Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dunyada cok ornegi var realmadrid mijatovic barcelonada Deco ingiltere almanya vs cok var ancak pek on plana cikmiyorlar s.gunes icin uygun bir gorev

Basarisiz sayilip gorevine son verilen hocalar arasinda mourinho Van gaal vs hocalarda var
    Bu isimler teknik direktörken görevden alınıp,sportif direktör yapılmadı.

Ben başka bir şey yazdım.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Yüzüne tükürüyorsun yarabbi şükür diyor

Yorum

• Sportif direktör olacak adamın futbol piyasasiyla, özellikle yabancı futbol piyasasiyla bağlantılarının olması, alımdan satimdan anlaması gerekmez mi ? Şenol hoca kendi teknik direktörken transfere karışmamış bir isim sportif direktörken mi bu işleri yapacak?

Bana bu iş hocanın gönlünü kırmadan ayrılalım manevrası gibi geliyor ve baştan aşağı saçmalık.

Şu yönetimi devirecek bir adam çıkmadı ya ona şaşırıyorum.

Yorum

• Teknik direktoruluk secimi Senol Gunese birakilmissa, Fatih Tekke isteyenler unutabilir. Besiktasa imza attigi zaman bize bos mukaveleye geliyordu ama o donemin teknik direktoru Senol Gunes istememisti.

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Her saniyesiyle rezalet yönetilen felaketler silsilesi daha kötüsünü görmedim.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Traftarin bunkadar yoğunlukta F.tekkeyi istediği yerde, gidip başka hocalarla görüşmek Trabzonspor dusmanligidir.
              Koca camiadan şu adama iki laf edecek kimse yok mu.
              En muhalif olan Nevzat aydin bile Şenol Güneş ve ertugrul dogan devam etmeli diyor.
              Ertuğrul doğan dayilarinin oynadığı klubu , kendi şirketi yapmış demekki. İstediği gibi takılma hakkı var demekki.

Yorum

• Başakşehir maçına Hüseyin cimsir veya diğeri çıksın ve yenilelim.
                Göztepe macina stat hınca hınç dolu olsun. Elinde imkanı olan herkes ne olursa olsun Göztepe macina gitsin. Ve dakika 1 den, dakika 90 a kadar skor ne olursa olsun sadece Ertugrul doğan istifa diye bağırmaya gitsin.
                Bu adamın bizim basimizdan başka türlü gideceği yok.

Yorum

• Fatih Tekke ile prensipte anlaşıldı haberleri doğruysa Ertuğrul Doğan son kurşununu da atmış oldu...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih Tekke ile prensipte anlaşıldı haberleri doğruysa Ertuğrul Doğan son kurşununu da atmış oldu...
                    Kurşunu bitmez başkanımın benim. Allah Fatih'in yardımcısı olsun. Bakalım kaç ay dayanacak. Bu sezsonu zaten kadroyu Fatih kurmadılarla geçiririz. İlk transfer sezonuyla birlikte (eğer o zamana kadar Fatih bir arıza çıkarmazsa) Fatih'in de ensesinde boza pişirmeye başlarız.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Tekke ile prensipte anlaşıldı haberleri doğruysa Ertuğrul Doğan son kurşununu da atmış oldu...
                      Tekke kendine yazık etti. Çok severim ama bu dombili ile çalışılmaz. Onun olduğu yerde bed berrket olmaz. Tekke’nin Tramzon sevgisi ağır bastı

Yorum

• Fatih Tekke, Başakşehir maçına teknik direktör olarak çıkmak istiyor. Hazırlıklar o yönde. Görkemli bir imza töreni yapılacak.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tekke kendine yazık etti. Çok severim ama bu dombili ile çalışılmaz. Onun olduğu yerde bed berrket olmaz. Tekke’nin Tramzon sevgisi ağır bastı
                          Bende öyle düşünüyorum bu yönetim olduğu sürece hiçbir şey olmaz ama, sultan'ın Trabzonspor sevgisi ağır bastı herhalde.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kurşunu bitmez başkanımın benim. Allah Fatih'in yardımcısı olsun. Bakalım kaç ay dayanacak. Bu sezsonu zaten kadroyu Fatih kurmadılarla geçiririz. İlk transfer sezonuyla birlikte (eğer o zamana kadar Fatih bir arıza çıkarmazsa) Fatih'in de ensesinde boza pişirmeye başlarız.
                            F.tekke basarisizlik hissettiği sürede kendisi birakir eğer hocamız olursa. Ama yine eğer kabul ederse ya hakemlerle, ya TFF ile ya da yönetimle kesin bir kavgası olacaktır.
                            Öyle kuzu kuzu kabul etmez F.tekke.
                            İnşallah kabul eder. Böyle bir isme ,böyle bir hırsa ihtiyacımız var. Kendini vermeyen oyuncu olursa da hiç nazını çekmez , kadro dışı bırakır.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih Tekke, Başakşehir maçına teknik direktör olarak çıkmak istiyor. Hazırlıklar o yönde. Görkemli bir imza töreni yapılacak.
                              İnşallah doğrudur. Çok özel bir isimdir f.tekke.
                              Tribünlerin asla unutamadığı çok ama çok özel bir isimdir. Her gittiği yerde trabzonlulugundan, trabzonsporlulugundan hiçbir odun vermemiştir.
                              Hiç kolay değil bjk ye imza atmışken, siritnda bjk forması varken ben trabzonluyum trabzonsporluyum diyebilmek ( TS o süreçte inat etti, almamıştı f.tekkeyi, mecburen bjkye gitmisti). Şenol Güneş diyememistir örneğin bunu. Bizden gittikten sonra yilarca ismi tribünlerde yankilanmistir. Belki de tribünlerin gelmiş geçmiş en sevdiği , lehine en çok tezahürat yaptığı isim olabilir. Çünkü o bir ikondu. Simdi de hoca olarak yankılansin biraz .
                              İmzalı formasını uzun yıllar saklayıp, yeğenime hediye etmisimdir.
                              Futboldaki en değer verdiğim, en özel kisiliklerden birisidir. Asla Trabzonspor'a bir zararı olmaz. Adam gibi adam derlerya , tam da o tanıma uyna bir kişidir. Lafını esirgemez, Allah'tan başka kimseden korkmaz.
                              En son emre6117 tarafından düzenlendi; 10.03.2025, 23:33.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnşallah doğrudur. Çok özel bir isimdir f.tekke.
                                Tribünlerin asla unutamadığı çok ama çok özel bir isimdir. Her gittiği yerde trabzonlulugundan, trabzonsporlulugundan hiçbir odun vermemiştir.
                                Hiç kolay değil bjk ye imza atmışken, siritnda bjk forması varken ben trabzonluyum trabzonsporluyum diyebilmek ( TS o süreçte oyuncu olarak inat etti, almamıştı f.tekkeyi, mecburen bjkye gitmisti). Şenol Güneş diyememistir örneğin bunu.
                                İmzalı formasını uzun yıllar saklayıp, yeğenime hediye etmisimdir.
                                Futboldaki en değer verdiğim, en özel kisiliklerden birisidir. Asla Trabzonspor'a bir zararı olmaz. Adam gibi adam derlerya , tam da o tanıma uyna bir kişidir. Lafını esirgemez, Allah'tan başka kimseden korkmaz.
                                Doğru yeni hocamız Fatih Tekke oldu, çok şükür sonunda taraftarın çoğunun istediği bir adami getirdiler, belki bu yönetiminin yaptığı tek doğru bu olabilir.

Allah utandırmasın, yardımcısı olsun inşallah.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X