Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birkaç ay sonra, Uğurcan için "Lagaluga etti, koydum kapının önüne..." derse şaşırmam.

Hep fesih olmaz. Acun'a çalıştığı gibi; 2'ye Uğurcan'ı satar, 3'e Halil Dervişoğlu'nu veya Taylan'ı alır. Biraz da Galatasaray faydalansın!
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Abidik gubigik takım ve gruplar destek açıklaması yapıyor. Ne kadar saçma hareketler. Aceleniz ne? Hele bi başka aday var mı bekleyin bakalım, neyin itaati bu?
      Kongre tarihinin açıklanması gerekiyormuş galiba ama hiç hareket yok.
      Şenolu da harcayacak, onun için en uygun anı bekliyor olabilir
      Kongreye yeni hoca adayı ile girmeyi hedefliyor olabilir
      Huyudur, neticesini kurtarmak için hocayı harcar
      ama tabi bu sefer bomba bir isim olmalı

yaa şampiyonluk sonrası üçüncü sezon kış gelmeden herkesi hasta ettin be adam
      bırak git defol düş şu kulübün yakasından
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• beşiktaş dünden beri ağlıyor. keşke geçen sene bardhi'ye yapılan penaltı pozisyonunu alıntılayıp paylaşsaydınız. şu rezil sosyal medya ekibini değiştirin. galatasaray'ın yalakalığını yapmak dışında ne icraatınız var.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birkaç ay sonra, Uğurcan için "Lagaluga etti, koydum kapının önüne..." derse şaşırmam.

Hep fesih olmaz. Acun'a çalıştığı gibi; 2'ye Uğurcan'ı satar, 3'e Halil Dervişoğlu'nu veya Taylan'ı alır. Biraz da Galatasaray faydalansın!
          Tam da bu sebeplerle klüp yabancı ortağa YA KISMEN YA TAMAMEN satılmalı.

Hiçbir Anonim şirketin 10 milyon Euro luk malını, bir kafa 2,5 a kovdum diyip YIRTAMAMALI.

Bu haliyle Trabzonspor işkence, fark Ab ile zaten açıldı tekrar fbgs örgütüyle de açılıyor

Chelsea 329 milyon Euro harcadı transfere

Gs ve Fb 100 er milyonu geçti, Osimhen kiralık da olsa tek başına 100 milyon Euro luk ticaret

ESKİ KAFA TRABZON DA FUTBOL DA KALMADI BEYLER, ya uyanacağız ya yok olacağız
          Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Defolup gideceğin günü iple çekiyorum darbeci başkan
            You Will Never Walk Alone
            Liverpool F.C

Yorum

• Yani buyuk is adami ama konusurken miy miy,

Karamana gelince ya iste baskanimizla ters oldu, Abdüşe gelince kapiya koydum : )

Şu an maçlarda hirs hissedemiyoruz sebebi ruh.

Baskan umarim ayrilir, sıfır, futbola uygun değil. Imaj yok.

2 sezondur transferler şaka. Ayril git de heyecan gelsin.

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tam da bu sebeplerle klüp yabancı ortağa YA KISMEN YA TAMAMEN satılmalı.

Hiçbir Anonim şirketin 10 milyon Euro luk malını, bir kafa 2,5 a kovdum diyip YIRTAMAMALI.

Bu haliyle Trabzonspor işkence, fark Ab ile zaten açıldı tekrar fbgs örgütüyle de açılıyor

Chelsea 329 milyon Euro harcadı transfere

Gs ve Fb 100 er milyonu geçti, Osimhen kiralık da olsa tek başına 100 milyon Euro luk ticaret

ESKİ KAFA TRABZON DA FUTBOL DA KALMADI BEYLER, ya uyanacağız ya yok olacağız
                Tespit doğru da, çözüme katılmıyorum.

Mevcut yapının kiraladığı oyuncudan 10 Milyon Euro kazandığını örnek gösterebilirim. Ağaoğlu'nun tek hamlede kazandığını, Doğan otuz yıl kalsa kazanamaz.

Asıl olan, yönetenlerin becerisi ve aklı. Sahipli Adana Demir'in hâli ortada...
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tespit doğru da, çözüme katılmıyorum.

Mevcut yapının kiraladığı oyuncudan 10 Milyon Euro kazandığını örnek gösterebilirim. Ağaoğlu'nun tek hamlede kazandığını, Doğan otuz yıl kalsa kazanamaz.

Asıl olan, yönetenlerin becerisi ve aklı. Sahipli Adana Demir'in hâli ortada...
                  Cok ornek var da en yenisi valencia acsin baksin herkes durumuna ve medyada daha 3-4 gun once cikan haberlere ne yazilmis, satılma kesinlikle cozum degil aynı duruma dusurup gozumuzun yasina bile bakmazlar aksine islerine gelir istediklerini aldiktan sonra da parayi veren dudugu calar ,ilerde acunun yada samsunspor baskaninin basinda oldugu ptt liginde bir trabzonspor falan izlemek isteyenler varsa o baska ,olasilik icinde varmi var kim buna karsi cikabilir dur diyebilir kimse sahis malı olduktan sonra istedigini yapar alan adam satis keeinlikle kurtulus falan degil tam tersi trabzonaporun yok olusu sıradanlasmasıdir .bu yonetim daha dogrusu erto baskan olmadan once yazmistim ertonun baskanliga hazirlandigini agaoglu yerine bir grup tarafindan ve gorevinin kesinlikle klubun satisi oldugunu, baklayi da cikardi sonunda agzindan daha once kesinlikle satilamaz tuzuge eklenecek falan derken simdi konusuruz kongre delege falan demeye basladi oyuna
                  gelinmemeli bu isin ciddiyetinin farkında olmayanlar var hala koca klup efsane elimizden kayıp gider satıldıgi taktirde bizde sadece seyrederiz ellerimiz kollarimiz bağlı sekilde..
                  En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 29.10.2024, 23:14.
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cok ornek var da en yenisi valencia acsin baksin herkes durumuna ve medyada daha 3-4 gun once cikan haberlere ne yazilmis, satılma kesinlikle cozum degil aynı duruma dusurup gozumuzun yasina bile bakmazlar aksine islerine gelir istediklerini aldiktan sonra da parayi veren dudugu calar ,ilerde acunun yada samsunspor baskaninin basinda oldugu ptt liginde bir trabzonspor falan izlemek isteyenler varsa o baska ,olasilik icinde varmi var kim buna karsi cikabilir dur diyebilir kimse sahis malı olduktan sonra istedigini yapar alan adam satis keeinlikle kurtulus falan degil tam tersi trabzonaporun yok olusu sıradanlasmasıdir .bu yonetim daha dogrusu erto baskan olmadan once yazmistim ertonun baskanliga hazirlandigini agaoglu yerine bir grup tarafindan ve gorevinin kesinlikle klubun satisi oldugunu, baklayi da cikardi sonunda agzindan daha once kesinlikle satilamaz tuzuge eklenecek falan derken simdi konusuruz kongre delege falan demeye basladi oyuna
                    gelinmemeli bu isin ciddiyetinin farkında olmayanlar var hala koca klup efsane elimizden kayıp gider satıldıgi taktirde bizde sadece seyrederiz ellerimiz kollarimiz bağlı sekilde..
                    şike çetesinin hedefi yüzde yüz tam olarak budur.bu hainliği, bu zülmü yapabilmek için erdo gibi maşa ve kuklalar yapmışlar ve bu zalimlik için çok uğraşıyorlar...

Yorum

• yatıp kalkıp dua etsin de fenerbahçe maçını kazanalım. olası kötü sonuçta kulüpteki son günleri olur. fenerbahçe'ye yenildiğimiz an seçimi kazanma şansı %0.01 bile olmaz.
                      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 30.10.2024, 18:44.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yatıp kalkıp dua etsin de fenerbahçe maçını kazanalım. olası kötü sonuçta kulüpteki son günleri olur. fenerbahçe'ye yenildiğimiz an seçimi kazanma şansı %0.01 bile olmaz.
                        Neye dayanarak böyle olacağını düşünüyorsunuz

SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erto bundan önce Abdullah Avcı'yı geri getirmeye baştan karar verip Bjelica'yı yalandan getirip kovmak için uygun anı beklediği için Şenol Güneş'i getirmeye Avrupa'dan elendikten sonra karar verdiğine inanmakta zorlanıyorum. BJK maçından sonra Şenol Güneş ile anlaşıp Avcı'yı kovmak için uygun anı beklemiş olabilir.

Euro 2020'de Şenol Güneş'in çıkardığı kadroya bakınca Erto'nun Şenol Güneş'le çoktan anlaşmış olabileceğini, Okay ve Ozan transferini Şenol Güneş'in istemiş olabileceğini düşünmüştüm.

Euro 2020'de Şenol Güneş'in İtalya karşısına çıkardığı kadro. Müthiş ikili Okay-Ozan orta sahada:

Okay ve Ozan'daki anlamsız ısrarı, berbat performanslarına rağmen bu ikisini oynatabilmek için takımdaki en iyi 2 orta saha oyuncusunu stoper oynatacak kadar delirmesi şüphelerimi kuvvetlendiriyor. Kendi transfer ettirdiği adamları yiğitliğe yoğurt sürdürmemek için takımdan kesemiyor olabilir.
                          AA yı aralık öncesi kendine kalkan olarak tutuyordu. Olası başarısızlık durumunda seçim öncesi kovarap zarar almadan kongreye girecekti evdeki hesap çarşıya uymadı çünkü AA takımı dayanamadı patladı.

Bu fetö vari yapı bildiğimiz taktiklerle Ağaoğlunu yedi. Şampiyonluk sonrası uğurcan hariç herkesi para kazanmadan bedavaya yolladı, hatta bazıları gitsin diye para verdi. Aldığı hiçbir adam gönderdiklerinden kaliteli değil. Güzel para yediler. Sorsan 9milyar ödediler komik adamlar ya. 5 milyar borcu olan kulüp nasıl 9 milyar ödeme yapıp 4 milyar daha borcu olabilir. Hiçbir gazeteci görünümlü müptela sormuyorda.
                          trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Radyoda duydum, 2,2 Milyar TL vergi borcumuz mu varmış?

Milletin kredi kartı limitinden haraç toplamayı akıl edebilen devlet, o 2,2 Milyar'ı nasıl tahsil edemiyor?

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Neye dayanarak böyle olacağını düşünüyorsunuz

SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              bak gör fenerbahçe yendiği an seçimi kaybetmiştir. eğer olur da kazanırsa kongre üyeleri ağır cahil der geçerim.

Yorum

• vergi yüzsüzleri listesine girmişiz tebrikler başkan..
                                sözde borcu sıfırlıyordu
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X