Kulübümüzün Yabancı Sermayeye Satılmasını İster miydiniz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Sefer A.
    • 27.05.2008
    • 24773
    • 61
    • Fransa

İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi
    Kulübün sahibi olmayınca papara Trabzon olarak meydan okuturlar adama, sen de niye doğranıyorum-kupamı kim vermiyor diye ağlarsın…

Gelen başkan hep siyasi olduğu için futbol kulübü değil oyuncak olursun!https://x.com/semsozkok/status/1923841114710172110?s=48
    Papara Trabzon naalaka ? ana sponsor olmasa da bjknin de sponsoru papara, bjkyi de isin içine kat o zaman ?
    Ayrica o trolün yazdigina bakma ne Erdogan'a meydan okumasi yaa, orda olsa olsa "vaktinde Atatürk gitmedi kaldi mücâdele etti" demek istemislerdir...
    He yok ben yaniliyorsam, skinti yok yine de iyi demisler... gidip de meydani iyice akpkklilara birakmak istemiyor olabilirler
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Anıl C
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 07.05.2008
      • 20045
      • Mürşid-i Trabzonspor
      • Almanya

Trabzonspor'u satmak yerine spor düşmanı, rant, siyaset, para, tarikat sevdalısı yerel Trabzon zihniyetini temizleyin. O zaman gelir başarılar.
      Eğer yabancı sermeye bu zihniyeti temizleyecekse bugün satılsın kulüp.
      Çünkü ahlaklı Trabzonsporlu yöneticiler mazide kaldı.
      Bakın bunlar olduğu sürece siz değil, çocuklarınız değil, torunlarınız bile ne ligte şampiyonluk ne de Avrupa'da başarı görür.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      #23 #07

Yorum

• HasanTezel
        • 18.02.2021
        • 1137
        • Adana

Arda turan Shaktar yapmış, buna göre 3 kez üstüste şampuan olan okan hakkıyla direkman fifa başkanı olmak üzeredir herhalde

Ülkemizde spor kulüpleri beş para etmez vasat okanların-terimlerin apoletlerle adam edilmeye çalışıldığı bir yer, bu sebeplerle TÜM KULÜPLER SAHİPLENDİRİLMELİ.

Sahibi olmayan Trabzonspor, 10 milyar aktif büyüklüğünü hiçbir riski olmadan birine devrediyor yönetsin diye, bu adam mesela 8 milyon Euro eden bir ÜRÜNÜ(Trezege)yani 350 milyon tl (ülkedeki en büyük şirketletin karı bu kadar değil) 1,5 a sattım diyebiliyor…

Bu modelde asla bunun önüne geçemezsin, ülke hırsız dolu, doğru iş yapıp 3-5 milyon kazanabilecekken bu modelde 1 tane hırsızlıkla 300 milyon kazanılıyor SIFIR RİSKLE…

Trabzonspor acilen Katarlıya-ülkemizdeki TTT holdinge-Ahmete Mehmete satılmalı, diğerleri pisliğinde boğulabilir amaçladıkları düzen bu zaten…
        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Vkgz
          • 29.11.2005
          • 11633
          • İstanbul

Yerli yönetici kalite ve becerisiyle olacak gibi değil ben destekliyorum artık
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Doğukan Uçan
            • 11.04.2011
            • 23668
            • Güney Amerika

eninde sonunda iş buraya gelecek hiç kaçarı yok. bu başlıkta defalarca kez konuştuk tartıştık. bundan 10 15 sene önce böyle bir soru sorsalar kesinlikle hayır derdim fakat geldiğimiz noktaya bakarsak kulübün satılması doğru olacaktır. hem fenerbahçe hem galatasaray aradaki farkı çok açtı. bu adamlarla kombine bilet forma satarak başa çıkabilmek mümkün değil artık. şampiyonluk sonrası 2 kere kongre yapıldı başkan adayı bile çıkmadı. trabzonun maddi gücü falan ortada. istanbul ile aramızdaki fark her sene giderek açılıyor. zaten bu gidişle bizim ezeli rakipler samsun göztepe bursaspor eskişehirspor falan olacak. kulüp satılmazsa her 20 senede 2 tane iyi başkan çıkar üst sıraları zorlarız. geriye kalan sezonlar ertuğrul doğan'ın dönemine benzer. zaten genel olarak ta öyle.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Selim Çoban
              • 28.10.2004
              • 878
              • Bilgisayar Müh.
              • Ankara

Sürekli başkan adayı çıkmadı mavraları dönüyor, şu siyaset ortamında başkan adayı çıkar mı? Kim karşısına alabilir? Ülkenin en zengini koç bile el pençe...

Aday çıkmaz çıkmayacaktır da. Bu ortamda kaybedecek şeyleri olan hiç kimse tüm hayatını, parasını ve ailesini ortaya koyup bunları karşısına alamaz, yapamaz. Sizde yapamazsınız, olmaz.

Yazılı görsel medyadakilerin umrunda mı ts? Herkes işini parasını Trabzonspordan daha fazla seviyor olay bu kadar basit. Konuşmayanlara bakın eminim kahroluyorlardır ama çıkıp konuşmuyorlar, konuşamıyorlar. Sermaye artırımı dan 3 yılda bu kulübün kasasına 18milyar TL girdi arkadaşlar hala borç 10m

Evet bu kulüp satılmalı. Yeniden bir doğuş hikayesi lazım bize. Ts artık vizyonundan misyonundan uzaklaştı, yeni nesil hiç öğrenemedi. 1461 le belkide yeni bir sayfa açmalıyız
              En son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 09.09.2025, 00:05.
              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                Yönetim Kurulu
                • 20.08.2009
                • 26212
                • Danışman
                • Kuzey Amerika

Neyi satacaksınız? Futbol AŞ'yi mi? Peki dernek ne olacak? Derneğin üyeleri, Futbol AŞ' nin hissedarları var. Teknik olarak mümkün görünmeyen düşük olasılıkları kurtuluş reçetesi olarak sunmak veya talep etmek sizce de saçma değil mi?

Bugün seçtiğiniz dernek başkanı ve yönetiminin savurganlığını kontrol edemiyor, bu durumdan şikayet ediyorken; yarın sahiplik hissiyle hareket edecek bir sorumsuzun kulübü nereye taşıyacağını hayal edebiliyor musunuz? Gözünüzün önünde ADS - Sancak örneği var.

Ve Körfez yatırımcı beklentisi... Trabzonspor'un değerli bir marka olduğu doğru. Fakat acaba yatırımcı için atak yapmaya değer bir kitlesi var mı?
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• l l l
                  Cezalı Üye
                  • 26.01.2026
                  • 406
                  • Ordu

ertuğrul doğan yönetimini gördükten sonra ben destekliyorum. başka türlü olmayacak. zaten öyle bir durum var ki 100 milyon euro ya oyuncu satsak bile yine yarışamayız bu takımlarla. farkın açılmasına kendisi sebep oldu. kulüp satılsa şuan ki durumundan daha kötü olmayız. bu iş profesyonellik işidir.

Yorum

• Tekke
                    • 31.05.2004
                    • 2443
                    • Bankacı
                    • İstanbul

Jaja Coelho o günleri şöyle hatırlıyor;

Başkan beni aramadı. Kalmak ya da gitmek isteyip istemediğimi kimse sormadı!

"Gençtim, benim de hatalarım oldu. Ne oldu diye sorarsan gençtim, hayatın tadını çıkardım. Hiçbir oyuncuyla problemim olmadı, antrenmanlara zamanında geldim. Basında çıkan haberleri görünce sinirlendim. Hiçbir sorun yoktu. Beni bu haberler sinirlendirdihttps://x.com/furkan__uzun/status/2037444680065900658?s=46

Daha çoooook itiraflar duyarız, büyütülmüş gs projesine sorun teşkil eden ve Trabzonu seven her yıldız TAM 30 SENEDİR KULÜPTEN UZAKLAŞTIRLIYOR,

Şota
                    Hami
                    Ogün
                    Campbel
                    Aurelio
                    Teo
                    Jaja
                    Nwakaeme
                    Sörloth
                    Trezege
                    Szymek
                    Uğurcan

aklınıza gelen ÜST PERFORMANS gösteren ve medyada karalanıp kovulan herkes İHANETE uğramıştır! Klübün sahibi olsa, adam cebini düşünür malını peşkeş çekmez!
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

• Larking ‎(2,862 gönderi)
                    • Tekke ‎(2,443 gönderi)
                    Yükleniyor...