İnşallah satılır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kulübümüzün Yabancı Sermayeye Satılmasını İster miydiniz?
Daraltma
X
-
U19 Elit A Ligi'nde şampiyonluğu finalde Yılport Samsunspor'u 3-2 yenen Trabzonspor kazandı. Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan ligde üçüncü ise Fenerbahçe'yi 4-2 yenen Galatasaray oldu.
20 yaş altında ülkenin açık ara en iyisi, Brezilya gibi topçu madeni Trabzonspor, OYUNCUSUNU EĞİTEMEDİĞİ için 20 yaş üstünde hiç ediyor…
Örnek, Ömür 20 yaş altıyken 25 milyon Euro-üstüyken 2,5 milyon Euro
Serkan
ht4
Parmak
Uğurcan da benzer
TİCARİ BAKAN BİR SERMAYE + YEREL YÖNETİM= Dünya çapında Trabzonspor
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
HABER BİLE OLMADI, kurumsal klüp olsa ya da yabancı ortak olsa ortalık yıkılırdı
ÜLKENİN MADENİ-BREZİLYASI-DEFALARCA DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU ALDI
Liselerarası Erkekler Futbol Dünya Kupası'nda ülkemizi temsil edecek olan Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yazmışım, teknik rakamlar-analizler koymuşum
Crujford muhteşem bir yere sürmüş, benim yeğen Boey fotosu koymuş demiş(güya benim yeğen fanatk ts li, icardi fotosu paylaşıyor)
Halil analizi derinleştiriyor, KLÜP YÖNETİLMİYOR ÇÜRÜYOR, potansiyeli yok oluyor demiş…
Satılmasın diyenler, stada 1000 kişi bile gitmiyor, SAMİMİYETSİZ-TATLI SU FANATİZMİ, istemezük….
Ülkede, herşeye karşı bir muhalif grup var, ama ASLA KARŞI OLDUKLARININ altını doldurmuyor, kardeşim git o zaman stada, memnunsan-ya da değişim sence gereksizse git stada, hiçbir şey yapılmasın ama destek de olma kendiliğinden düzelir öyle mi?
Klüp ölüyor, Bursa oluyor görmüyor musunuz?
Trabzonlu bir Başkan da yönetmeliTrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
Hiçbir menfaatim olmayan bu konuda ısrar ediyorum belki ama hepinize soruyorum:
Dört büyüklerden ilk yarıda 2,6 milyar lira zarar , TRABZONSPOR EN FAZLA ZARAR EDEN 960 milyon
Haber 7 - Türk futbolunun dört büyükleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un borsaya açık şirketleri, 2024-25 sezonunun ilk 6 ayında 2,58 milyar lira zarar etti. Zararın dönemsel kur karşılığı ise 70,5 milyon euro.
Sorıyorum, 6 ayda bir şirketi-bir devlet kurumunu-babanın malını 960 milyon zarar ettirip, istifa edip gittikten sonra bu zarardan 1 tl sorumlu olmayan bir adamın yönettiği takımı mı tutacağız?Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
yabanci sermaye alt yapiya onem ve emek vererek 14 yerli yerel oyuncuyla takimi zirveye oynatacaksa gesinler! su anda aradki fark yerli sermaye 14 yabanci oyuncu
kisaca bizimkiler yabancilara para verecegine yabanci sermaye bizim yerli yerel oyuncularimiza para versinler !
yabanci sermaye 14 yabanci oyuncu oldugunu dusunelim basari gelmezse takim sevgisi kalirmi bilmem?En son objek tarafından düzenlendi; 08.03.2025, 01:32.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende senin paranla güzel kumar oynarım hiç de sorun olmaz benim için, kaybedersem de senden en fazla özür diler bir de kahve ısmarlarım
Trabzon şehri, kendi geçmişine ve özüne ait Kulübü ve milyarlarını, çer çöp vasat kötü niyetli adamlara harcatmasın dedik, ülkede 1 milyon usd ye devletini satan var 100 milyon usd yi iho-usta-erto gibi adamlara verirsek Bizans ile anlaşır İHANETTEN DAHA KOLAY PARA KAZANIR dedik…
Farklı siyasi görüşten de olsa tesadüfen gelmiş dürüst adamlar Atay-Özkan-Ağaoğlu başkanlarla da olmadı dedik…
PROFESYONEL YÖNETİM-TİCARİ BAKAN YABANCI ORTAK OLMALI DEDİK, biz tecrübe ettiğimiz için biz doğrusunun bu olduğunu anladık ama tecrübe etmeyen anlamadı, 3 hatta 5. Kez Ertolara ya tüm malını kaptırdı…Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
Hep bu muhabnet donuyor ama icrqat yok. Hani biri alsa takimi. Yillar omce Azerbaycanli bir is adami almak istemis ama donemin basbakani izin vermemis dedikodulari vardi. Sonradan da yok Basaksehir sampiyon yapilip Araplara satilacak yok Trabzon satilacak hani nerde.
Baskanlarin yoneticilerin hirsiz olmasini gectim, adamlar milletin parasini vergisini yiyorlar. Aziz yildirim kendi diyor 50 milyon aldim diye. Kim bilir kimlere kimlere ne paralar verilmistir. Ne araziler peskes cekilmistir. Iptal edilen vergi borclari da var. Adamlar da hal boyle olunca 200 bin oyuncuya dayiyor 1 milyon luk sozlesmeyi. Kim bilir o paranin ne kadari oyuncunun cebine gidiyordur.
Yorum
-
bir telekom vardi noldu sahiden ona? hic arastirdiniz mi? satan alan kisiyi biliyormusunuz? o tarihlerde yasanilan tartismalari degerlendirdiniz mi?...bu konunun istiyorum olsun diyerek olmali yada biz senelerdir diyoruzlar ile veyahut kesin olmalilar ile cozulup mutlu sonla bitebilecegini hayal ediyorsaniz tebrikler kaybettiniz...
siz klubu bu seklide pazarlamanizin sebebini yoneticiler olarak goruyorsaniz ayni yoneticilerin alacagi bu karara nasil guvenebilecegimizi hangi hukuksal, yonetimsel zeminlerde dusuyorsunuz, merak ediyorum...
bastan soyledigim gibi once telekomu okuyun sonra konusalim ben size daha cok ornek verecegim incelemeniz gereken...ıslak imza....
Yorum
-
2000-2025 yılları arası tam 25 senede sadri şener ve ahmet ağaoğlu yönetimini çıkar bildiğin kulübün hiç bir başarısı yok. yatıp kalkıp bu iki adama dua etmek lazım. istatistik olarak bakarsak toparlamamız bir kaç seneyi bulacak. hep aynı senaryo olmuş çünkü. bana kalırsa kulübün satılması daha iyi. kulübün satılmış hali bile şimdikilerden daha mı kötü yönetilir. 20-30 sene arayla 1-2 tane iyi başkan çıkıyor belli bir dönem iyi sezonlar geçiriyoruz. ondan sonraları kayıp. böyle nereye kadar sürecek. şampiyonluk sayısı tabi açılır. istanbul takımları kadar paramız yok masalını da artık kimse yapıyor. şu boşa geçirdiğimiz senelerde transfere harcadığımız paraları hesaplasalar herhalde çok rahat şampiyonluğa oynayacak kadrolar kurulur.
Yorum
-
Kulübün sahibi olmayınca papara Trabzon olarak meydan okuturlar adama, sen de niye doğranıyorum-kupamı kim vermiyor diye ağlarsın…
Gelen başkan hep siyasi olduğu için futbol kulübü değil oyuncak olursun!https://x.com/semsozkok/status/1923841114710172110?s=48Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübün sahibi olmayınca papara Trabzon olarak meydan okuturlar adama, sen de niye doğranıyorum-kupamı kim vermiyor diye ağlarsın…
Gelen başkan hep siyasi olduğu için futbol kulübü değil oyuncak olursun!https://x.com/semsozkok/status/1923841114710172110?s=48
Hem o gitmedi derken Atatürk kastediliyor.
Reklam filmi 19 Mayıs için çekilmiş.
Doğranmayla bunun ne ilgisi var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum