Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kulübümüzün Yabancı Sermayeye Satılmasını İster miydiniz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kulübün sahibi olmayınca papara Trabzon olarak meydan okuturlar adama, sen de niye doğranıyorum-kupamı kim vermiyor diye ağlarsın…

Gelen başkan hep siyasi olduğu için futbol kulübü değil oyuncak olursun!https://x.com/semsozkok/status/1923841114710172110?s=48
    Papara Trabzon naalaka ? ana sponsor olmasa da bjknin de sponsoru papara, bjkyi de isin içine kat o zaman ?
    Ayrica o trolün yazdigina bakma ne Erdogan'a meydan okumasi yaa, orda olsa olsa "vaktinde Atatürk gitmedi kaldi mücâdele etti" demek istemislerdir...
    He yok ben yaniliyorsam, skinti yok yine de iyi demisler... gidip de meydani iyice akpkklilara birakmak istemiyor olabilirler
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Trabzonspor'u satmak yerine spor düşmanı, rant, siyaset, para, tarikat sevdalısı yerel Trabzon zihniyetini temizleyin. O zaman gelir başarılar.
      Eğer yabancı sermeye bu zihniyeti temizleyecekse bugün satılsın kulüp.
      Çünkü ahlaklı Trabzonsporlu yöneticiler mazide kaldı.
      Bakın bunlar olduğu sürece siz değil, çocuklarınız değil, torunlarınız bile ne ligte şampiyonluk ne de Avrupa'da başarı görür.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Arda turan Shaktar yapmış, buna göre 3 kez üstüste şampuan olan okan hakkıyla direkman fifa başkanı olmak üzeredir herhalde

Ülkemizde spor kulüpleri beş para etmez vasat okanların-terimlerin apoletlerle adam edilmeye çalışıldığı bir yer, bu sebeplerle TÜM KULÜPLER SAHİPLENDİRİLMELİ.

Sahibi olmayan Trabzonspor, 10 milyar aktif büyüklüğünü hiçbir riski olmadan birine devrediyor yönetsin diye, bu adam mesela 8 milyon Euro eden bir ÜRÜNÜ(Trezege)yani 350 milyon tl (ülkedeki en büyük şirketletin karı bu kadar değil) 1,5 a sattım diyebiliyor…

Bu modelde asla bunun önüne geçemezsin, ülke hırsız dolu, doğru iş yapıp 3-5 milyon kazanabilecekken bu modelde 1 tane hırsızlıkla 300 milyon kazanılıyor SIFIR RİSKLE…

Trabzonspor acilen Katarlıya-ülkemizdeki TTT holdinge-Ahmete Mehmete satılmalı, diğerleri pisliğinde boğulabilir amaçladıkları düzen bu zaten…
        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Yerli yönetici kalite ve becerisiyle olacak gibi değil ben destekliyorum artık
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...
          X