Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kargasporlu şenolun isminin stada verilmesi bencede Rezaletttir.Şamil ekinci gibi aslen kırşehirli olup Trabzonsporu en çok şampiyon yapan bir isme yakışırdı bu onur.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Sadri Şener konuşmalarına bakın nasıl kaliteli bir insan diyorsunuz .
      Ben borç yaptım ama benim 1 şampiyonluk 2 kupam ve Avrupa ligine sürekli gidiyordum diyor yahu bunları başaran Şenol Güneş .Ben anlamıyorum Şenol Güneş'e bok atınca ne oluyor Bursa başkanı da Şenol Güneş'in takıma bir etkisi yok demişti Şenol Güneş gitti küme düşüyordu hala da durumu orta da .
      Senin tabiri caizse bir yerini kurtaran Şenol Güneş ama sürekli adama sallamaktan geri kalmıyor bugün ben borç yaptım ama benim bunlarım var diyorsan Şenol Güneş sayesinde senin tek başarın Şenol Güneş'i takımın başına getirmek yoksa şu an kadro 2010-2011 sezonun kadrosundan eksik kalır yanı yok.Ama takımın başında hoca olmadığı için durum ortada

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri Şener konuşmalarına bakın nasıl kaliteli bir insan diyorsunuz .
        Ben borç yaptım ama benim 1 şampiyonluk 2 kupam ve Avrupa ligine sürekli gidiyordum diyor yahu bunları başaran Şenol Güneş .Ben anlamıyorum Şenol Güneş'e bok atınca ne oluyor Bursa başkanı da Şenol Güneş'in takıma bir etkisi yok demişti Şenol Güneş gitti küme düşüyordu hala da durumu orta da .
        Senin tabiri caizse bir yerini kurtaran Şenol Güneş ama sürekli adama sallamaktan geri kalmıyor bugün ben borç yaptım ama benim bunlarım var diyorsan Şenol Güneş sayesinde senin tek başarın Şenol Güneş'i takımın başına getirmek yoksa şu an kadro 2010-2011 sezonun kadrosundan eksik kalır yanı yok.Ama takımın başında hoca olmadığı için durum ortada
        Senol Günesi takima kazandiran kim di ? Dur tahmin edeyim yine kendisi yani Srnol Günes mi ?
        Yada söyle bskslim bugün biz liderden 15 puan gerideysek bunun tek sorumlusu E.Y ve kismen Riza Hoca, Usta nin sucu yok.
        Kusura bakma da senin yorumundan ben bunu anladim.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• bırak alt yapıyı falan.her sene 4.5 oyuncu çıkarıp da onların iyi yada kötü çıkmasını beklemekten se al iki tane yerinde topçu ve akıllı hoca bu takım seneye şampiyon olur..

ben Ağaoğlu nda şu lafı söylemesini beklerdim.Trabzonspor forması her sene şampiyon luga oynar.biz oynayacağız ha başarır başarmaz o ayri dava.3 sene sıradan takım olmanın anlamı yok
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senol Günesi takima kazandiran kim di ? Dur tahmin edeyim yine kendisi yani Srnol Günes mi ?
            Yada söyle bskslim bugün biz liderden 15 puan gerideysek bunun tek sorumlusu E.Y ve kismen Riza Hoca, Usta nin sucu yok.
            Kusura bakma da senin yorumundan ben bunu anladim.
            Evet doğru anlamışsın kardeşim.Zaten yazdım oraya Sadri başkanın tek başarısı takımın başına Şenol Güneş'i getirmek diye .
            M.Usta kaliteli bir kadro kurdu takımın başında düzgün hoca olsa şampiyonluk yarışında bizde olurduk

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bırak alt yapıyı falan.her sene 4.5 oyuncu çıkarıp da onların iyi yada kötü çıkmasını beklemekten se al iki tane yerinde topçu ve akıllı hoca bu takım seneye şampiyon olur..

