Kullanılan fotoğraf çok manidar olmuş. 2 bayrak arasında tam bir çerçevelik boşluk var. Neden acaba? Cumhurbaşkanının fotoğrafını koyan mı simetri özürlüydü? Yoksa fotoğraf çekilmeden önce orada başka bir fotoğraf daha mı vardı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
Her sezon borcu kapatacağım diye ikiye katlayan bir sistemin yöneticisi ED afiyet olsun kardeşimİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
Yönetimin istifasını isteyenleri anlayamıyorum.. arkadaş bu ülkede başarısız olan kim istifa etmiş ki, bu adam da istifa etsin..siz burayı Kuzey Avrupa ülkelerinden biri sanıyorsunuz herhalde
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Aklı selim hiç kimse bunları yemez. Ben en başından beri inanmıyor ve güvenmiyorum. Maalesef tarihin hacıosmandan sonraki en kötü yönetimi ile karşı karşıyayız.. durumlar daha da kötüye gitmeden uyanırlar inşallah.İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine kartal ve akyazı projesi ile sahne almış kayıp başkan, her başarısızlık sonrası aynı algı yönetimi, yiyenlere afiyet olsun!
Yorum
-
diyecek çok şey varda bişey demicem.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKullanılan fotoğraf çok manidar olmuş. 2 bayrak arasında tam bir çerçevelik boşluk var. Neden acaba? Cumhurbaşkanının fotoğrafını koyan mı simetri özürlüydü? Yoksa fotoğraf çekilmeden önce orada başka bir fotoğraf daha mı vardı?
Yorum
-
Hasan arata yapılanların aynısı daha fazlası sana da yapılacak
Bu kulübü öyle de rezil durumlara düşüreceksinhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Ertom ilk kupasını aldı
Senin yerin basket ve de alt lig
Hadi ordan devam ethttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum