Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kulübümüzün Yabancı Sermayeye Satılmasını İster miydiniz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulübümüzün Yabancı Sermayeye Satılmasını İster miydiniz?

Son zamanlarda çıkan haberlerden sonra böyle bir girişim olursa taraftar olarak bunu destekler miydiniz?

Taraftarımızın bu konuya bakış açısı nedir merak ediyorum.
    139
    İsterim
    0%
    82
    İstemem
    0%
    45
    Şöyle ki...
    0%
    12

Kurumsal yönetileceksek satılmalı.Para hesabı yapmaktan bıktık.Gördüğümüz başkanlardan sonra yabancı yatırımcı şart.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Biz küçük bir şehrin takımıyız. Bize çok para lazım değil. Bize sağlam ve uzun vadeli sponsor lazım. Bu takım satılsa çok güçlü ve ünlü oyuncular gelse onu izlemeye gidecek para yok millette. Şehir zengin olmadan kulübün zenginliğinin anlamı yok.
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

Bu konuda anket açılsa güzel olur.

Yorum

İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu konuda anket açılsa güzel olur.
          Açıldı.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Profesyonel yöneticiler ve idareciler gelecekse evet.

Yorum

Ben daha dernlemesine bakılsın isterim, TRABZONSPOR UN AMACI şehre ekonomi ve gençlere maddi manevi değer katmaksa;

Geçen 20 yılda yerel mafyatik saçma tipler yerine kurumsal bir firma olsun isterim,

Katar da bu işin DÜNYADA 1 NUMARASI

yani şurada KENDİ ŞİRKETİNE ALANINDA DÜNYANIN 1 NUMARASI ORTAK olsun kim istemez?
              Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

satilsin katarlilara tabi istedikleri arazilere konsunlar sonra ben sıkıldim transferde yapmiyorum gel acun kardesim al su klubu hadi bana eyvallah desin bizde aval aval agzimiz acip bakalim ama kurumsallik gelecek ya acun almis nusret almis sancak almis fark etmez degil mi!! kurumsalliksa hakan kulacoglu gibi adamlar gelsin dersek butceyi 4 5 yilda duzene sokacak ama sampiyonlugu ilk 4 u unutun desek bu sure zarfinda herkes ayaga kalkar firtina koparir degil mi dert kurumsallik falan degil burda arabin parasini kullanip etrafa hava basmak caka satmak bak kimi aldim kimi getirdik diye kusura bakmasin kimse siz bir sure ego tatmin edip sefa surceksiniz diye koca klubun gelecegi bir arap seyhinin bir ingiliz dukunun burindi sultanin insiyatifine eline birakilamaz..parayla satin alinmamis sadece trabzona degil butun turkiyeye mal olmus trabzonspor birileri!! Öyle buyurdular istediler lütfettiler diye kimseye peskes cekilemez bunu icine sindirende trabzonsporlulugunu sorgulasin..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Benim cevabını merak ettiğim nokta bu satış olursa sonunda Türk Telekom’a benzer bir sürecin olmayacağını kim garanti ediyor ? Diyelim ki Katarlılar bu parayı verip kulübü satın aldı, yanıt bulamadığım sorularım var.

İlk sorum bu para kime gidecek ? Şu an kulubün bir sahibi yok, 600 milyarı kim alacak, nasıl muhafaza edecek ?

İkinci sorum bu satış sonrası dünya yıldızlarından bir takım oluşturuldu diyelim. Bu kulübün bu durumda kar etmeyeceği, sürekli zarar yazıp fonlanması gerektiği açık. İlerde bir gün bu adamlar biz gidiyoruz derse biz bu borcu ne yapacağız ?

Üçüncü sorum satış olursa elimizdeki gayrimenkul, tesis ıvır zıvır hakları bu kişilerin mi olacak ? Aynı Telekomda olduğu gibi kulübün içinin boşaltılmayacağının kim garanti edebiliyor ? Karar alma sürecinde derneğin bir etkisi olacak mı, olacaksa eşit söz hakkı mı olacak yoksa yapılanları kim denetleyecek ?
                  "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

Kesinlikle isterim
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Şu anki borcu halk odeyecekse ki öyle görünüyor kesinlikle satilmali
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

yalnız bu konu durduk yere ortaya niye çıktı. demek ki böyle mevzu dönüyor.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Biz hep kendi acimizdan düsünüyoruz ama yabanci sermayenin acisindan da düsünelim. Neden yatirim yapsinlar? Ligin pes para etmiyor. Bu futbol düzeni ve carpik mentalite ile Avrupa da basarili olman ancak yüz yilin basi rastlantisal bi sekilde olabilir. Ne gibi getirisi olabilir böyle bir yatirimin? Sürekli zarar edecek bir klübü neden satin alsinlar? Futbol disinda baska bir amac yoksa tabi..

Cikan haberlere göre 600 küsür milyonluk bir yatirimdan bahsediliyor. Bence 200 bile vermezler..Diyelim ki klüp satildi. Klübün bir CEO su olur haliyle. Bu kisinin etrafinda ki kisiler ayni "yiyiceler" olmayacak mi?

Trabzonspor u satin alacak kisinin dünyanin en zengin 500 kisisi arasinda Trabzon sevgisiyle yanip tutusan bir idealist olmasi gerekir..Yani bir 500 milyon € fakirlesmesinin, parasinin yenilmesinin dokunmamasi gerekir. Benim yüz milyar € servetim olsa bu ise girisebilirim..
                          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 23.07.2023, 23:05.
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

ateş olmayan yerden duman çıkmaz

(UEFA)

Yorum

Kurumsal bir anlayışla , Avrupai bir yönetim mantalitesiyle , alt yapıyı da hakedenlere emanet edip oradan hakeden çocukları çıkartarak yöneteceklerse takımı satmalılar.Kulübü soyup soğana çeviren tiplerden gına geldi.Koita denen mala 1.5 milyon euro veren zihniyet defolur biz de kurtuluruz en azından.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X