tribünlerden "pelikanci essekler, ziktirip gidecekler" sesleri yükselmeli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
Bildiğim kadarıyla değiller. Nuri Albayrak Melinozlu Yavuz Selim mahallesinden. Berat Sürmeneli olması lazım.İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri Albayrak ve Berat Albayrak akraba mı yoksa soyadı benzerliği gibi bir durum mu var?OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Ben kavradim da Adem âbi kavrayamadi ya da daha dogrusu kavramamis gibi yapiyor isine gelmiyorİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHah işte Sefer
Zaten işin bu kısmını kavrayabilirsen bütün bulmacayı da çözüyorsun 
Aslında mesele o kadar basti ki
Trabzonspor = Trabzon
Trabzon = %70
%70 =

kjahjkahaİlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇakallık tabi büyük çakallık hem de. Bunlar herkesi aptal kendilerini çok zeki sanıyor. Yemin ediyorum yalakamız Ahmet Ercan muhalifimiz Cüneyt Özdemir türevleriyle doldu kafayı yememize az kaldı. Bir tek muhalif taraftarı etrafında toplayıp pasifize edecek,"8 den 2 çıktı,,, 6 olmadı... anlayana...." gibi şeyler yazacak Yılmaz Özdil'imiz eksik bakalım o kim olacak çok merakla bekliyorum. Belki vardır da ben denk gelmemişimdir.
aglanacak hâlimize gülüyoruz
E.D aday olacaksa yönetimine ROK + A.Metan + T.H.Karagöz'ü alsin da tam olsunİlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence kulübün adını değiştirip Pelikanspor yapalım sonuçta onlar yönetiyor artık
Berat Oflu ya da Dernekpazarli diye biliyorumİlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiğim kadarıyla değiller. Nuri Albayrak Melinozlu Yavuz Selim mahallesinden. Berat Sürmeneli olması lazım.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ofluysa köyü de aynıdır muhtemelen ama emin değilim pedere sormam lazım.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerat Oflu ya da Dernekpazarli diye biliyorumOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Takımdan ayrı çalışıp performanslarını nasıl artıracaklarmış merak ettim. Siktirin gidin demenin alengirli yolu bu oluyor herhalde.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Buyuk baskan nesteri vurmus
neyse en azindan seneye izlemek zorunda kalmayacagiz fanyansci denswili bu da birseydir yonetimi tebrik ederim geldiklerinden bu yana bir elin parmaklarini gecmeyecek dogrularindan birisi..bu umut bozok da nasil biriyse surekli kadro disi kalip affediliyor tam bir yılan hikayesi bize yakisan oyuncu..
En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 10.11.2024, 17:03.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Yok sanmiyorum, Menloz merkeze yakin, bunlar ya Bölümlü ya Kondulu ya da Caykarali o civarlardan yâni tam emin olmamakla birlikteİlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOfluysa köyü de aynıdır muhtemelen ama emin değilim pedere sormam lazım.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Takımdan ayrı çalışmayla performans yükseliyorsa Şenol Güneş de bir süre takımdan ayrı çalışsın
Şaka bir yana, iki haftalığına Erto'nun paçasını kurtarmak için taraftarın önüne 4 futbolcuyu birden atmışlar. Kongreye kadar 3-4 tane daha atsalar Erto kendisini kongre sonuna atabilir. Nasıl olsa takımda ıskartalık topçudan bol bir şey yok
“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
Umut Bozok'u futbol oynaması için değil de işler kötüye gittiği zamanlarda kadro dışı bırakıp taraftarın gazını almak amacıyla kullanılacak günah keçisi olarak transfer etmişlerİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyuk baskan nesteri vurmus
neyse en azindan seneye izlemek zorunda kalmayacagiz fanyansci denswili bu da birseydir yonetimi tebrik ederim geldiklerinden bu yana bir elin parmaklarini gecmeyecek dogrularindan birisi..bu umut bozok da nasil biriyse surekli kadro disi kalip affediliyor tam bir yılan hikayesi bize yakisan oyuncu..
Akıllıca
Yetişkin bir Umut Bozok senede 3-4 defa kadro dışı bırakılabilir
Olağanüstü verimli bir tür.
“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
Denswil kadrodışı kalmış o da zannederim maç oynarsa opsiyonu uzuyor diye
Diğereleri zaten kadro dışı idi.
Başkanı yakan bence Avcı oldu. Başkan sonuçta hocanın istediğini alır.
Bu kadar eşşeği başkana al diyen kim yada kimler.
Örneğin taraftarın da alınsın diye kıçını yırttığı Cham ı kim izledi. Kim tavsiye ettiKatranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
Karadeniz fikrasi gibi yonetiliyoruz.darisi eren ozan basta olmak uzere diger vurdum duymaz gamsizlarin basina en basta da ertonun her ne kadar mumkun olmasa da ..İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Bozok'u futbol oynaması için değil de işler kötüye gittiği zamanlarda kadro dışı bırakıp taraftarın gazını almak amacıyla kullanılacak günah keçisi olarak transfer etmişler
Akıllıca
Yetişkin bir Umut Bozok senede 3-4 defa kadro dışı bırakılabilir
Olağanüstü verimli bir tür.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
18-19 sezonundaki kadro dışı kararları takıma pozitif yansımıştı ama orada deve dişi gibi isimler yer alıyordu. Orsic 3, Bardhi 2 haftadır kadroya alınmıyordu. Umut deseniz o da doğru dürüst şans bulan bir isim değil muhtemelen disiplinle ilgili bir durum var. Denswil'in olayının da sözleşmeyle ilgili olması muhtemel. Dragus'un da önümüzdeki günlerde kadro dışı kalacağını yazanlar var onun bu kararını erteleyen faktör ne bilemiyorum. Şenol Hoca'nın bir önceki gelişinde de yönetim Sylva, Egemen, Song, Engin ve Gökhan'ı kadro dışı bırakmıştı daha sonra Şenol Hoca geldi hepsini affetti. Ben bu kararın pozitif yansımasını pek fazla beklemiyorum ama fikstür itibariyle oyuncular biraz hırs yapıp kendilerini sorgularlarsa belki bir şeyler değişebilir...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Pozitif yansısın diye değil Erto'ya siper olsunlar diye kadro dışı bırakıldılar zaten. Taraftar baskı kurunca Abdullah Avcı'yı göndermek zorunda kalmışlardı. Aynı baskı Erto'nun üzerinde kurulursa kongrede Erto da gider. O baskıyı sönümlendirmeye çalışıyor. Kadro dışıların tek amacı bu.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18-19 sezonundaki kadro dışı kararları takıma pozitif yansımıştı ama orada deve dişi gibi isimler yer alıyordu. Orsic 3, Bardhi 2 haftadır kadroya alınmıyordu. Umut deseniz o da doğru dürüst şans bulan bir isim değil muhtemelen disiplinle ilgili bir durum var. Denswil'in olayının da sözleşmeyle ilgili olması muhtemel. Dragus'un da önümüzdeki günlerde kadro dışı kalacağını yazanlar var onun bu kararını erteleyen faktör ne bilemiyorum. Şenol Hoca'nın bir önceki gelişinde de yönetim Sylva, Egemen, Song, Engin ve Gökhan'ı kadro dışı bırakmıştı daha sonra Şenol Hoca geldi hepsini affetti. Ben bu kararın pozitif yansımasını pek fazla beklemiyorum ama fikstür itibariyle oyuncular biraz hırs yapıp kendilerini sorgularlarsa belki bir şeyler değişebilir...“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum