Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstersen Trabzonspor 6 milyar TL Kârda olsun başarının olmadığı yerde herkes gider

Yorum

• başkanlığı döneminde herhangi bir başarıdan söz edemeyeceğiz gibi duruyor. acilen aralıkta futbolu bilen dürüst bir başkanın seçilmesi gerekiyor. bu yönetim kadrosu ile sürekli şu kadar para soktuk bu kadar borç ödedik gibi safsataları dinleyip uyutulacak değiliz. Transferlerin hepsi fiyasko ve başarısız. hacıosmanoğlu 2. dönemini yaşıyoruz hiçbir farkı yok. hacıosmanoğlu yönetemedi ancak yıldız transferler ile başarıyı yakalamaya çalışmıştı ertuğrul doğan vasat altı oyuuncuları takıma doldurup üzerinede başarısız olmuştur.

Yorum

• öyle bir yönetim kurmuş ki 2 sene oldu yönetimden 1 tane isim say deseler trabzonspor taraftarının %99 u sayamaz. kulüpte 1 tane yönetici falan yok. büyük kulüplerde genelde basın sözcüleri ön plandadır. bizim basın sözcümüz var mı yok mu bilen yok. ben nuri albayrak, muharrem usta, ibrahim hacıosmanoğlu dönemlerini de gördüm. Bu ED ve ekibi bambaşka bir seviye gerçekten. televizyona çıkıp transferde aynı hataları yapmayacağız diyor gidip umut güneş'e dünyanın parasını verdi herif nerde bilen gören yok. umut güneş'i neye göre aldınız mesela? daha bunun gibi kaç tane transfer var. şampiyon kadrodan çoğu oyuncuyu satamadan bedavaya elden çıkardı. trabzon'da nasıl bir torpili varsa halen daha insan içine çıkıp gezebiliyor. AA denen paragözü beşiktaş maçından sonra kovmayıp sezona başladı bütün kulvarlara havlu attıktan sonra yalandan hocayı kovdu. nerden tutsan elde kalıyor. kulüp tarihinin gördüğü en rezil ve utanç verici yönetimi ile karşı karşıyayız. bunlar aralık ayında tekrar seçilirse vay kulübün haline. 2 senede ne kadar taraftar kaybettik belli değil. 3 sene önce bütün dünya bizim şampiyonluk kutlamalarını konuşuyordu bu kadar kısa süre içerisinde nereden nereye gelindi. kulübün ismi trabzonspor olmasaydı muhtemelen şuan tff 1.ligde olacakmışız.
        En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 29.10.2024, 21:05.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          öyle bir yönetim kurmuş ki 2 sene oldu yönetimden 1 tane isim say deseler trabzonspor taraftarının %99 u sayamaz. kulüpte 1 tane yönetici falan yok. büyük kulüplerde genelde basın sözcüleri ön plandadır. bizim basın sözcümüz var mı yok mu bilen yok. ben nuri albayrak, muharrem usta, ibrahim hacıosmanoğlu dönemlerini de gördüm. Bu ED ve ekibi bambaşka bir seviye gerçekten. televizyona çıkıp transferde aynı hataları yapmayacağız diyor gidip umut güneş'e dünyanın parasını verdi herif nerde bilen gören yok. umut güneş'i neye göre aldınız mesela? daha bunun gibi kaç tane transfer var. şampiyon kadrodan çoğu oyuncuyu satamadan bedavaya elden çıkardı. trabzon'da nasıl bir torpili varsa halen daha insan içine çıkıp gezebiliyor. AA denen paragözü beşiktaş maçından sonra kovmayıp sezona başladı bütün kulvarlara takıp havlu attıktan sonra yalandan hocayı kovdu. nerden tutsan elde kalıyor. kulüp tarihinin gördüğü en rezil ve utanç verici yönetimi ile karşı karşıyayız. bunlar aralık ayında tekrar seçilirse vay kulübün haline. 2 senede ne kadar taraftar kaybettik belli değil. 3 sene önce bütün dünya bizim şampiyonluk kutlamalarını konuşuyordu bu kadar kısa süre içerisinde nereden nereye gelindi. kulübün ismi trabzonspor olmasaydı muhtemelen şuan tff 1.ligde olacakmışız.
          Sabote budur.

Yorum

• Sözde 9 milyar ödemiş, ulan 9 milyar ödesen zaten borç diye bişey kalmaz.Sen o 9 milyarı buraya ver.Bordomavi.net'e ver, buradaki Trabzonspor'a gönül vermiş değerli insanlara ver ve altınada şart koy bu para sadece Trabzonspor'a harcanak diye, Trabzonspor'u en az 4 yıl üst üstte şampiyon yaparlar...

Yorum

öyle bir yönetim kurmuş ki 2 sene oldu yönetimden 1 tane isim say deseler trabzonspor taraftarının %99 u sayamaz. kulüpte 1 tane yönetici falan yok. büyük kulüplerde genelde basın sözcüleri ön plandadır. bizim basın sözcümüz var mı yok mu bilen yok. ben nuri albayrak, muharrem usta, ibrahim hacıosmanoğlu dönemlerini de gördüm. Bu ED ve ekibi bambaşka bir seviye gerçekten. televizyona çıkıp transferde aynı hataları yapmayacağız diyor gidip umut güneş'e dünyanın parasını verdi herif nerde bilen gören yok. umut güneş'i neye göre aldınız mesela? daha bunun gibi kaç tane transfer var. şampiyon kadrodan çoğu oyuncuyu satamadan bedavaya elden çıkardı. trabzon'da nasıl bir torpili varsa halen daha insan içine çıkıp gezebiliyor. AA denen paragözü beşiktaş maçından sonra kovmayıp sezona başladı bütün kulvarlara takıp havlu attıktan sonra yalandan hocayı kovdu. nerden tutsan elde kalıyor. kulüp tarihinin gördüğü en rezil ve utanç verici yönetimi ile karşı karşıyayız. bunlar aralık ayında tekrar seçilirse vay kulübün haline. 2 senede ne kadar taraftar kaybettik belli değil. 3 sene önce bütün dünya bizim şampiyonluk kutlamalarını konuşuyordu bu kadar kısa süre içerisinde nereden nereye gelindi. kulübün ismi trabzonspor olmasaydı muhtemelen şuan tff 1.ligde olacakmışız.
              Yönetimden bir tursucu Zeyyat'i taniyoruz. Bir de su taraftardan güya sorumlu olan, milleti tehdit eden, hapishane kacagina benzeyen tip var, onu da taniyoruz.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• K.O.C arayıp trabzona davet edecekmis mac icin gecen sene oglunu agirlamisti kesmemis demek..ezik anadolu klubu baskanlari gibi davranmaya devam etsin
                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 28.10.2024, 20:33.
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şundan kurtulduğumuz gün bi fakir sevindireceğim

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    K.O.C arayıp trabzona davet edecekmis mac icin gecen sene oglunu agirlamisti kesmemis demek..ezik anadolu klubu baskanlari gibi davranmaya devam etsin
                    Bence olumlu, imajı düzeltmeli.

Yorum

Erto bundan önce Abdullah Avcı'yı geri getirmeye baştan karar verip Bjelica'yı yalandan getirip kovmak için uygun anı beklediği için Şenol Güneş'i getirmeye Avrupa'dan elendikten sonra karar verdiğine inanmakta zorlanıyorum. BJK maçından sonra Şenol Güneş ile anlaşıp Avcı'yı kovmak için uygun anı beklemiş olabilir.

Euro 2020'de Şenol Güneş'in çıkardığı kadroya bakınca Erto'nun Şenol Güneş'le çoktan anlaşmış olabileceğini, Okay ve Ozan transferini Şenol Güneş'in istemiş olabileceğini düşünmüştüm.

Euro 2020'de Şenol Güneş'in İtalya karşısına çıkardığı kadro. Müthiş ikili Okay-Ozan orta sahada:

Okay ve Ozan'daki anlamsız ısrarı, berbat performanslarına rağmen bu ikisini oynatabilmek için takımdaki en iyi 2 orta saha oyuncusunu stoper oynatacak kadar delirmesi şüphelerimi kuvvetlendiriyor. Kendi transfer ettirdiği adamları yiğitliğe yoğurt sürdürmemek için takımdan kesemiyor olabilir.
                      “Beşiktaş için canımı veririm.”
                      —Şenol Güneş

Yorum

• Ağaoğluyla birlikte güzel bir imaj çizmiştik,yıllardır kaybolan o ruhu yakalamıştık.
                        Bu tekrar yerle bir edildi.
                        Temel sorun ne hocalarda,ne futbolcularda.
                        Bence sorun en başta.
                        Yönetim kadrosunda tanıdığımız,başarılı bir tane adam yok.
                        Başkan istersem 20 m euroluk forvet alırdım diyor. Sorunun kaynağının o olduğu sanıyor. Hala onun bile farkında değil.
                        Şampiyonluğa gidene kadar Ağaoğlu dönemi takımın bütçesine bakın.
                        Takım yenilse bile tribün doluyor,taraftar alkışlıyordu.
                        Sosyal medyada,diğer takım taraftarları tarafından da imrenerek izlenen bir imaj çiziyorduk.
                        Gerekli olan bu.
                        Ağaoğlu iyi bir yönetimle tekrar geri gelse, isterdim.
                        Son döneminde evet transferler başarısızdı. Ama o da yine Avcının eseri.
                        Şampiyon olmuş bir hocaya da rest çekilemezdi. Kabul edilebilir bir dönem. Şampiyonluk sonrası çoğu takım yaşıyor.
                        Ertuğrul Doğan ise ucuz bir kadro kurduğunu sanıyor.
                        Fesihlerle,imza paralarıyla 50 m euroya yakın para harcandı 2 sezondur.
                        Futbolcu pazarlama yok,başarılı transfer yok,saha içi sonuç yok.
                        Peki elde ne var ? SIFIR.
                        En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 29.10.2024, 13:42.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Şampiyon takımı alıp 10 kişi kalmış rakibe şut atamaz hale getirmek nasıl bir başarı?

Yorum

• Gençlerden takım oluşturduğu zaman bile bu kadar kötü mental duruma düşmedi Trabzonspor.
                            Bugün 30-40 milyon euro maaşlar vererek topladığı kadrolar bile hem fiziksel hem zihinsel olarak toparlanamıyor.

Bunun sebebi teknik kadro değil.
                            Avcı varken de söyledim, en büyük sıkıntımız başkanın kendi yönetmek yerine, her şeyi teknik direktöre devrederek işleri yürütmeye çalışması.
                            Bugün Şenol Güneş geldi. Mental sorunlar çok fazla değişmeyecek.
                            Şota ile görüştüklerinde futbol idaresinde bir çözüm aradıklarını düşündüğüm için sevinmiştim.

Lakin Bjk de futbol şubesine samet - feyyaz ikilisi geldiğinde sorun olmazken, Şenol Güneş sanırım bir futbol yöneticisi istemedi.
                            Ağaoğlu tesislerde yatıp kalkıp, ayakkabılarını Abdülkadir'e verirken dalga geçenler bugün bazı şeyleri anlamışlardır ama geç oldu biraz.

Trabzonspor'un idari sorunları aşması için ya yönetim değişecek, ya futbol yönetimine profesyonel birileri gelecek.
                            Çünkü başkanın ekonomiyi yönetmek dışıdna bir kabiliyeti ve zamanı yok anlaşılan.

Yorum

• Butun taraftar gruplarinin kayitsiz sartsiz destek acikladigi bir baskan

Sadece su tablo bile baskana muhalefet etme sebebidir

Kucuk alikoc diye nitelendirebiliriz
                              En azindan alikoc hersene ikinci oluyor bizimki 6bhaftada havlu atiyor lig kupa avrupa ne varsa
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• bir başkanın yaptığı tüm tercihler hatalı olursa yönettiği kulüp bu halde olur doğal olarak
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X