Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• seramoniye çıkan çocukların yarısından fazlası galatasaraylı gibi gözüküyor. üç beş kuruş para için sahaya çıkardınız bu çocukların ailesi kimdir ne değildir araştırmıyor musunuz. bütün ülkenin izlediği maçta üzerinde trabzonspor forması olan bir veled-i zina icardi sevinci yapıyor. ve o görüntü sosyal medyaya düşüyor. localarda galatasaray formalılar var. vip tribünde galatasaraylı çocuk var. kale arkasında yine bir galatasaraylı formayı saklayıp video atmış. sizin kulübe verdiğiniz şu zararı terör örgütü lideri bile vermez. bunlar stada nasil girebiliyor. geçmiş senelerde kimse böyle şeyler yapamaz, tenezzül etmeye bile kalkamazdı. bunlar geldiği günden beri ne hikmetse özellikle galatasaray maçlarında ülkeye rezil olacağımız görüntüler ortaya çıkıyor. ulan göreve geldiğiniz kaç sene oldu 1 tane adam gibi işiniz olmaz mı. borç ödüyoruz diyorlar o paraları da kesin akp'den alıp borçları ödemediğiniz ne malum. allah bir dediğine inanmam bu bu yönetim kadrosunun artık. trabzonspor'u bitirme projesi bunlar. kulübün yaşayan dinamikleri devreye girmezse, başkan adayı çıkmazsa uzun yıllar bunların verdiği maddi ve manevi zarardan kurtulamayız.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Allah senden razı olsun sayende Trabzonspor’dan soğuduk Tsclub’a sen gidene kadar gitmemek için yemin ettim. Büyük sıkıntılardan kurtardın beni vasıfsız darbeci hain.
      You Will Never Walk Alone
      Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        seramoniye çıkan çocukların yarısından fazlası galatasaraylı gibi gözüküyor. üç beş kuruş para için sahaya çıkardınız bu çocukların ailesi kimdir ne değildir araştırmıyor musunuz. bütün ülkenin izlediği maçta üzerinde trabzonspor forması olan bir veled-i zina icardi sevinci yapıyor. ve o görüntü sosyal medyaya düşüyor. localarda galatasaray formalılar var. vip tribünde galatasaraylı çocuk var. kale arkasında yine bir galatasaraylı formayı saklayıp video atmış. sizin kulübe verdiğiniz şu zararı terör örgütü lideri bile vermez. bunlar stada nasil girebiliyor. geçmiş senelerde kimse böyle şeyler yapamaz, tenezzül etmeye bile kalkamazdı. bunlar geldiği günden beri ne hikmetse özellikle galatasaray maçlarında ülkeye rezil olacağımız görüntüler ortaya çıkıyor. ulan göreve geldiğiniz kaç sene oldu 1 tane adam gibi işiniz olmaz mı. borç ödüyoruz diyorlar o paraları da kesin akp'den alıp borçları ödemediğiniz ne malum. allah bir dediğine inanmam bu bu yönetim kadrosunun artık. trabzonspor'u bitirme projesi bunlar. kulübün yaşayan dinamikleri devreye girmezse, başkan adayı çıkmazsa uzun yıllar bunların verdiği maddi ve manevi zarardan kurtulamayız.
        Dogukan'in 24 küsür bin mesajdan en iyisi
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yahu Tff kafasına göre süper kupa statü değiştiriyor.
          Sen Oynayacaklardan birisin

Senin final hakkın alınıp yarı finale dönüşüyor ve sen gık demiyorsun

Sırf fb nin de şansı olsun diye yapılan bu değişikliğe sesin soluğun çıkmıyor

Neden Ts başındasın. Neden bu iş olacaksa seneye olsun diye gürlemiyorsun
          13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allah senden razı olsun sayende Trabzonspor’dan soğuduk Tsclub’a sen gidene kadar gitmemek için yemin ettim. Büyük sıkıntılardan kurtardın beni vasıfsız darbeci hain.
            Allah razı olsun gerçekten, tarihin en kötü başkanı olarak buna yaradı, maçlarıda izlemiyorum artık bu gidene kadar
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Dear President!

İstifa etmen için bu takımın küme düşmesi gerekiyorsa ben ona da varım.
              Yeter ki git.
              İkinci ligde bile olsa belki futbol izlerim, ne bileyim hafta sonları güzel geçer vs... Ağaçlar, kuşlar, yaşama sevinci vs hani...
              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Büyük başkanımız bugün de "kalan borcun yarısını" öder herhalde. Sürekli kalan borcun yarısını ödediği için bir türlü borcumuz da bitmiyor

Yorum

• sen Trabzonsporlu'ysan ben insan degilim mg

Yorum

• Gece uyuyabildiniz mi böyük başkan ve yönetemeyen kurulu
                    Ben uyuyamadim da

Yorum

• Bu adam şampiyon olduğumuz yıl tarihi farkla önde olduğumuz devre arasında as başkan oldu. Takım ligin ikinci yarısında neredeyse şampiyonluğu veriyordu. Daha sonra bir yerlerden emir almış gibi durup dururken birden başkanlığa talip oldu. Bunlar tesadüf değil. Bu donbili ortalıkta gözükmeye başladığı günden beri yüzümğz gülmüyor. Trkrar ediyorum, bu adam turuva eşeği

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu dönemi yaratılan derbi karnesini de hiç etti.
                        Artık rakipler alay bile etmiyor,hiç yerine koyuyor bizi.
                        Sıradan Anadolu takımına çevirdi. Şehirdeki heyecanı da bitirdi.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• operasyon jojuundan baska bir sey degil.. pelikan operasyonu

Yorum

• Genel hatlarıyla özetleyen bir yazı yazmış(tanımıyorum)

Temeli bozuk her şeyi eğri olan bir yapının doğru iş üretmesi mümkün mü?
                            Zamanında ekilen kötü tohumların büyüttüğü ayrık otlarının kökü durdukça, bu duyguları tekrar tekrar yaşamaya devam edeceğiz.
                            Yanlışı yanlış yerde aradığımız sürece derin bir girdabın içine düşer, karanlık dehlizlerde kayboluruz.
                            Oysa hayatınızdaki tüm yanlışların temelinde hep aynı neden yatar: balık baştan kokar.

Bu durdurulamayan çöküş, 801 gün önce, 3 Mart 2023 tarihinde başladı.
                            İlk yanlış adım, Ahmet Ağaoğlu
                            ’nun ayağının kaydırılmasıyla atıldı.

https://derinpas.com/bozuk-duzen-dogru-is-uretir-mi/
                            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet Ağaoğlu dönemi yaratılan derbi karnesini de hiç etti.
                              Artık rakipler alay bile etmiyor,hiç yerine koyuyor bizi.
                              Sıradan Anadolu takımına çevirdi. Şehirdeki heyecanı da bitirdi.

Zaten derbilerde yenemiyorsan yenilmeyeceksini basarmadan ne derbi galibiyeti nede sampiyonluk gelir yıllar sonra derbilerde pisikolojik ustunluk saglamistik yine oncesine donduk

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zaten derbilerde yenemiyorsan yenilmeyeceksini basarmadan ne derbi galibiyeti nede sampiyonluk gelir yıllar sonra derbilerde pisikolojik ustunluk saglamistik yine oncesine donduk
                                yenemiyorsan yenilme olayini hiçbir zaman beceremedik adam akilli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X