önceki konuyu forumun performansını arttırmak için teknik sebeplerden ötürü uçurmak durumda kaldık. yorumlarınıza buradan devam edebilirsiniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TFF | Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve İcraatları
Daraltma
X
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoç'un yeni kuzusu...
Yorum
-
Şu an tam da İstanbul takım taraftarı ağzıyla konuşuyor gibisiniz.En çok da onlar rahatsız oluyor o koltukta hacıosmanoğlunun oturuyor olmasından...Şu söylemleriniz tam da onların görüşünü yansıtıyor.
İho gelmeseydi ve öncekiler devam etseydi yada farklı biri gelseydi kim olaylı gz maçının faturasını hakemlere keserdi?Zaten kesecek olsalardı 10 küsür yıl mı beklerlerdi?
Daha düne kadar tff yi basıp hakem tokatlayacağını dile getiren fb bugün aynı dili kullanabiliyor mu?veya bunu şu an neden yapamıyor?
Sevin yada sevmeyin ben de sevmiyorum ama sizce hangi başkan üzerinde egemenlik kurmaları daha kolaydı ve bunu yıllarca yaptı ist takımları?Kurum basmayı dile getirmek onlar için bu kadar kolaydı...
Veya fb yi şampiyon yapmak için ihoya mı ihtiyaçları vardı?Tokatlayabilecekleri adama bunu yaptıramıyorlar mıydı?sizce?
Evet bizim maçlarda da hakem hatalarımız var bundan sonra da olacaktır da (olmalı demiyorum yanlış anlaşılmasın)ama şimdiye kadar hakkımız ne zaman arandı?Ne zaman hakkımız olan şey bize verildi?
En azından şu yapmış olduğu şey bile küçük de olsa onu diğer tff başkanlarından ayırıyor.
Bu bile ist takımlarını çıldırttı,onlar da ts yi şampiyon yapmak için oraya getirildi diyorlar,en çok onlar rahatsız oluyorlar ihodan...
İhoyu bizim kulüp başkanı olarak hiç beğenmeyip başarısız gördüğümü defalarca kez dile getirmişimdir.Ama kalkıp da ilk kez bizim hakkımızı arayıp,suçlu hakemleri cezalandıran birinin tff başkanı olduğuna şahit oluyorum.
Önceki tff başkanlarının o koltukta oturup tüm haklarımızın gasp edilmesine sadece seyirci kalmalarındansa,milletin şamaroğlanı olmalarını izlemeye göz yummaktansa;o koltukta ihoyu görmeyi tercih ederim.En son Macellan tarafından düzenlendi; 07.10.2024, 23:11.
Yorum
-
İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an tam da İstanbul takım taraftarı ağzıyla konuşuyor gibisiniz.En çok da onlar rahatsız oluyor o koltukta hacıosmanoğlunun oturuyor olmasından...Şu söylemleriniz tam da onların görüşünü yansıtıyor.
İho gelmeseydi ve öncekiler devam etseydi yada farklı biri gelseydi kim olaylı gs maçının faturasını hakemlere keserdi?Zaten kesecek olsalardı 10 küsür yıl mı beklerlerdi?
Daha düne kadar tff yi basıp hakem tokatlayacağını dile getiren fb bugün aynı dili kullanabiliyor mu?veya bunu şu an neden yapamıyor?
Sevin yada sevmeyin ben de sevmiyorum ama sizce hangi başkan üzerinde egemenlik kurmaları daha kolaydı ve bunu yıllarca yaptı ist takımları?Kurum basmayı dile getirmek onlar için bu kadar kolaydı...
Veya fb yi şampiyon yapmak için ihoya mı ihtiyaçları vardı?Tokatlayabilecekleri adama bunu yaptıramıyorlar mıydı?sizce?
Evet bizim maçlarda da hakem hatalarımız var bundan sonra da olacaktır da (olmalı demiyorum yanlış anlaşılmasın)ama şimdiye kadar hakkımız ne zaman arandı?Ne zaman hakkımız olan şey bize verildi?
En azından şu yapmış olduğu şey bile küçük de olsa onu diğer tff başkanlarından ayırıyor.
Bu bile ist takımlarını çıldırttı,onlar da ts yi şampiyon yapmak için oraya getirildi diyorlar,en çok onlar rahatsız oluyorlar ihodan...
İhoyu bizim kulüp başkanı olarak hiç beğenmeyip başarısız gördüğümü defalarca kez dile getirmişimdir.Ama kalkıp da ilk kez bizim hakkımızı arayıp,suçlu hakemleri cezalandıran birinin tff başkanı olduğuna şahit oluyorum.
Önceki tff başkanlarının o koltukta oturup tüm haklarımızın gasp edilmesine sadece seyirci kalmalarındansa,milletin şamaroğlanı olmalarını izlemeye göz yummaktansa;o koltukta ihoyu görmeyi tercih ederim.
Fener'in dili değişmiş demişsiniz, Acun'un geçen haftaki toplantısında değişen bir dil görmedim ben.
Hakkımızın ne zaman arandığını sormuşssunuz. Bu TFF Başkanı'ndan ziyade kendi kulüp başkanımızla alakalı... Doğan gibi pasif etkisiz biri ancak konuşur. Ama Deniz Ateş Bitnel'i unutmuşsunuz.
Şu anda Hacıosmanoğlu'nun savunulacak bir yanı yok. Hele Trabzonspor açısından hiç yok.
Antalya'da Atilla Karaoğlan'ın darp edilmesiyle ilgili olarak TFF ne yaptı?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim hakkımızı nerede aradı? O makamdaki kişinin mazisi ne olursa olsun, adil olsun önce.
Fener'in dili değişmiş demişsiniz, Acun'un geçen haftaki toplantısında değişen bir dil görmedim ben.
Hakkımızın ne zaman arandığını sormuşssunuz. Bu TFF Başkanı'ndan ziyade kendi kulüp başkanımızla alakalı... Doğan gibi pasif etkisiz biri ancak konuşur. Ama Deniz Ateş Bitnel'i unutmuşsunuz.
Şu anda Hacıosmanoğlu'nun savunulacak bir yanı yok. Hele Trabzonspor açısından hiç yok.
Antalya'da Atilla Karaoğlan'ın darp edilmesiyle ilgili olarak TFF ne yaptı?
*Hakkımızın ne zaman aranmasında;yapılan eyleme katılmasamda(hakemlerin alıkonulması) o maç sonrası takımın doğranmasına nasıl tepki verdiğini hepimiz biliyoruz.
*Ben acunun veya koçun önceki dönemlerde olduğu gibi tff veya hakemlerine şöyle yada böyle yaparız dediğine denk gelmedim,belki de ben kaçırdım.Ama asla eskisi gibi bir dil kullanamıyorlar.
*Saymış olduğum ilk iki madde aslında tamamen trabzonspor açısından savunulacak bir yanı.
*Hakkımızın aranması tff den ziyade kulüp başkanının işi demişsiniz,doğru fakat eksik.Kulüp başkanı sesini çıkartır ama sana hakkını kulüp başkanı değil tff veya tff üstü kişi,kurum verir.
*Son soruna gelecek olursak,ben olayı bizim ve ist takımları açısından değerlendiriyorum,Antalya-Hatay maçında olan olayda sonuç ne olur bekleyip göreceğiz.Çıkacak sonuca göre eleştirebilirsiniz.
*Ama tekrar söylüyorum,şimdiye kadar seversiniz veya sevmezsiniz ilk iki maddeyi yapan tff başkanı veya kulüp başkanı(sadece bu olayı kastediyorum,normalde oldukça başarısız görüyorum bizdeki başkanlık kariyerini) ben görmedim.Dolayısıyla diğer şamaroğlanlarını o koltukta görmekten ve her hakkımızın gaspedilmesini sadece izlemelerindense ihoyu orada görmeyi tercih ederim.En son Macellan tarafından düzenlendi; 07.10.2024, 23:40.
Yorum
-
İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle*Olaylı Antep maçı hakem ve gözlemcileri şu an onun döneminde görevden uzaklaştırıldı.
*Hakkımızın ne zaman aranmasında;yapılan eyleme katılmasamda(hakemlerin alıkonulması) o maç sonrası takımın doğranmasına nasıl tepki verdiğini hepimiz biliyoruz.
*Ben acunun veya koçun önceki dönemlerde olduğu gibi tff veya hakemlerine şöyle yada böyle yaparız dediğine denk gelmedim,belki de ben kaçırdım.Ama asla eskisi gibi bir dil kullanamıyorlar.
*Saymış olduğum ilk iki madde aslında tamamen trabzonspor açısından savunulacak bir yanı.
*Hakkımızın aranması tff den ziyade kulüp başkanının işi demişsiniz,doğru fakat eksik.Kulüp başkanı sesini çıkartır ama sana hakkını kulüp başkanı değil tff veya tff üstü kişi,kurum verir.
*Son soruna gelecek olursak,ben olayı bizim ve ist takımları açısından değerlendiriyorum,Antalya-Hatay maçında olan olayda sonuç ne olur bekleyip göreceğiz.Çıkacak sonuca göre eleştirebilirsiniz.
*Ama tekrar söylüyorum,şimdiye kadar seversiniz veya sevmezsiniz ilk iki maddeyi yapan tff başkanı veya kulüp başkanı(sadece bu olayı kastediyorum,normalde oldukça başarısız görüyorum bizdeki başkanlık kariyerini) ben görmedim.Dolayısıyla diğer şamaroğlanlarını o koltukta görmekten ve her hakkımızın gaspedilmesini sadece izlemelerindense ihoyu orada görmeyi tercih ederim.
Antep maçının VAR hakemi Erkan Engin'le ilgili dün Acun yakınıyordu: "Bizim Kasımpaşa maçımızdan sonra TFF 60 gün maç vermedi Engin'e."
Bu arada, o hakem bizim şampiyonluk sezonumuzda, arka arkaya dört maçımıza verilmişti.
Trabzonspor 4 - 2 Göztepe
Rizespor 3 - 2 Trabzonspor
Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş
Trabzonspor 1 - 1 Karagümrük
Dört maçın birinde aleyhimize üç penaltı çalınmış, birinde Halil'in golünde Denswil'e yapılan faul çalınmamış, birinde Djaniny'ye yapılan net penaltı verilmemiş (ne ilginçtir, o pozisyonun ertesi günü Kadıköy'de Rossi'ye benzer pozisyona penaltı veren hakem de Erkan Engin)...
İstanbul takımlarının dilinin yumuşamasını, Hacıosmanoğlu'nun başarılı yönetimine mi bağlamalıyız; yoksa yukarıdaki benzetmemdeki gibi "Kuzularını" buldukları için memnuniyetlerine mi?
İtiraz edince İstanbul takımı taraftarı mı oluyoruz? Onlar gidişattan memnun. Olan her maçta bize oluyor. Cem Papila kimin döneminde Trabzon'a görevlendirildi? Şu bile yeter onun tıynetini anlamaya...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 08.10.2024, 08:43.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep maçının VAR hakemi Erkan Engin'le ilgili dün Acun yakınıyordu: "Bizim Kasımpaşa maçımızdan sonra TFF 60 gün maç vermedi Engin'e."
Bahsettiği maçta Var kayıtlarına da yansıyan "hissiyatımsıdan"fb'ye 90+6'da penaltı uyduran Var hakemine sahip çıkıp(bizim birkaç hafta önceki Antep maçında nizami golü iptal ettiren hakem) ama o maçta monitörden o pozisyonu izleyip, ele bir temas görmediği halde(yok çünkü) penaltıyı çalan ve fb'yi şampiyonluk yarışında tutan hakemi ise bu sezon Antalyaspor maçında Dzeko'ya penaltı çalmadı diye Fifa listesinden çıkarttırdılar.
Eğer Hacıosmanoğlu'nun vaatleri lafta kalmayacaksa(bizde başkanlık döneminde hep öyle oldu)ilk çözmesi gereken yer Var odası.Var protokolü nün takıma,maça,skora ve puan durumuna göre herkesin kafasına göre uygulanmasının önüne geçilmesi. Mertens'in son maçta surata vurduğu kasıtlı dirsekten atılması gereken pozisyonda Var'ın devreye girmemesi ama bunun çok ama çok hafifinde,pozisyon gereği olan bir pozisyonda, Var'ın protokole aykırı şekilde devreye girerek(hakem pozisyonu birkaç metreden çok net görmüş,teması faul için yeteli görmemiş,oynatmış ve gol olmuş. Var artık devreye girip,potansiyel gol iptal için izleme tavsiyesinde bulunamaz.) Trabzonspor'un Antep maçında golünün iptal edilmesi gibi mesela.