ben Ağaoğlu nda şu lafı söylemesini beklerdim.Trabzonspor forması her sene şampiyon luga oynar.biz oynayacağız ha başarır başarmaz o ayri dava.3 sene sıradan takım olmanın anlamı yok
              Borcu azaltmak icin futbolcu yetistirip satmak, iste eski Ermeni ve rumlarin terk ettigi evlerin altini kazip gömü aramak gibi birsey, sportif basari Sampiyonluk, Türkiye Kupasi, CL de gruplardan cikmak falan bunlar futbolda para getirir, yoksa her 10 yilda 1 Gökdeniz, Abdülkadir bekle ki gelsin onu da satip borca mi yatiralim yoksa takimda tutup sampiyonluga mi oynayalim diye burda birbirimizi yeriz artik.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İsmi duyulmamış 5 İSTEKLİ yabancı yanlarına okay abdüş yusuf ve alt yapıdan 2 çocuk daha 5. olabiliriz.Zaten milyonluk eşeeklerlede 5.olacağız 3 sene SABIR DİYORUM BENDE BAŞKA ÇAREDE KALMAMIŞTIR.
                biraz mantık sorusu soralım.
                hadi 3 sene sabır ettik.şuanda borc 1 milyar diyelim
                1.sene 8.
                2.sene 6.
                3 .sene sonunda 5.bitirdik.borç da 400 e indi.
                takım başarısız fakat borç düşük. sizce agaoglu tekrar başkan seçilir
                bence imkanı yok.zaten 1.seneden sonra takım başarısız olursa çatlaklar başlar.3 sene sabır bir başkan için trabzonda imkansız ötesi bir şey.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  biraz mantık sorusu soralım.
                  hadi 3 sene sabır ettik.şuanda borc 1 milyar diyelim
                  1.sene 8.
                  2.sene 6.
                  3 .sene sonunda 5.bitirdik.borç da 400 e indi.
                  takım başarısız fakat borç düşük. sizce agaoglu tekrar başkan seçilir
                  bence imkanı yok.zaten 1.seneden sonra takım başarısız olursa çatlaklar başlar.3 sene sabır bir başkan için trabzonda imkansız ötesi bir şey.
                  Söyle cevap vereyim benim Trabzonsporun sportif basarisi mac kazanmasi umrumda degil benim icin ortamlarda borcumuz yok ki der havami atarim kafasi yasiyor bazi renkdaslar.

Yorum

• 4 sene önce bjk nin durumu bizden 5 kat daha kötüydü. Fikret gelip dedimi biz kuculecegiz falan.sadece futbolculardan feda istiyoruz dedi.ve o sezon bile şampiyon luga oynadı. feda sezonu yaptı ama şampiyon luga oynadı.

Yorum

• Yoksa Ahmet Agaoglu, Celil Hekimoglu nun Post-Modern versiyonu mu nedir ?

Yorum

• Burada sürekli bjk örneği veriyorsunuz da bu kadar katmerli gelire ve kat kat artan sponsor stat başarı Cl vb. Gelirine rağmen borcunun nasıl hala artış trendi gösterdiğinin ardındaki "başarı" sırrını da açıklasanız ya
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ne cimbom ne fener en büyük Sadri Şener

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burada sürekli bjk örneği veriyorsunuz da bu kadar katmerli gelire ve kat kat artan sponsor stat başarı Cl vb. Gelirine rağmen borcunun nasıl hala artış trendi gösterdiğinin ardındaki "başarı" sırrını da açıklasanız ya
                            Ekonomiden pek cakmam ama duyduhum kadariyla, büyük firmalarin borclari da büyük olurmus, aynisi devletler icin de gecerli abd olsun Almanya olsun dis borclari devasa boyutta ama tabi karsiligi var mi o önemli.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu insaAllah beni yanıltır ama konuşma jargonu 15 yıl öncesinin jargonu. Futbol son 10 yılda hiç olmadığı kadar endüstriyel hale geldi ve böyle devam edecek. Buna amatör ruhla karşı koyamazsın, koysan bile bu 100 yılda bir olur, Leicester city gibi.

Bu kulüp şeffaf ve profesyonel yönetilmeli, o konuda Ahmet Ağaoğlu haklı, ancak başarılı olduğu dönemlerdeki anlayışla yine başarı geleceğini düşünmek günümüzde değişen futbol anlayışını görmezden gelmektir.

Misal şu an oynanan futbol anlayışında bireysel yetenek olmazsa olmaz değildir. Kolektif futbol, disiplin, fizik gücü, devamlılık ve pasa dayalı futbol modern futbol anlayışıdır. Yöremiz altyapıdan oyuncu çıkarma potansiyeline haizdir ancak modern futbol anlayışı ile donatılmaz ise daha çok Yusuf Erdoğan, Barış Memiş görürüz.

Altyapı gerçekten profesyonel ama yabancı ellere bırakılmali takımın başına ise pas futbolu oynatan bir hoca getirilmelidir.
                              En güzel gol boş kaleye atılan goldür veciz sözü ile bitirelim
                              En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 30.03.2018, 00:08.
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ekonomiden pek cakmam ama duyduhum kadariyla, büyük firmalarin borclari da büyük olurmus, aynisi devletler icin de gecerli abd olsun Almanya olsun dis borclari devasa boyutta ama tabi karsiligi var mi o önemli.
                                Eee nasıl olacak o zaman. Demek ki önemli olan küçültmek değil. Adı geçen kulüp hem borcunu hem başarısını büyütüyor fakat karşılığında gelir getiren kalemlerini de katlıyor. Totalde başarılı mı evet. Şu küçülme kabuğa çekilme lafları canımı sıkıyor, bu borç bu şekilde bitmez. Küçüldükçe gelirler de azalacak orantılı şekilde
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X