Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tuzu kokuttunuz
    Var mı planınız başkan bey?

Yorum

• Son maglubiyetten sonra klübe "karsiliksiz" koyduklari paranin 350 milyon Euro astigi aciklamasi gelmedi mi?
      .Gecen sene 30 diyordu..En son 250 falan diyordu..Kimse de bu akil disi sacmaligin gercekse bile bu paranin nerden geldigini sormamasi da ap ayri trajikomik bir durum..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bir insanda ne olursa olsun utanma duygusu olacak. Bir de bir insan başarısız olabilecegini de kabul edebilmeli. Başarısız olmak ayıp değil ancak basarisizliga rağmen kendini başarılı görmek büyük sıkıntı.
        Erto çok şanslı adam. Mesela FB maçı farkla yenilsek, hazır stat dolu istifa sesleri olurdu.ama şansına o maçı hakemle yenildik. Sahamızda dolu tribünler önünde rezalet yasanmaliydi ki ,tepkiler yönetime dönsün.

Yorum

• Tarihin en kötü başkanı. Madem kalacaksın, ne yap ne et 4-5 tane net transfer yap. Bu işin sonu çok kötü bir yere gidiyor.

Yorum

• Bu adam başkanlık tarihinin Abdullah Avcısıdır.Futbol bilgisi rezalet.Senin kurduğun takımı seveyim ben.Şu transferler yapılırken taptığın hocana biz bu kadar benzer çöpü ne yapacağız diyemeyecek kadar futbol cahilsin.

Yorum

• Daha neler göreceğiz acaba? 7. Saniyede “topçular, sadece topçular” direktifi geliyor ve sözde taraftarlar hemen topçulara yönelik olumsuz tezahürat yapıyor. Paralı köpekler, reziller. Belediye başkanları, köy muhtarları, dernekler, eski topçular, sözde efsaneler, medyada Trabzonspor yorumlayarak bir yerlere gelip ekmek yiyen Twitter’cısından Televizyoncusuna herkesi mamalayarak ya da farklı şekillerde yanına alan bu yapının başarılı olma şansı var mı? Hala topçu, hoca, transfer konuşuyor olmak bu kulübe yapılabilecek en büyük kötülük. Bu vebal herkesin vebali.

KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Sakin sakin anlatalım

Arkadaşlar, her zaman söyledim yine söyleyeyim, Trabzonspor gibi kulupler, gazla çalışmamalı, taraftar istiyor diye herşey yapılmaz, Kuluplerin profesoyonel insanları olur ve onlar mantıkla hareket etmek zorundadır. Yönetim , Ağaoğlu döneminden bu yana Ağaoğlu'nun dibine dinamit koyarak, patlattılar ve parayı veren biz isek biz yönetelim anlayışı ile göreve geldi. şampiyon olduğumuz sezon dahi olmak üzere, Ertuğrul Doğan'nın ön plana çıkması ve taraftar tarafından baştacı ian edilip, Ağaoğlu'nun itibarsızlaşmasına sebep olanlar ( taraftar, basın ve sermaye ) kim varsa bugunun sorumlusudurlar.

Ertuğrul Doğan'nın, attığı Bordo mavi emojilere öyle tav oldunuz ki, Dünyayı ben yarattım havasına girmiştiniz

Galatasaray ne yaptı ? Kulüpte parasıyla ön plan çıkan , Ertem Timur'un götüne teneke bağladı ve Biz Kulübüz bir adamın takımı değiliz mesajı verdiler.
                Ağaoğlu da çapsız dünya görüşü ile bu olup bitenlere tepki koyamadı ve gücü yetmedi.. O kadar çapsız bir adamdı ki, Şampiyonluk kutlamalarında bile uzatılan mikrofonlara '' Ben değil mimar Hocamızdır ' diyerek adeta kulübün anahtarını kaptırdığını ilan etti ve sonunda da yok oldu. Öyle bir yok oldu ki, esamesi bile okunmuyor.

Futboldan anlamayan, Dayılarının Trabzonspor forması giymesinden ve iyi bir taraftar olduğunu anlatmasından başka söyleyecek sözü yoktur önceleri, şimdiler de '' Şu kadar para koyduk ve bulduk şeklinde konuşmaları ile koltuğunu sağlamlaştırdı. Hoş o paraları koydular mı koymadılar mı, Sonra ortaya çıkacak, ne zaman sonra, herkes koyduğunu geri istediğinde

Buraya kadar durum bu. Hoca seçiminde Bielicha ile başlayan '' 2- 0 dan benim hocam maç vermez '' sözü ile yollarını ayırıp , Avcı ile tekrar çalışmaya başlamasıyla da eleştiriler başladı. Hatta öyle ki, Bilecha'ya değil Avcı'nın isteğine göre transferler yapıldı dendi ama öyle değildi. Çünkü yönetim, O dönem yaptıkları transferi bir röportajda şöyle anlattı '' Geçiş döneminde, Bu oyuncuları öylesine aldık asıl transferlerimiz bu sene ( yani bu sene) için yapacağız demişti. Tam 12 tane oyuncu alındı ve ortada gelecek seneye kalacak 1 tane bile oyuncu maalesef yok

sayfalarca söyledim, Doğru ya da yanlış, Bir karar aldınız, Avcı ile devam dediniz o zaman arkasında duracaktınız. Hiç hedefimizde olmayan Avrupa Kupalarından elenince sanki final oynayacak kadro kurmuşlar da elenmişiz gibi faturayı Hocaya kesitler ve 8 aydır planladığımız dedikleri projelerin hepsi çöpe döndü.. BEN NE SÖYLEDİM,. Bu Hocaya şans verelim, Kongreye kadar devam etsinler, başarısız olurlarsa Kongrede ikisini birden yollarız diye ama anlatamadım. Söylenmedik sözler kalmadı bana, Avcı Rize'li sende Rizelisin ondan tutuyorsun onu diyen bile oldu ama neyse konu bu değil.

Konu Şu

Taraftarımız ısrarla , Bu kadar kötü ekonomik yapısı olan bir Kulüpten Avrupa'yı bir oyun ve başarı bekledi. Oysa gerçeklerimiz bu değildi. Trabzonspor, Haddini bilerek , basit ve Anadolu futbolu oynayarak zirvede tutunabilirdi, Sağlam basacaksın, Gol atacaksın ve gol yememeyi başarıp işi bitireceksin, çünkü seçilen oyuncuların tamamı buna uygun oyunculardı. İLLA DİKİNE OYUN. Gördük dikine oyunu, Bu oyuncu kadrosu ile dik oynarsan adamı dikerler ve dikiyorlar...

Sonuç; Bu sene çöpe gitti, Hocalık hayatı boyunca sadece Brozek kardeşler de inisiyatif almış Şenol Hoca'yla birlikte gelecek sene planlanacak.. Demek ki, yine menajer oyunları ile yeni yeni çöpler alınacak. Bu arada TEKKE diyenlere de hatırlatayım, Alanyaspor'da 10 maçta sadece 2 galibiyet alıp 10 puan toplayabildi. Hala bu kaosu Tekke düzeltebilir diyen var mıdır??

Bu yönetim gitmeyecek üzgünüm ama şimdiye kadar bir tane bile doğru transfer yapamamış bu heriflere gelecek 3 senemizi daha vereceğiz.

Son söz

Her defasında aynı şeyi deneyip, sonuçlarının farklı çıkacağına inanan insanlar APTAL dır
                En son lazibere tarafından düzenlendi; 10.11.2024, 02:04.
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adem âbi topu hep taca atiyor kusura bakmasin, yok kuzey kore yok bilmem ne birak yaa
                  İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Buna destek atan siyasi güç her türlü eleştiriyi hak ediyor da buna da git takımı milyonluk kazmalarla doldur mu diyor, bu herifin olayı bambaşka buna maddi çıkar için destek atan her şahıs kurum adamım diye dolanmamalı,
                  Israrla anlamadığım bir konuda siyasi olarak muhalif olan kanat nasıl olur da buna karşı aday çıkarmaz, bakıyorum çoğu bunu destekliyor
                  anlamiyorum ben de ama pelikanci pzvnklerin desteklemesi yeter ne oldugunu anlamaya
                  İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha neler göreceğiz acaba? 7. Saniyede “topçular, sadece topçular” direktifi geliyor ve sözde taraftarlar hemen topçulara yönelik olumsuz tezahürat yapıyor. Paralı köpekler, reziller. Belediye başkanları, köy muhtarları, dernekler, eski topçular, sözde efsaneler, medyada Trabzonspor yorumlayarak bir yerlere gelip ekmek yiyen Twitter’cısından Televizyoncusuna herkesi mamalayarak ya da farklı şekillerde yanına alan bu yapının başarılı olma şansı var mı? Hala topçu, hoca, transfer konuşuyor olmak bu kulübe yapılabilecek en büyük kötülük. Bu vebal herkesin vebali.

https://x.com/tayfaorg/status/1855361895550652796?s=46
                  kusmalik....
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Başkan tam da kendisi gibi bir yönetim kurmuş, eskiden olsa yönetimden birileri istifa ederdi bunların zerre umurunda değil olay. Haklarını da yemeyelim o kadar pasifler ki belki içlerinde yönetici olduğunu unutanlar da vardır

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Başımıza uzun süre bela olacak, aman küfür falan etmeyin de mahkemelik olmayın!

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adem âbi topu hep taca atiyor kusura bakmasin, yok kuzey kore yok bilmem ne birak yaa
                        Adam daha ne dicekti ki Sefer Laf söylediği kimseler aptal değil ya ne dendiğini anlıyordur. Çok uzun zamandır başkanı eleştiriyor.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

Adem Bey'in bilmediği topraklardan örnek vermesine gerek yok. İlla politik bir benzetme yapacaksa kendi ülkemizden yapması daha isabetli olur. Neyse.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam daha ne dicekti ki Sefer Laf söylediği kimseler aptal değil ya ne dendiğini anlıyordur. Çok uzun zamandır başkanı eleştiriyor.
                            Kutuyu temizledim biraz
                            İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adem Bey'in bilmediği topraklardan örnek vermesine gerek yok. İlla politik bir benzetme yapacaksa kendi ülkemizden yapması daha isabetli olur. Neyse.
                            Ö da var da, ondan ziyâde baskani elestirip onu destekleyenleri görmezden gelmek çakallik oluyor biraz... E.D sdce bir araç, bagimsiz bir baskanmis gibi konusmaya gerek yok, tipki eskiden Demirören'e tüpçü denip onu oraya getirenlere çit çikmamasi gibi
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Kutuyu temizledim biraz

Ö da var da, ondan ziyâde baskani elestirip onu destekleyenleri görmezden gelmek çakallik oluyor biraz... E.D sdce bir araç, bagimsiz bir baskanmis gibi konusmaya gerek yok, tipki eskiden Demirören'e tüpçü denip onu oraya getirenlere çit çikmamasi gibi
                              Hah işte Sefer Zaten işin bu kısmını kavrayabilirsen bütün bulmacayı da çözüyorsun

Aslında mesele o kadar basti ki

Trabzonspor = Trabzon

Trabzon = %70

%70 =
                              En son My tarafından düzenlendi; 10.11.2024, 06:18.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

Çakallık tabi büyük çakallık hem de. Bunlar herkesi aptal kendilerini çok zeki sanıyor. Yemin ediyorum yalakamız Ahmet Ercan muhalifimiz Cüneyt Özdemir türevleriyle doldu kafayı yememize az kaldı. Bir tek muhalif taraftarı etrafında toplayıp pasifize edecek,"8 den 2 çıktı,,, 6 olmadı... anlayana...." gibi şeyler yazacak Yılmaz Özdil'imiz eksik bakalım o kim olacak çok merakla bekliyorum. Belki vardır da ben denk gelmemişimdir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X