Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF | Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve İcraatları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam, yanlış anlamayın da, TFF Başkanı Nihat Özdemir'ken Fener'e, Demirören'ken Beşiktaş'a karşı (varsa) yapılan hata / yanlışlar karşısında vicdanlarını mı yokladık?

Hacıosmanoğlu seçildi diye ne ayrıcalık beklerim ne de koruma. İşlerini düzgün yapsınlar.

Hakemleri, TFF'yi, MHK'yi, PFDK'yi sabaha kadar eleştirelim. Güçlü olacaksın. Çözümün tek yolu bu. Sahada güçlü olacaksın. Sadece kadro olarak değil, mental güç de önemli. Süt çocuğu gibi bizimkiler... Kaybedince de mızıkçıcılık yapıp kameralara "Şerefsiz" diyorlar.

Güç ne mi?

Zokora'nın tekmesi mental güçtü. Uğurcan'ın Dolmabahçe'de yaptığı güçtü. Bakasetas'ın galiba Kayseri'de (Artık hafızam eskisi gibi değil, unutuyorum) holiganın karşısındaki duruşu güçtü. Salih'in kırmızı kartı güçtü.

Mesela Trabzonspor, TFF seçimleti öncesi hangi lobiyi yaptı? Net, açık yğreklilikle bir duruş gördük mü? Büyükekşi'ye karşı hangi aksiyonu geliştirdi?

O yüzden Hacıosmanoğlu'nun vicdanından önce değişecek çok şey var.

Rakip gol atınca kulübeleri nasıl coşuyor? Biz sanki yastayız. Ağırbaşlılık, efendilik değil bu. Ruhsuzluk.

Aynen çok doğru anlattın bunun sözde memleket Trabzon ya işte oradan insanın hiç vicdanı sızlamaz, memleketimin takımı göz görere haksızlığa uğruyor.Aynen biz ayrıcalık istemiyoruz sadece Trabzonspor'un hakkı sahada yenmesin, Trabzonspor'a sahada hakemler eliyle zülmetmesinler tek amaç budur.Yani dur desin artık bu haksızlığa, Trabzonspor'u saha katletmesinler tek amaç budur...

Biz şikebahçe gibi her sezon beleş 18 tane penaltı istemiyoruz.Sadece Trabzonspor sahada hakemler eliyle katledilmesin ve hakkı yenmesin...

Yorum

Mourinho 1 maç ceza almış. Bir daha Trabzon sınırlarına girememeli. Kukla.

Yorum

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şikeciler o tff başkanı olduğunda, bu sezon yaşadınız. Bizi doğrar, sizi şampiyon yapar diyorlardı.

Bu nasıl embesil düşüncedir yahu
        morinyo 1 maç ceza almış. şu adamın yaptıklarını yerli bir hoca yapsa yada anadolu takımı hocası yapsa kaç maç ceza alırdı. siyaset tarafından koltuğa getirildiği belli. yoksa bu adamdan tff başkanı mı olur allah aşkına ya.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

PFDK'nın Tahkim'e dayandırdığı gerekçeye bakılırsa hakem veya temsilci raporlarına yazılmadığı takdirde küfür serbestmiş. Ertuğrul Doğan için verilen cezadaki gerekçe de komik. O sözleri kime söylediği belli olmadığı için hak mahrumiyeti cezası vermemişler...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

Divan kurulumuz çok sert şekilde TFF'yi başkanını uyarmış:

"Bizi yok saymak, hakkımızı gasp etmek asla mümkün değildir."

Şimdi dünya yıkılır, herkes titrer işte...

Antep'te golün verilmemiş. Hakkımızı gasp etmek mümkün müymüş?

Koca koca adamlar boş boş konuşuyor. Yetkili ama etkisizler...

Aksiyonunuz ne? Ne yapacaksınız, yaptınız? Cem Papila'da halk sokağa döküldü, Demirören zamanı İstinye'de göndere tüp çekildi, Deniz Ateş'in hakemliği bitirildi. Siz ne halt etmeye o koltuklardınız efendiler? Beceriksizler...
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.11.2024, 08:38.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Divan kurulumuz çok sert şekilde TFF'yi başkanını uyarmış:

"Bizi yok saymak, hakkımızı gasp etmek asla mümkün değildir."

Şimdi dünya yıkılır, herkes titrer işte...

Antep'te golün verilmemiş. Hakkımızı gasp etmek mümkün müymüş?

Koca koca adamlar boş boş konuşuyor. Yetkili ama etkisizler...

Aksiyonunuz ne? Ne yapacaksınız, yaptınız? Cem Papila'da halk sokağa döküldü, Demirören zamanı İstinye'de göndere tüp çekildi, Deniz Ateş'in hakemliği bitirildi. Siz ne halt etmeye o koltuklardınız efendiler? Beceriksizler...
              Her şey göstermelik ve anlık.
              Tolga Zengin için versene beinsports a okkalı br tepki
              Çık başkan olarak ben maçlarımın taraflı beinden yayınlanmasını istemiyorum. Hiç bir taraftarımızın almasınıda istemiyorum desene
              13 Vitor Hugo

Yorum

tek amacı intikam almak ama nedeni belli değil zaten bilen biiyor kendisi ve iki oğlu iyi şikebahçelidir yapacağı herhangi bir iyi icraaat da olamaz çünkü siyaset babaları izin vermez
                Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

mehmet büyükekşi'yi bile mumla aratıyor. geçen sene her hafta federasyonu yerden yere vuran ali koç'un niyeyse bu sene 1 tane federasyon başkanı ile ilgili söylemi yok. bunlar tesadüf mü. iho gs ile fb yi dengede tutmaya çalışıyor. ali koç'a şirinlik yapıyor bariz belli. ben dedim seçilirken bize hiç bir faydası olmaz. böyle şeyler bize hiç bir zaman yarar sağlamaz. futboldaki düzen belli. kim gelirse gelsin ona göre hareket ediyor.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Ya ben kupayı alacağım yada kupa beni alacak dedi. Ama o ihaleleri almayı tercih etti.

Yorum

Suna soyleyin trabzonsporun adini agzina almaktan vazgecsin artik gitsin istanbul eziklerini sirinlemeye devam etsin her yaptigi aciklama ayri skandal neymis trabzonspor -şikebahce macinin hakemini cok begenmis ayni seyi ts- 8tas maci hakemi icinde soylemisti milletin sinir uclariyla oynuyor resmen.ya ben 2011 kupasini alirkm ya kupa beni diyorsun 2013 de buyur elini tutan mi var hadi alda gorelim ama yok sen şikeden hukum giymis klup baskanlarini kendine yagver etmekle yukumlusun.su adam tff baskani secilsin diye onculuk yapti bir de erto kazandigi bir tane savas yok arkadas surekli yanlis ata oynuyor..iho istanbul eziklerine sirin gozukmek icin trabzonsporu meze yapmaktan ornek vermekten vazgec artik sen kim adalet kim..nerde bir trabzonapor dusmani azili şikeci var tff de goreve getiriyor gokhan gonul kim ki alt takim milli takimi calistiracak nerden torpilli bu adam kanirta kanirta sampiyon olduk 2011 de demesimi hosuna gitti!
                      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 23.11.2024, 09:58.
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Tarihe kara leke olarak yazilacaktir iliklerine kadar hissedecek
                        2 yakasi bir araya gelmez bu kadar hak yemenin bir bedeli mutlaka vardir

Yorum

İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tek amacı intikam almak ama nedeni belli değil zaten bilen biiyor kendisi ve iki oğlu iyi şikebahçelidir yapacağı herhangi bir iyi icraaat da olamaz çünkü siyaset babaları izin vermez
                          Ondan intikamin en buyugune alacagiz

Yorum

3 koyunum olsa İHO'ya teslim etmem. Bırak fedarasyonu bakkal bile yönetemez bu. Trabzonspor'a başkan seçildiğinde de aynısını demiştim. bir gram ilerleme yok bunda

Yorum

Trabzonspor'a en ufak faydası dokunmamış, tarihin en rezil günlerini yaşatmış bir başkandı kendisi. Bu adam federasyon başkanı olunca beklentiye girmek büyük bir hata idi. Neyse ki ben o hataya düşmedim.
                              Hamiş

Yorum

Ey sigir cobani, az once şikebahçeye senin evladin hakemin verdigi penaltiyi ac bir izle. O alkislattigin hakemleri boydan al, kullan. Seni o mevkilere getiren sansa kadere lanet...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X