İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ali Ağaoğlu ( Başkan)
- Hayrettin Hacısalihoğlu
- Mehmet Yiğit Alp
- Ömer Sağıroğlu
- Önder Bülbüloğlu
- Faruk Kanca
- Yalçın Orhon
- Emin Kahraman
- Haluk Şahin
- Mesut Çağlar Bozoğlu
- Cahit Erdem
- Zeyyat Kafkas
- Müminhan Bilgin
- Ertuğrul Doğan
- Serdar Ekrem ŞirinBİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yonetime senol hoca gelir mi ? Gelirse ne kadar katki verir ?BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ali Ağaoğlu ( Başkan)
- Mehmet Yiğit Alp
- Ömer Sağıroğlu
- Önder Bülbüloğlu
- Faruk Kanca
- Yalçın Orhon
- Emin Kahraman
- Haluk Şahin
- Mesut Çağlar Bozoğlu
- Cahit Erdem
- Zeyyat Kafkas
- Müminhan Bilgin
- Ertuğrul Doğan
- Serdar Ekrem Şirin...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit liste bu şekilde mi ?
- Mehmet Yiğit Alp
- Ömer Sağıroğlu
- Önder Bülbüloğlu
- Faruk Kanca
- Yalçın Orhon
- Emin Kahraman
- Haluk Şahin
- Mesut Çağlar Bozoğlu
- Cahit Erdem
- Zeyyat Kafkas
- Müminhan Bilgin
- Ertuğrul Doğan
- Serdar Ekrem ŞirinForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Faruk Kanca Zeyyat Kafkas... Bunları iyi yönetici olarak hatırlamıyorum. Bir de tüm bu isimler iyi iş çıkartacakları için mi alınıyor yoksa başka nedenlerden mi?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVer elini brezilya yaşasın Rio diyoruz yani
Brezilya Fatihimiz Faruk bey
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Trabzonspor Başkanı Sayın Muharrem Bey Trabznspor Başkanı değil ama güzel siyasetçi olur.....
İnsanları güzel etki altına alabiliyor.....
En az 2 katına çıkardığı borcu yağladı balladı neredeyse klüpten alacaklı hale geldi......
250 bin eurodan dolayı Trabzonspor'u sanki Ersun Yanal dünyaya rezil etti.....
Sanki 7-0,6-0,6-1 Erun Yanal döneminde oldu.....
Sizi bilmem ama dosltlarım ben aynı dekilten ikinci kez sokulmam Sayın Usta'ya.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
muhakkak ki kısa vadede yapılacak ödemeler için bir yerlerden güvence almıştır ahmet ağaoğlu .
yoksa o kadar parayı ceplerinden karşılayabilecek bir yönetim kadrosu yok.
bozoğlu ,yiğitalp ve önder bülbüloğlu nispeten paralı isimler.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 3 sıra hariç hepsi eski yönetici. Serdar Ekrem Şirin de THY Reklam-Pazarlama müdürü. Gönül daha fazla yeni yüz görmek isterdi ama şu ortamda tecrübeli insanlara daha çok ihtiyaç var.
Telekom eski müdürü ve Eskrim Federasyonu eski başkanıdır. Hükumete de yakın bir isimdir. He dersen ki listeye neden ve nasıl girdi, ne kadar Trabzonsporlu? Onu bilmiyorum...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum