de faul değil,bizim fb maçında verilmeyen golü de sayabiliriz) 4-5 katı kadar daha ağır bir faul yapılıyor,devamı gol oluyor, Var devreye girmiyor ve gol veriliyor.
Var son 3 sezondur, Var öncesi adaletsizliği tekrar, bu sefer de Var eliyle, dizayn etmek için kullanılıyor.En son Larking tarafından düzenlendi; 02.12.2024, 15:18.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum