Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF | Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve İcraatları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bunun ben karakterini s(eveyim)....

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lafa gelince şehir baskısı, cart curt.

Federasyonun başında bir Trabzonlu var ve her hafta ezim ezim eziliyoruz. Kıtır kıtır doğruyorlar seni. Yarın Trabzona gelse herkes başkanım çeker. Çıkıp tek laf edemiyorsun, sen ne rezil Trabzon'lusun Trabzon'a nasıl geleceksin, çoluğunun çocuğunun akrabalarının yüzüne nasıl bakıyorsun diyemiyorsun da TFF falan diyorsun.

Akrabam olsa rahat duramaz iki laf ederdim, bunun sülalesinde ne kadar Trabzonlu, Trabzonsporlu varsa hepsine yazıklar olsun.
      Bu cakma kabadai sikebahce taraftari oldu söyliyordu bazi arkadaslar.
      Büyük ihtimal öyledir.

Ah Trabzon ah kalibina bakmiyorsun imajina kaniyorsun.
      Sonra basin iho gibi erto gibi capsizlar geliyor rezil ediyor seni.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

trabzonlu federasyon başkanı gelince bize avantaj mı olacaktı sanıyordunuz. tarihte var mı böyle bir şey açın bakın bakalım. ben seçildiği gün yazdım sakın bir şey beklemeyin diye.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Ibreti alem icin klup uyeliginden ihrac edilmeli acilen kongreye sunulmali bu teklif ama maşası sıkmaz ertonun ..klup baskanligi suresince 2011 adalet kupa vs diyerek, tff baskanligina aday olurken mecnunu yanina almasindan belliydi ne yapip yapamayacagi zaten..adam gectim adalet saglamayi trabzonsporun haklarini korumayi resmen sinir uclarmizla oynuyor trabzonu dograyan hakemlere ben cok begendim diyerek arka cikip destek oluyor birde utanmadan..
          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 01.12.2024, 12:19.
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ibreti alem icin klup uyeliginden ihrac edilmeli acilen kongreye sunulmali bu teklif ama maşası sıkmaz ertonun ..klup baskanligi suresince 2011 adalet kupa vs diyerek, tff baskanligina aday olurken mecnunu yanina almasindan belliydi ne yapip yapamayacagi zaten..adam gectim adalet saglamayi trabzonsporun haklarini korumayi resmen sinir uclarmizla oynuyor trabzonu dograyan hakemlere ben cok begendim diyerek arka cikip destek oluyor birde utanmadan..
            Celil Hekimoğlu denen zat da diyorki İHO masaya yumruğunu vursun.
            Yahu Adam Trabzonspor un adını ağzına almıyor. Zaten almasında

Bu klup ün borçlanma başlangıcı İHO dur. Başkan iken verdiği zararı bir düşünün. Haspa Ts nin adını ağzına almaya çekiniyor. Koç a kuzuluk , mecnun a leylalık yapmaya devam etsin.
            Yapılacak en etkili şey net bir şekilde klupten filan uzaklaştırmaktır
            13 Vitor Hugo

Yorum

İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Celil Hekimoğlu denen zat da diyorki İHO masaya yumruğunu vursun.
              Yahu Adam Trabzonspor un adını ağzına almıyor. Zaten almasında

Bu klup ün borçlanma başlangıcı İHO dur. Başkan iken verdiği zararı bir düşünün. Haspa Ts nin adını ağzına almaya çekiniyor. Koç a kuzuluk , mecnun a leylalık yapmaya devam etsin.
              Yapılacak en etkili şey net bir şekilde klupten filan uzaklaştırmaktır
              10 numara yorum. Koç’un kuzusu, mecnun’un leylası
              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 01.12.2024, 22:04.

Yorum

Bu kuluple bagi ve adi kesilmeli
                Ayni hakan sukur gibi trabzona girmemeli
                Kara leke bu herif

Ama gel gor ki bunu baskan da yaparlar trabzonspora

Yorum

Boksör Selçuk Aydın ın arkasinda havlu tutan kalibrede adam futbol federasyonu baskani. Almanya bizi niye kiskaniyor küçük bir örneği.

Yorum

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trabzonlu federasyon başkanı gelince bize avantaj mı olacaktı sanıyordunuz. tarihte var mı böyle bir şey açın bakın bakalım. ben seçildiği gün yazdım sakın bir şey beklemeyin diye.
                    Ne alaka yahu. Biz sadece adalet istiyoruz. Ligin iki takımın çevresinde oynanmamasını istiyoruz
                    13 Vitor Hugo

Yorum

Neye şaşırıyorsunuz

Abdullah Öcalan'a umut bağlayan Devlet Bahçeli'ye şaşırmadığım gibi

Ali Koç'un götüne sığınmış İHA ya hiç şaşırmam

Çünkü böyle tipler için çıkar ve menfaattan başka bir değer yoktur
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Federasyonda zerre hükmü ve etkisi olduğunu sanmıyorum sadece sıfat olarak o koltukta işte
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Davinson'a dokunmayın emri verdi sanırım.

Yorum

İHO'nu koltuktan indirme operasyonu nedeniyle, takımımız MHK tarafından her maç doğranıyor.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

ne düşünüyorsun acaba Trabzonspora yapılanlardan...
                              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Dün akşam gs maçında Eyüpspor'un attığı ilk golden önce orta sahada,bizim hem Antep hem de Alanya maçında attığımız gollerin iptaline gerekçe olarak gösterilen faullerin(ikisi de faul değil,bizim fb maçında verilmeyen golü de sayabiliriz) 4-5 katı kadar daha ağır bir faul yapılıyor,devamı gol oluyor, Var devreye girmiyor ve gol veriliyor.

Var son 3 sezondur, Var öncesi adaletsizliği tekrar, bu sefer de Var eliyle, dizayn etmek için kullanılıyor.
                                En son Larking tarafından düzenlendi; 02.12.2024, 15:18.
                                DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X