Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siyasetin ortasından gelen, özevlatçılıkta tavan yapmış, Trabzonspor'a 3 yıl boyunca bir tane hedef belirlemekten aciz, sırf cebinden kulübe para koymak zorunda kalmamak adına transfer yapmayacağız diyen başkanınız hayırlı olsun.

Gelecek, şu anda şampiyonluk kovalaması işten bile olmayan kadroyu dağıtacak, takımı Belçika 3. liginden, Akhisar'dan futbolcularla donatacak, altyapıya 2 tane antrenör koyup bakın altyapı gelişiyor diye küme düşme hattından size seslenecek.

Usta pahalı futbolcu getiriyor, menajere para veriyor. Zaten cebinden veriyor, sana ne? Fazlasını veriyor senin kasana koyuyor. Cebinden yapıyor bunu her sezon. Trabzonspor başarılı olsun, zirveye oynayabilsin diye.

Usta'nın ifşa ettiği haysiyetsizlerin 2 yıldır yürüttüğü karalama kampanyasının sonuna geldik.

Parçası oldunuz, sayenizde başarılı oldular, Trabzonspor heykeli dikilecek adamı hain ilan edip yerine sırf soyadı Ağaoğlu diye birini getiriyor. Aferin. Kına yakın.

Yorum

• Agaoglu aciklamalariyla tüm gercekleri yüzümüze vurmasi cogu arkadasi anlasilan yikmis ve moralini bozmus durumda ama realite buydu zaten.

Kulübün batmamasi icin gerekirse 11 tane alt yapi oyuncusu oynatalim ne fark eder?

Agaoglu dediklerini yaparsa zaten bundan daha kötü bir yerde olmaz takim merak etmeyin!
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Agaoglu aciklamalariyla tüm gercekleri yüzümüze vurmasi cogu arkadasi anlasilan yikmis ve moralini bozmus durumda ama realite buydu zaten.

Kulübün batmamasi icin gerekirse 11 tane alt yapi oyuncusu oynatalim ne fark eder?

Agaoglu dediklerini yaparsa zaten bundan daha kötü bir yerde olmaz takim merak etmeyin!
        olmaz! bize hamaset gerek,yalan vaatler gerek,nasıl olsa dünya kadar gelirimiz var! istanbul küluplerinin 4te 1 kadar olsa bile en az onlar kadar harcamalıyız !!!

Kulübün genel taraftar profili bu adamı zaten yaşatmaz ama az çok aklı başında bildiğimiz bmn yarısıda cahilin makyajlısı misali yok günümüz futbolu yok vizyon bık bık bık...

Aslında sorun başkanlarda değil "cemaat sapık olunca imamlarda kabesini şaşırdı"...
        sakin olun...

Yorum

• tarihin hicbir doneminde kendimi bu donemki kadar istatistigin kücük bir parcası olarak hissetmemiştim....tüm yıgınlar tek bir insanın tek bir cümlesiyle karar veriyor, üzüntü verici....

baskan adayları baskanlar ve taraftarlar herkes bir kişininin istegi icin cabalıyor....

gerceken sıkıldım, futbolu bu sekilde izlemekten....

abilerine, büyüklerine soz soyleyemeyecekler karsı cıkamayacakların bu kentin bilimsel geri kalmıslıgını düzeltebilecegine inanan varsa otuz senedir ters giden seyleri düzeltebilecegine inanan varsa tekrar tablosunu izlesinler benim midem bulanıyor artık....
          ıslak imza....

Yorum

• Demokrasiyi isteyip, demokrasi yok deyip, bir yandan da bir tarafa oy verenlere yığın derseniz samimiyetiniz sorgulanır. Böyle davranmayın lütfen. Yazınızı çok abartmışsınız

Öte yandan ben Ahmet Ağaoğlu'nun siyasi yönünü bilmiyorum. Bilen varsa açıklarsa sevinirim

Bu arada Usta da önceki başkanların çamaşır makinasından geçirilmesin lütfen. Yanlış yaptıklarına yanlış, doğru yaptıklarına da doğru demesini bilelim
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Demokrasiyi isteyip, demokrasi yok deyip, bir yandan da bir tarafa oy verenlere yığın derseniz samimiyetiniz sorgulanır. Böyle davranmayın lütfen. Yazınızı çok abartmışsınız

Öte yandan ben Ahmet Ağaoğlu'nun siyasi yönünü bilmiyorum. Bilen varsa açıklarsa sevinirim

Bu arada Usta da önceki başkanların çamaşır makinasından geçirilmesin lütfen. Yanlış yaptıklarına yanlış, doğru yaptıklarına da doğru demesini bilelim
              tabiiki akp

varmi bugünkü dünyada buralarda gezip akpli olmayan

birde adam Ts baskanligini ve golf federasyon baskanligini beraber yürütecegim diyor ve devletin buna giki cikmiyor

Ps: federasyon baskani baskanimiz olmasi nasil bir avantaj oldugunu anlatmam gerekmez, para bulmak cok daha basit olacak. ben halen bu avantaji devletin bizim elimizde birakacagina inanamiyorum...
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                varmi bugünkü dünyada buralarda gezip akpli olmayan

Ben varım. Buralarda derken Trabzonspor yönetimine talip olanları kastetmişsiniz, şimdi fark ettim. Ama Ahmet Ağaoğlu'nun hiç öyle bir yönüne, geçmişine şahit olmadım. Hatta bana kalsa görüş olarak sola daha yakın diye tahmin ediyorum. Burda ölçüt; siyasetin kuklası olmamak olmalı
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 01.04.2018, 09:38.
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben varım. Buralarda derken Trabzonspor yönetimine talip olanları kastetmişsiniz, şimdi fark ettim. Ama Ahmet Ağaoğlu'nun hiç öyle bir yönüne, geçmişine şahit olmadım. Hatta bana kalsa görüş olarak sola daha yakın diye tahmin ediyorum. Burda ölçüt; siyasetin kuklası olmamak olmalı
                  siyaset icinde degil, orda haklisin

özellikle sosyal medya hesabini inceledikten sonra akp li olmamasi beni bir hayli sasirtir...

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne gördünüz açıklar mısınız? Bilmek isterim
                  cavusoglu ve binali yildirimin 1-2 konusmasindan kesitler paylasti instagram da
                  baska partilerden birsey yok
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.04.2018, 10:12.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    siyaset icinde degil, orda haklisin

özellikle sosyal medya hesabini inceledikten sonra akp li olmamasi beni bir hayli sasirtir...
                    Ne gördünüz açıklar mısınız? Bilmek isterim

1-2 konuşmadan kesitler paylaştı diye direk Akplidir diye düşünmek bana pek doğru gelmedi. Kaldı ki kukla olmadığı sürece hangi partili olduğunun benim için bir önemi yok. Bugün İstanbul takımları da devlet bankalarından kredilerle ayakta duruyor. Hatta önemli yatırımlarında hep önemli yardımlar var ama bu konu onlarda gündeme gelmiyor. Kukla olmasın, Trabzonspor'u kukla etmesin yeter ki
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 01.04.2018, 10:26.

Yorum

• Bugün kazanırsak M. Usta aday olur. (Bence)
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• Usta'nın bence şu an tek derdi ibra/İtibar konusu

Yorum

• nevzat aydın konusuluyordu bir dönem ama yaptırmazlar .

Yorum

• Mevcut ortamda transfer yasağı oldugu için, borç 1 milyar olduğu için, ağaoglununda parası olmadığı için kulubu özkan sümerin yaptığı gibi çok küçültecek .Çok büyük ihtimalle kümeye oynayabiliriz.Taraftar buna sabredebilir mi bence imkansız onun için su ortamda, agaoglu iyi niyetilide olsa 1 sene dahi dayanamayacağını düşünmüyorum.Acilen bu kulüp dernek statüsünden çıkarılıp satılmalıdır acilen.Başka kurtuluş yoktur.Bence kongrede başkan seçmek yerine kulubün satılma kararı alınmalıdır.
                            En son nakzo tarafından düzenlendi; 01.04.2018, 11:11.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Umut vadeden bir Trabzonspor'un gelirleri ile küçülmeye giderek düşme potasında takılan Trabzonspor'un gelirleri aynı olmayacaktır. Bunu hesaba katmıyorlar. Şuan Trabzonspor'un kadrosu izlenmeye değer bir kadro. Bu kadro ile yıllık gelirimiz 150 Milyon iken Aytaçlarla donanacak bir kadronun geliri 75'e düşecektir.

Bir anda kadro mimarı yapamazsınız. Sonu facia ile biter. Yapmak gereken yavaş yavaş kadronun giderlerinin düşürülmesidir.

Mesela Okay'ı satmak istiyoruz ve hatrı sayılır bir teklif var. Okay'ı satıp aldığımız para ile futbolcu bakmak risktir ve facia ile sonuçlanıyor her defasında. Okay'ı satmadan önce o bölgeyi garanti altına alıp Okay'ı öyle göndermek gerekir. Beşiktaş Cenk Tosun'u sattı fakat şampiyonluktan oldu belkide. İktisatta buna fırsat maliyeti diyorlar.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umut vadeden bir Trabzonspor'un gelirleri ile küçülmeye giderek düşme potasında takılan Trabzonspor'un gelirleri aynı olmayacaktır. Bunu hesaba katmıyorlar. Şuan Trabzonspor'un kadrosu izlenmeye değer bir kadro. Bu kadro ile yıllık gelirimiz 150 Milyon iken Aytaçlarla donanacak bir kadronun geliri 75'e düşecektir.

Bir anda kadro mimarı yapamazsınız. Sonu facia ile biter. Yapmak gereken yavaş yavaş kadronun giderlerinin düşürülmesidir.

Mesela Okay'ı satmak istiyoruz ve hatrı sayılır bir teklif var. Okay'ı satıp aldığımız para ile futbolcu bakmak risktir ve facia ile sonuçlanıyor her defasında. Okay'ı satmadan önce o bölgeyi garanti altına alıp Okay'ı öyle göndermek gerekir. Beşiktaş Cenk Tosun'u sattı fakat şampiyonluktan oldu belkide. İktisatta buna fırsat maliyeti diyorlar.
                                artik 75 milyonu sadece bein sporttan aliyorsun

uefa ligine katilmak bile direk 25 milyon tl civarina geldi bugünki piyasada, evinde oynayacagin 3 mac ile bu 40 milyon tl ciro

yani süper lig+ avrupa ligi sponsorsuz, merchandisingsiz 110 milyon tl demek
                                17 ev maci + kupa = +-50 milyon tl bilet+ gastronomi geliri

yani artik bu piyasada 160 milyon tl minumum gelir, önümüzdeki sene iyi bir yönetim rahatca 300 milyon tl barajini gecer
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.04.2018, 11:33.

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X