Son iki sezondur bu üçüncü sezon,Türkiye'deki futbol endüstrisinin istediği gibi, fb-gs şampiyonluk yarışının lig sonuna kadar devam etmesi,bu takımların puan kaybetmemesi,kaybetmeye yakın oldukları maçların da bir şekilde kazandırılması üzerine bir sistem kuruldu.Bunun merkezi de Var odası.
Hacısomanoğlu'nun bir şeyleri çözebileceğini,sistemi düzeltebileceğini hatta bunu samimi olarak(lafta değil) istediğini,hadi istedi dyelim bu yolda herkese, her makama karşı direnebileceğini düşünenler iyimserliğin en radikal ucundalar bana göre.Son örneği fb'nin henüz 8.haftada bir hakemi Fifa listesinden çıkarttırabilmesi.Tff'ninde kuzu kuzu bunu yapması.Bu arada bizim Antep maçının hakemlerinin ceza aldığı bilgisi de tam doğru değil.O maçın Var odasında olup,halen görev alanlar var.En son Larking tarafından düzenlendi; 08.10.2024, 12:09.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaşamadığımız nokta şurası: Alelade olay veya kararları ilk defa verilmiş gibi görüyorsunuz. Şimdi Ertuğrul Doğan çıkıp "Mete Kalkavan'ın hakemliğini bitirdim" diyor (Aslı öyle olmasa da). Velev ki doğru! Büyükekşi döneminde oldu. Büyükekşi'yi tepemize mi çıkaralım?
Antep maçının VAR hakemi Erkan Engin'le ilgili dün Acun yakınıyordu: "Bizim Kasımpaşa maçımızdan sonra TFF 60 gün maç vermedi Engin'e."
Bu arada, o hakem bizim şampiyonluk sezonumuzda, arka arkaya dört maçımıza verilmişti.
Trabzonspor 4 - 2 Göztepe
Rizespor 3 - 2 Trabzonspor
Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş
Trabzonspor 1 - 1 Karagümrük
Dört maçın birinde aleyhimize üç penaltı çalınmış, birinde Halil'in golünde Denswil'e yapılan faul çalınmamış, birinde Djaniny'ye yapılan net penaltı verilmemiş (ne ilginçtir, o pozisyonun ertesi günü Kadıköy'de Rossi'ye benzer pozisyona penaltı veren hakem de Erkan Engin)...
İstanbul takımlarının dilinin yumuşamasını, Hacıosmanoğlu'nun başarılı yönetimine mi bağlamalıyız; yoksa yukarıdaki benzetmemdeki gibi "Kuzularını" buldukları için memnuniyetlerine mi?
İtiraz edince İstanbul takımı taraftarı mı oluyoruz? Onlar gidişattan memnun. Olan her maçta bize oluyor. Cem Papila kimin döneminde Trabzon'a görevlendirildi? Şu bile yeter onun tıynetini anlamaya...
*Kuzularını buldu sözüne ben katılmıyorum.İst. takımları o konumda kendi adamlarını mı yoksa trabzonlu,trabzona başkanlık yapmış birini mi görmeyi tercih ederlerdi.
*Daha düne kadar koçun bizden biri tffye gidip birini tokatlayıp gelirse kimse şaşırmasın cümlesinde;o kelimeleri ancak kendi kuzusu için kullanabilir,çünkü başka biri için o dili kullanırsa sözsel veya eylemsel bir karşılığı olurdu.
*Yarın bir gün aynı şeyi iho için dediğinde iho da aynı şekilde,bu olayı yutarsa o zaman onu da aynı kefeye koyarız bu konuda.
*Eğer ki Türk futbolu tamamen yanlı hakemlerden temizlenmek isteniyorsa öncelikle burada devrim yapılması gerekiyor.Aksi halde a şahıs değil b şahısı da sahaya sürsen sonuç pek değişmiyor.Bu da ihoya düşen görev.
*İho bu konuda bişeyler başarır mı başarmaz mı bunu bilemem.Bunu zaman gösterecek.Yanlış yaptığı şeyi istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz.Kimsenin yanlışını savunacak değilim.
*Ama şundan eminim ki;ist takım taraftarlarına sorsan seçenekler,öncekiler içinde özellikle de ali koçun o koltukta görmeyi en son istedikleri kişi iho olurdu.
*Senin hakkını savunmak konusunda,önceki mesajımda ilk iki maddedeki şeyi bir başkası yapmışsa buyursun o gelsin o halde.
Yorum
-
İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle*Kimsenin kimseyi tepesine çıkarmaya gerek yok.Seçenekler içinde senin hakkını diğerlerine nazaran en çok arayan kimse bulunulan konumda o kişinin orada kalması,olaya rasyonel bakmak isteyen kişinin en mantıklı tercihi olur.
*Kuzularını buldu sözüne ben katılmıyorum.İst. takımları o konumda kendi adamlarını mı yoksa trabzonlu,trabzona başkanlık yapmış birini mi görmeyi tercih ederlerdi.
*Daha düne kadar koçun bizden biri tffye gidip birini tokatlayıp gelirse kimse şaşırmasın cümlesinde;o kelimeleri ancak kendi kuzusu için kullanabilir,çünkü başka biri için o dili kullanırsa sözsel veya eylemsel bir karşılığı olurdu.
*Yarın bir gün aynı şeyi iho için dediğinde iho da aynı şekilde,bu olayı yutarsa o zaman onu da aynı kefeye koyarız bu konuda.
*Eğer ki Türk futbolu tamamen yanlı hakemlerden temizlenmek isteniyorsa öncelikle burada devrim yapılması gerekiyor.Aksi halde a şahıs değil b şahısı da sahaya sürsen sonuç pek değişmiyor.Bu da ihoya düşen görev.
*İho bu konuda bişeyler başarır mı başarmaz mı bunu bilemem.Bunu zaman gösterecek.Yanlış yaptığı şeyi istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz.Kimsenin yanlışını savunacak değilim.
*Ama şundan eminim ki;ist takım taraftarlarına sorsan seçenekler,öncekiler içinde özellikle de ali koçun o koltukta görmeyi en son istedikleri kişi iho olurdu.
*Senin hakkını savunmak konusunda,önceki mesajımda ilk iki maddedeki şeyi bir başkası yapmışsa buyursun o gelsin o halde.
Sizin sistematiğinizle devam edelim:
İstanbul takımları, Trabzonsporlu başkan istemez.
Peki Trabzonsporlular, şike davası suçlusu Mecnun'u asbaşkan yapan bir TFF Başkanından (icraatten bağımsız) nasıl memnun oluyor? Sırf şu bile "kuzuluğun" göstergesidir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz dar bir açıdan bakmıyor musunuz? Trabzonlu başkan, Trabzonspor'un haklarının korunmasının doğal sebebi veya anahtarı mıdır?
Sizin sistematiğinizle devam edelim:
İstanbul takımları, Trabzonsporlu başkan istemez.
Peki Trabzonsporlular, şike davası suçlusu Mecnun'u asbaşkan yapan bir TFF Başkanından (icraatten bağımsız) nasıl memnun oluyor? Sırf şu bile "kuzuluğun" göstergesidir.
*Şike olayına gelecek olursak,söylediğim gibi yanlış yapılan şeyi istediğiniz kadar eleştirin.Mecnun olayını asla savunmam.Ama onların dostluğunu zaten bilmeyen yok.Bu, olayı küçümser hale getirmiyor tabi ki.Fakat öncekiler de şikenin feto komplosu olduğunu bize dikte etmediler mi?
*Bu olay futbol üstü bir olaydı.Bu olay kapandı.Hiçbir zaman bir araya gelmeyen üç parti bir araya gelerek her birinin ortak imzası ile bu olayı kapattılar.Artık ha mecnun ile kankası iho yan yana gelmiş,ha öteki biri çıkıp bu olay fotonun kumpası diye milleti kekleyip üstünü kapatmış,değişen hiç bir şey yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum