İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF | Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve İcraatları
Daraltma
X
-
Hayır, İHA Trabzonspor'un sırtından , Ali Koç'a yaranıyor. Ben taraf değilim olsam Trabzonspor'u kollardım mesajı veriyor. Bütün mücadele Fener'in şampiyon olması mücadelesidir. Derin Devlet de bunu istiyor. Çünkü , senelerdir travma yaşayan şikecileri ödüllendirerek, ülkedeki mutsuzluk ortamına bir nebze katkı sunmak istiyorlar. Fener şampiyon olursa bir sürü şeyi dert etmeyecek çok kitle varYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
-
Dün , Galatasaray Eyüpspor maçında , Eyp'ün verilmeyen penaltısı ve atılmayan GS li oyuncuya nazire yaparcasına bu akşam da Kadıköy'de bir tecavüz sahnesi daha islemiş olduk. Antep'in verilmeyen 2 tane penaltısı ve saha içerisinde, düşen her fenerli oyuncu için faul çalan hakem izledik.
Önceki akşam da Trabzon'a açıkça tecavüz eden hakemi izlemiştik.
İki takımın açık ara ligi geçen sene gibi götürecekleri gerçeği ortada iken, Hakemlerin, tıpkı geçen sene olduğu gibi, Bu süreçte her iki takımın da kayıpsiz devam etmesi ve şampiyonluğun, GS nin sahasında oynanacak Fener maçına bırakılması gibi bir durum var, Bu süreçte puan kaybeden bu iki takımda, Hakemleri konuşmaya evam edecekler, algılar yapacaklar ve bir sonraki maça veya benzer hatanın rakipleri alyhine de yapılması için Lobi yürütecekler.
Bu mücadelede diğer Anadolu takımlarının ne halllerde olduğu ve olacağı hiç de siklerinde değil ve olmayacak ve bu şekilde futbolu kurtaracaklar
Düşüncem o dur ki, Bu sene Şikecileri şampiyon yapacaklar. Bunu da İHA ile yapacaklar. Çünkü o yavşak o makama seçimle değil atanarak ve bir takım anlaşmalar ve söz üzerine geldi. Bu makanını da bizi katlederek sağlamlaştıracak ve diğerlerine şu mesajı verecek '' Ben tarafsızım, taraf olsaydım, Trabzonspor bu hallerde olmazdı '''
Dün de yazdığım üzere,
Apdullah Öcalan'a açık davet göndererek onu kurtarıcı ilan eden Devlet Bahçeli'nin düştüğü duruma şaşırmadığım gibi. İHA nın da Ali Koç'un kucağında raks etmesine hiç şaşırmadım , siz de şaşırmayınEn son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 02.12.2024, 22:35.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Federasyon, Nihat Özdemir döneminde bile bu kadar fenerasyon olmamıştı.
Bu gurur senin Hacıosmanoğlu.
Hacıosmanoğlu'nun genç hakemleri iki şeyi doğruyor:
1) Trabzonspor
2) Fener'in rakipleriEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.12.2024, 22:38.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
VAR 2021 senesinde kör topal uygulandi lehte alahte hatalar esit gitti o sezon akabinde sampiyonluk geldi.bu is kkmsenin isine gelmedi basta yayinci kurulus ligin devre arasinda diger takimlar transfer bile yapamadilar bu is bitti diye.sonrasinda VAR i tartismaya actilar yok herseye karisiyormus yok futbolun zevkini akiskanligina ruhuna uygun degilmis dediler durdular kaldirtamadilar sistemi ,cikis yolunu da nerde buldular hakem goruyorsa VAR karisamazmis bunun arkasina sigindilar ulan o dedigin avrupanin ust duzey liglerinde olur bizimkilerin alayi cakal tilki dolasiyor kafalarinda dun ve bugun yasananlari gorduk bizim macin ardindan.macin sonucuna etki edecek kritik pozisyon varsa gri degilse netse cagiracaksin arkadas lamı cimi olmaz bu isin ofsayt belirlemrk icinmi VAR getirildi ama dedigim gibi hepsinin isine geliyor basta yayinci kurulus ve ulkenin
cogunlugunun alan razi veren razi yalandan adalet diye bagiriyorlar gucu gucune yetene..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 02.12.2024, 23:44.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Senin yazdıkların daha doğru.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır, İHA Trabzonspor'un sırtından , Ali Koç'a yaranıyor. Ben taraf değilim olsam Trabzonspor'u kollardım mesajı veriyor. Bütün mücadele Fener'in şampiyon olması mücadelesidir. Derin Devlet de bunu istiyor. Çünkü , senelerdir travma yaşayan şikecileri ödüllendirerek, ülkedeki mutsuzluk ortamına bir nebze katkı sunmak istiyorlar. Fener şampiyon olursa bir sürü şeyi dert etmeyecek çok kitle var
İHO bizi yaktı.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
aksam yine devâm etmis icraatlere, çalisiyor baskan daa...
sonra niye Ofli paskanlara söveysun, söverim tabi lan 100% Oflu olarak söverim hem de, alayinin cani cehenneme; MAY'indan NurAlbayrak'indan Iho'suna kadar, hepsi nefretlikTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır, İHA Trabzonspor'un sırtından , Ali Koç'a yaranıyor. Ben taraf değilim olsam Trabzonspor'u kollardım mesajı veriyor. Bütün mücadele Fener'in şampiyon olması mücadelesidir. Derin Devlet de bunu istiyor. Çünkü , senelerdir travma yaşayan şikecileri ödüllendirerek, ülkedeki mutsuzluk ortamına bir nebze katkı sunmak istiyorlar. Fener şampiyon olursa bir sürü şeyi dert etmeyecek çok kitle var
Sonuna kadar haklısınız13 Vitor Hugo
Yorum
-
biz de rezil bir baskanlik donemi gecirmesine ragmen tff baskanligindan ne yalan soyleyim az biraz da olsa umutluydum.en azindan organize bir sekilde hakemler dogramaya devam etmez diyordum.yine lafi agzimiza tikti ve kendisine yakisani yapti.
ali koc'a ve koc grubuna o kadar sallayip simdi en azili ali koc ve fb dostu olmasi inanilmaz.ali koc'tan daha fanatik fbli veletleri genc hakem diye millete yutturmaya calisiyorlar.hadi fb'ye calismasini gectim kendi bilecegi is ama neden biz dograniyoruz?yarista olsak anlarim ama biz zaten dusecegimiz kadar dusmusuz,cok buyuk surpriz olmazsa ligde ilk bese girmemiz bile cok zor..bu haldeki takima bir tekme de ben vurayim demenin alemi nedir.ertugrul dogan'a ozel bir dusmanligi mi var anlamadim.kume dusurmeye calisiyormus gibi bir havasi var.
son olarak henuz 2011 kupasi hakkinda tek kelime etmedi.ne oldu iho baskanken atip tutuyordun simdi tff baskanisin cikip esip gurlesene.hey gidi heyy..suc siz de degil suc sizin gibi insanlari belli mevkilere getiren tepeden tirnaga curuyen sistemde.
Yorum
-
TFF'nin başındaki kuzu, "Eyüpspor'un hakkı yendi" dedi.
Gaziantep, fener ve Alanya maçlarında Eyüp'ün yaşadığının mislini yaşayan Trabzonspor için bu cümleyi kuramıyor.
Bizim saf hemşeri ve taraftarlar da bundan vefa, kıyak, ilgi bekliyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ömru uzun olmaz bu aksamdan sonra gaysey trabzonspora benzemez, cekmisler kılıçları bu aksam ki aciklamalari yenilir yutulur cinsden degil.bu isi cok iyi biliyorlar algiyi inanilmaz yonetiyorlar acayip sinsiler bu konularda zaten kollaniyorlardi en ufak alehte hatada ortaligi yangin yerine verirler simdi, gucu gucune yetene artik..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 05.12.2024, 22:04.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum