Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, belediye meclisinde önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, "Baktığınız zaman Trabzonspor şu anda yılda 45-50 milyon Euro seviyesinde geride gelir olarak." dedi.

Vallahi nefret ettim tiksindim, artık resmini görsem ana avrat sövüyorum.

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      https://www.mynet.com/trabzonspor-ba...-389916-myspor

Günde 4 kere borç kapıyor ona rağmen totalde borç artışı var. Siyasi destekle borsacı tokatlamak sürdürülebilir ekonomi anlayışını oluşturuyor.

Futbol takımının iki kalemi var esas olarak yönetilmesi gereken. Bonservis ve maaş ödemeleri. Ağaoğlu döneminde 1.5 milyon euroya yıldız oynatırken kendi döneminde vasat oyunculara en az 2 milyon euro yıllık maaş bağladılar. Rezalet sözleşmeler, bonservisler, kiralamalar, fesihler. Bu adama bir anda ekonomi yönetimi ve vizyon yüklenmeyeceğine göre yeni döneminde de benzer rezaletleri yaşayacağız belli ki.

Adamın en kötü olduğu konu futbol ekonomisi ona rağmen en çok bu konuda reklamı yapılıyor hayret bir olay.

Kalitesi, tecrübesi, vizyonu, çapı Ağaoğlu'nun yanından dahi geçemez. Ekonomik ve siyasi bağlantılarıyla bir mevkiyi işgal ediyor. Son dönem Türkiye gerçeği ne yazık ki bu. Trabzonspor da bu gerçeklikten bu adamla nasibini alıyor, malesef almaya da devam edecek.

Burada Ağaoğlu yönetimini kötüleyip, Ertuğrul Doğan'ı güzelleyen yorumlar da görüyorum epey. E haliyle müstehak bu tablo bize.
      #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://www.mynet.com/trabzonspor-ba...-389916-myspor

EDyine seçilecek. Ancak hala daha tehlikenin farkında değil. 1_2 transfer yapabiliriz, Onuachuyu paramız yetmedi gibi boş boş konuşuyor.
        1. Bu takıma kaliteli 2 veya 3 adam almazsan bu takım düşer.
        2. Onuachuya paran yetmedi ama 14 tane hiçbir işe yaramayan, ve neredeyse hepsini fesihle göndereceklerini yetti paran değil mi.
        Şu adamın karşısında tüm transferlerden tek tek hesap soracak bir adam yok mu. Adamda hiç utanma duygusu yok . Kendini de çok başarılı sanıyor üstüne.

Yorum

• seçilirse olacaklar belli. kimse yine maça gitmez. aga bu taraftar bu başkanı benimsemedi olayın özeti budur. kimse daha ne olduğunu anlamadan ertuğrul doğan hangi vasıfla başkan seçildi oldu bittiye geldi mevzu. bide merak ettiğim bir olay var ertuğrul doğan kaç tane oyla başkan seçildi?
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sürekli borç kapatıyor efendim durduramıyoruz.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              EDyine seçilecek. Ancak hala daha tehlikenin farkında değil. 1_2 transfer yapabiliriz, Onuachuyu paramız yetmedi gibi boş boş konuşuyor.
              1. Bu takıma kaliteli 2 veya 3 adam almazsan bu takım düşer.
              2. Onuachuya paran yetmedi ama 14 tane hiçbir işe yaramayan, ve neredeyse hepsini fesihle göndereceklerini yetti paran değil mi.
              Şu adamın karşısında tüm transferlerden tek tek hesap soracak bir adam yok mu. Adamda hiç utanma duygusu yok . Kendini de çok başarılı sanıyor üstüne.
              Bu adamda utanma duygusu yok o tamam da hala buna alttan alttan destek verenlere ne demeli? Tam arsızlar. Allah korusun takım düşse biz üzüntüden kahroluruz, bu tipler karşımıza geçip pis pis sırıtır. Çünkü amaçları, görevleri bu. Takımı bitirmek

Yorum

• her şey şampiyon olduğumuz sezonla başladı. avcı camiayı uyuttu. taraftarlarda da ciddi ciddi bu adamın tarih yazdığını, rakipleri eze eze yenerek şampiyon olduğunu düşündü. halbuki ligin ikinci yarısı alınan sonuçlar bütün her şeyi gün yüzüne çıkardı. çöküşün temel nedeni yaşanan şampiyonluk ve abdullah avcı'nın kendini iyi bir taktisyen olarak şehre pazarlaması.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu akşamdan itibaren artık yeni aday çıkamayacağı kesinleşmiş oldu. Rezillik. başka da bir şey değil. Çiftlikspor olduk

Yorum

• Bu kulübün bu kadar güçsüz ve başıboş olduğunu tahmin etmiyordum. Milyon milyon taraftarı var ama insan olgunlaştıkça bu kulübün aile tüzüğü ile yönetildiği gerçeğiyle baş başa kalıyor. Bunu bizim değiştirecek gücümüz yok kabulleneceğiz ve küme düşeceğiz. Neden mi? Kelli felli adamlar toy bir çocuğa bırakmış bu koltuğu. Düşünün ne kadar değersizleştiğini. Sanki alikoç, her sene kendi cebinden 10-20m yıldız alıyor da utanmadan o koltukta duruyor.

Yorum

• Mayıs ayında 4 milyar olarak açıklanan borç Ağustos sonunda 10 milyarın üzerine çıkmış
                      Başkana sorsan gece gündüz demeden borç ödeyip sıfırlayacak sözde ve bu şekilde tek aday olarak seçime gidildi
                      Tepkilere karşı borç yine 4 milyar diye duyurmuş
                      Finansal tablolar ortada
                      Dünyanın parasını kulübe soktum deyip her dönem katlanan borç yeni bir icat mı
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Trabzonspor skandal bir kararla ücretsiz olarak El- Rayyan kulübüne kiraladığı Trezeguet’i devre arasında geri çağırdı. El Rayyan yarım sezon için 1 milyon euro kiralama bedeli talep ediyor.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor skandal bir kararla ücretsiz olarak El- Rayyan kulübüne kiraladığı Trezeguet’i devre arasında geri çağırdı. El Rayyan yarım sezon için 1 milyon euro kiralama bedeli talep ediyor.

Erto büyük adam, bağıra bağıra bitiriyor kulübü ve kimse sesini çıkaramıyor.30 Kasım'da gövde gösterisi yapar.

Yorum

• TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Başkanı Doğan

Düştüğümüz çukura bak...
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hani gerçekten borçları azaltsa, az transfer yapıp kemer sıksa bu yıl feda sezonumuz dese bir şey demem ama 2 yılda 40 tane transfer yaptık hepsi de kötü çıktı
                              Bir tane transferi tutmadı. Bir oyuncuya milyonlarca Eurolar veriyoruz. Bu gidişle tarihimizin en kötü başkanı olarak anılacak.

Yorum

• İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hani gerçekten borçları azaltsa, az transfer yapıp kemer sıksa bu yıl feda sezonumuz dese bir şey demem ama 2 yılda 40 tane transfer yaptık hepsi de kötü çıktı
                                Bir tane transferi tutmadı. Bir oyuncuya milyonlarca Eurolar veriyoruz. Bu gidişle tarihimizin en kötü başkanı olarak anılacak.
                                Daha anilmadi mi yani bu kadar rezillige ragmen ustelik ,kume dusurmesimi gerekiyor anilmasi icin .erto tarihimizin en kotu baskanidir citayi oyle bir yere tasidiki kolayina kimse yaklasamaz artik..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X