İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu örnek olarak verdim. Demek istediğim başarı düştükçe insanların umutları azaldıkça gelirlerde düşecektir.
bunu zaten iho gösterdi
2011-2012 sezonu 200 milyon tl gelirimiz varken iho nun son yili 83 milyon tl gelir elde ettik"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Şöyle diyeyim; şu andaki kadrodan 90'lı yılların kadrolarına çok az sayıda futbolcu girebilirdi. Bugün yıldız dediklerimiz o kadrolara girmekte zorlanır. Yani çok önemli, hayati oldukları konusuna katılmıyorum. Dolayısı ile göndermekte yanlış yok, ama yetenekleri bulmamız şart. Bu da uzmanlık ile olur. Trabzonspor bu kapasiteye sahip ama bunu harekete geçirmesini bilmek lazımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonda haklisin
bunu zaten iho gösterdi
2011-2012 sezonu 200 milyon tl gelirimiz varken iho nun son yili 83 milyon tl gelir elde ettik
Kucka'sından Sosa'sına, Burak'ından Yusuf'una, Okay'ından Abdülkadir'ine Onazi'sinden Pereira'sına.
Henüz yararlanamadığımız, Castillo, Bero, Rodallega gibi futbolcular mevcut. Olcay gibi süperlig için yeterli düzeyde futbolcularımız mevcut. Süperlig için yeterli bir kadro var elimizde ve bu kadro albenisi olan bir kadro. Bugün futbolcuların maliyetlerini göz ardı edersek bu futbolcuların talip bulamaması gibi bir durum yok karşımızda.
Sefa, Aykut, Yumlu, Aytaç, İshak gibi kadrodan buralara evrildik. Hiçbir şey vadetmeyen düşme potasında takılacak izlerken insanı kanser etme potansiyeli olan bu kadronun benzeri gelebilir. Neye göre nasıl bir yapılanmadan bahsediyoruz. Zamanında transfer forumunda Bero'lar İbanezlerle ilgilendiğimizde bu işin sonunun kötüye gideceğini söylüyordum. Kaliteli futbol kaliteli futbolcular ile oynanır. Sen Colman'ı bulmadan Kucka'yı satamazsın.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe bunun arka planı da mevcut. Ben ve benim gibi düşünen insanların bu noktada kaygıları var. Önlenemeyecek bir borç var doğru fakat bu borcun yanında kaliteli bir kadromuz mevcut.
Kucka'sından Sosa'sına, Burak'ından Yusuf'una, Okay'ından Abdülkadir'ine Onazi'sinden Pereira'sına.
Henüz yararlanamadığımız, Castillo, Bero, Rodallega gibi futbolcular mevcut. Olcay gibi süperlig için yeterli düzeyde futbolcularımız mevcut. Süperlig için yeterli bir kadro var elimizde ve bu kadro albenisi olan bir kadro. Bugün futbolcuların maliyetlerini göz ardı edersek bu futbolcuların talip bulamaması gibi bir durum yok karşımızda.
Sefa, Aykut, Yumlu, Aytaç, İshak gibi kadrodan buralara evrildik. Hiçbir şey vadetmeyen düşme potasında takılacak izlerken insanı kanser etme potansiyeli olan bu kadronun benzeri gelebilir. Neye göre nasıl bir yapılanmadan bahsediyoruz. Zamanında transfer forumunda Bero'lar İbanezlerle ilgilendiğimizde bu işin sonunun kötüye gideceğini söylüyordum. Kaliteli futbol kaliteli futbolcular ile oynanır. Sen Colman'ı bulmadan Kucka'yı satamazsın.
kucka okayin box to box oynayan versiyonu, ondan ikisinden biri yollanmali
onazide gidebilir, yerini cafer rahat doldurur
bence agaoglu sizin düsündügünüz gibi büyük bir kadro revizyonu düsünmüyor
durica, ndoye, okay, onaziyi yollarsin, beroyu kiralarsin =25 milyon tl maas tasarufu
2 stoper alirsin( 10 milyon maas), altyapidan kanata ahmet hakan ve murat cemi, merkeze caferi alirsin ve yeni sezona girersin
okay+ onazi en azindan sana 15 milyon€ bonservis getirir, sansin varsa 20 milyon...
takima daha cok dokunmak ahmaklik olur, ha esteban veya olcayi gönderebiliyorsan saniye tereddüt etme...
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün mesela Muharrem Usta aday olsa kimse seçimi kazanamaz diyemez. Taraftarlar dönüp dolaşıp Usta'nın vereceği mali anlamda bir garantiye bakarlar.
gram sansi yok
birde böyle bir ahmaklik yaparsa iho yu direk baskan yapar
iho zaten böyle bir ahmak ariyor, agaoglunun karsisina güclü bir aday ciktigi an ihoda aday olur
agaoglu ve usta oylari bölüsür, bunun sayesinde ihonun satin alinmis oylari baskanlik icin yeterli olurEn son selcuk tarafından düzenlendi; 01.04.2018, 12:04."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekucka- colman kiyasina katilmiyorum
kucka okayin box to box oynayan versiyonu, ondan ikisinden biri yollanmali
onazide gidebilir, yerini cafer rahat doldurur
bence agaoglu sizin düsündügünüz gibi büyük bir kadro revizyonu düsünmüyor
durica, ndoye, okay, onaziyi yollarsin, beroyu kiralarsin =25 milyon tl maas tasarufu
2 stoper alirsin( 10 milyon maas), altyapidan kanata ahmet hakan ve murat cemi, merkeze caferi alirsin ve yeni sezona girersin
okay+ onazi en azindan sana 15 milyon€ bonservis getirir, sansin varsa 20 milyon...
takima daha cok dokunmak ahmaklik olur, ha esteban veya olcayi gönderebiliyorsan saniye tereddüt etme...Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlt yapıdan Cafer ve Sefa'dan başka potansiyeli olan gelebilir dediğin isimler var mı ?
cafer, ahmet hakan ve murat cem direk performans verebilecek seviyede olanlar
sefa, dogukan, bora ulu, furkan vs...
bu cocuklarin 1-2 yilda as takimda tasiyci rol almasi imkansiz bence, özellikle sefaya cok haksiz baski olusmaya basladi, daha zamani var
kisa vaade de abdülkadir ömür, yusuf yazici, cafer tosun, ahmet hakan sevinc ve murat cem akpinar disi kimseden beklentiye girilmemelidir bence
birisi siyrilirsa bu büyük bir süpriz olur
kimden beklersin diyorsan, arda akbulut derim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Yalnız o Yumlu, Xeki'li kadroyla 4. olduk Avrupa'ya gittik gruplardan da çıktık, o zaman İho'ya sövüyordunuz. Şimdi 40 milyon euro maaş bütçesiyle Sivas, Kayseri, Göztepe ile muhatap oluyoruz 5. olsak büyük başarı diyeceksiniz. Biraz samimi olun. Bu kulübün borcunu 500 milyondan 1 milyara çıkarıp iki tane kutucuğa gelir gider vs.. yazıp nasıl olduysa kendi döneminde borcu 6 milyon euro düşürdüğü sonucuna varan biriyle devam edip yeni Kucka'lar Novak'lar ile 5. liğe oynamaktansa Hasan Batuhan ve Abdürrahim ile 5. liğe oynamayı tercih ederim. En azından şampiyonluk hedefiyle başladığımız sezonda enayi durumuna düşüp borcun 1.5 milyara çıkışını izlemeyiz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ahmet Ağaoğlunu tebrik ederim en azından elini taşın altına soktu bir Trabzonsporlu olarak bundan sonrasında hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok bizde taraftar olarak elimizden gelen gayreti gösterelim ve 7 yıl aradan sonra tekrar Şampiyonluğa oynadığımız günlere geri dönelim inşallah.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Bu sezonun hakkı 5.lik felan değildi. En kötü hala yarışta olmalıydık.
O çok övdüğünüz Ersun takımın içine etti gitti hepsi bu. Bu takım normal şartlarda içerde Akhisar ve Alanya'ya 1'er puan dahi bırakmayacakken 10 tane gol yedi 10 tane.
İyi bir hoca ve Kucka yerine Medel teklifimizi kabul etseydi şu an gs maç başlığında şölen havası olurdu.
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasetin ortasından gelen, özevlatçılıkta tavan yapmış, Trabzonspor'a 3 yıl boyunca bir tane hedef belirlemekten aciz, sırf cebinden kulübe para koymak zorunda kalmamak adına transfer yapmayacağız diyen başkanınız hayırlı olsun.
Gelecek, şu anda şampiyonluk kovalaması işten bile olmayan kadroyu dağıtacak, takımı Belçika 3. liginden, Akhisar'dan futbolcularla donatacak, altyapıya 2 tane antrenör koyup bakın altyapı gelişiyor diye küme düşme hattından size seslenecek.
Usta pahalı futbolcu getiriyor, menajere para veriyor. Zaten cebinden veriyor, sana ne? Fazlasını veriyor senin kasana koyuyor. Cebinden yapıyor bunu her sezon. Trabzonspor başarılı olsun, zirveye oynayabilsin diye.
Usta'nın ifşa ettiği haysiyetsizlerin 2 yıldır yürüttüğü karalama kampanyasının sonuna geldik.
Parçası oldunuz, sayenizde başarılı oldular, Trabzonspor heykeli dikilecek adamı hain ilan edip yerine sırf soyadı Ağaoğlu diye birini getiriyor. Aferin. Kına yakın.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız o Yumlu, Xeki'li kadroyla 4. olduk Avrupa'ya gittik gruplardan da çıktık, o zaman İho'ya sövüyordunuz. Şimdi 40 milyon euro maaş bütçesiyle Sivas, Kayseri, Göztepe ile muhatap oluyoruz 5. olsak büyük başarı diyeceksiniz. Biraz samimi olun. Bu kulübün borcunu 500 milyondan 1 milyara çıkarıp iki tane kutucuğa gelir gider vs.. yazıp nasıl olduysa kendi döneminde borcu 6 milyon euro düşürdüğü sonucuna varan biriyle devam edip yeni Kucka'lar Novak'lar ile 5. liğe oynamaktansa Hasan Batuhan ve Abdürrahim ile 5. liğe oynamayı tercih ederim. En azından şampiyonluk hedefiyle başladığımız sezonda enayi durumuna düşüp borcun 1.5 milyara çıkışını izlemeyiz.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 01.04.2018, 13:24."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum