Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şike konusundaki lafları hayal kırıklığı sadri şener'in. Karşısında bitti gitti diye konuşan adama bir çift laf demedi. Bir de başkanı yalnız bıraktınız falan diyen var. Kitleyi arkasına almak istedi mi acaba? Öyle uyuşuk konuşuyor ki, bu da birşeyler karıştırdı heralde diyor insan, üzgünüm.
    Tüm camia ayağa kalkmışken o dönemde de aynı bu şekilde saçma sapan tavrıları yüzünden herkes aynısını düşünmeye başladıydı. Taraftar kıyameti kopartacakken bütün sinerjiyi dağıttı, herkes ayağa kaklmışken "noluyor lan" deyip endişeylşe süreci izlemeye geçtiydi.

Az önce Aziz Yıldırım'la maç izlemeye, ne güzel günlerdi dediklerinde de yine aynı pısırıklık. Kardeşim suçlusu biz miyiz, hem şike yapacaksın hem şampiyonluğumu her şeyimi yağmalayacaksın sonra da hiç bir şey olmamış gibi bir araya gelmemeizi mi bekliceksiniz diyemiyor. Diyemiyorlar. Ödleri patlıyor gık demeye.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nun verdiği mesajlar hayal kırıklığı oldu.

Bir Başakşehir gibi düşük bütçe ile kadro mühendisliği yaratamayacaksa hiç gelmemeli.

Atıyorum 500 bin euro'ya Aurelio-Bakambu gibi oyuncu alıp bunu iki sene sonra 10 ME yapacak scout sistemi kurulmalı.

Bütün herşeyi altyapıya endeksleyen gayri-milli anlayıştan uzak durulmalı.

Şu an için tek aday çıkması onun söylemleri sonucunda tünelin sonunda ışık görünmüyor gibi sonumuz hayırlı olsun.

Yorum

• Sadri Şener gibi kaliteli ve samimisi gelmeyecek bu camiaya
        Trabzonspor'un gerçeklerini o kadar iyi biliyor ki
        Şenol Güneş ve Burak Yılmaz konusunda referans odur
        En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 21:19.
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bir soru degerli renktaslar? Kulup ilk uyelik ucreti ve yillik aidat ne kadar?
          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Ağaoğlu'nun açıklamaları dinledim, Hakan Kulaçoğlu'nun 2013teki açıklamalarından daha da kötü bir açıklama olmuş.
            Hayırlısı...

Yorum

• Anladığım kadarıyla TS taraftarı "bu sene şampiyon olacağız" yalanını, güzel bir planlamayla uzun vadede gelecek şampiyonluğa tercih ediyor.

Ağaoğlu'nun açıklamalarını dinledim ve beğendim ben.

Trabzonspor, şu Kucka'dan iyi futbolcu çıkaramayacaksa kapatalım kulübü zaten. O adama verdiğin parayla 10 tane yetiştirmen lazım. Ağaoğlu bunu yapabileceğimize inanıyorsa desteği hakediyor.
              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 21:54.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şike konusundaki lafları hayal kırıklığı sadri şener'in. Karşısında bitti gitti diye konuşan adama bir çift laf demedi. Bir de başkanı yalnız bıraktınız falan diyen var. Kitleyi arkasına almak istedi mi acaba? Öyle uyuşuk konuşuyor ki, bu da birşeyler karıştırdı heralde diyor insan, üzgünüm.
                Uefa ve Cas'ın tescilleği şikeden sonra geriye Fifa'nın kararı ve ardından tüm Türkiye'nin üzerine oturduğu o kupayı girdiği yerden çıkarıp, ardından yıkatıp müzemize tertemiz bir şekilde koymak kaldı mı diyecekti? Olacak olan bu ve bu durumu en hafif anlatacak kelimeler bunlar olduğu için çaresizce susmuş heralde
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Şampiyon olacağız diyince şampiyon mu olunuyor bende onu anlamıyorum .. Denedik işte olmuyor arkadaşlar,sonra olan başkana oluyor hani söz vermiştin noldu diye.30 senede 1 kere olduk,onu da kutlayamadık.
                  Demek ki birşeyleri yanlış yapmışız,yapıyoruz.Pahalı transferler,İstanbul kuluplerine benzemeye çalışmak bizi daha kötü hale getirdi. Bir de böyle deneyelim. Zaten ekonomimiz ortada. En azından bu ekonomik buhrandan kurtulmamız lazım.
                  Şu durumda bizi kurtaracak olan alttan gelen ,bonservissiz ve kiralık futbolcular.Milyon euro verecek gücümüz gerçekten kalmadı.
                  İnşallah doğru sistem kurulur,doğru kişilerle çalışılır.
                  Bana göre hedef şu olmalı her sene Avrupa kupalarına giden ve grup aşamasını geçebilecek takım yaratmak. Bizim için kilit hedef Avrupa.Hem futbolcularımızı pazarlarız hem gelirimizi artırırız.
                  Avrupa bile göremez olduk.Artık kendimizi kandırmaktan vazgeçmek lazım.
                  Ben dahil birçoğumuzun hatası bu.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şampiyon olacağız diyince şampiyon mu olunuyor bende onu anlamıyorum .. Denedik işte olmuyor arkadaşlar,sonra olan başkana oluyor hani söz vermiştin noldu diye.30 senede 1 kere olduk,onu da kutlayamadık.
                    Demek ki birşeyleri yanlış yapmışız,yapıyoruz.Pahalı transferler,İstanbul kuluplerine benzemeye çalışmak bizi daha kötü hale getirdi. Bir de böyle deneyelim. Zaten ekonomimiz ortada. En azından bu ekonomik buhrandan kurtulmamız lazım.
                    Şu durumda bizi kurtaracak olan alttan gelen ,bonservissiz ve kiralık futbolcular.Milyon euro verecek gücümüz gerçekten kalmadı.
                    İnşallah doğru sistem kurulur,doğru kişilerle çalışılır.
                    Bana göre hedef şu olmalı her sene Avrupa kupalarına giden ve grup aşamasını geçebilecek takım yaratmak. Bizim için kilit hedef Avrupa.Hem futbolcularımızı pazarlarız hem gelirimizi artırırız.
                    Avrupa bile göremez olduk.Artık kendimizi kandırmaktan vazgeçmek lazım.
                    Ben dahil birçoğumuzun hatası bu.
                    Şu yazdıklarını hala anlayamayanlar var.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri Şener gibi kaliteli ve samimisi gelmeyecek bu camiaya
                      Trabzonspor'un gerçeklerini o kadar iyi biliyor ki
                      Şenol Güneş ve Burak Yılmaz konusunda referans odur

Sadri Şener'i şike öncesi dönem ve şike sonrası dönem diyerek ikiye ayırıyorum.
                      Şike öncesi dönemde ne kadar kaliteliyse şike sonrası bir o kadar kalitesiz biri oldu.
                      Şike öncesi yaptığı hamleler ne kadar başarılıysa şike sonrası bir o kadar başarısızdı.
                      Bana göre Sadri Şener'in ikinci dönemi tıpkı Hacıosmanoğlu ve Usta gibiydi. Aynı ekonomik hataları yaptı.
                      Ve tüm bunları geçtim. Sadri Bey, şike meselesinde camiayı bir araya getirmeyi dahi denemeyen insandır.
                      Gülerek meseleleri anlatması, ciddiyetten uzak yaklaşımları, gevşek tepkileri ile süreç elimizden kaydı gitti.
                      Bugün yaptığı ''Gevşek'' konuşmalardan da görüyoruz ki bu adamın zaten şike gibi bir derdi yokmuş.
                      Kurbanlık kuzu gibi Trabzonspor'un hakkı olan kupanın gasp edilişini izlemiş bir Sadri Şener var!
                      İşin komik yanı başkanlığı bıraktı ama hala izliyor! Yazıklar olsun demekten başka bir söz bulamıyorum.

Burak ve Şenol Güneş ve hatta Selçuk İnan konusunda ettiği tek bir söze dahi inanmıyorum.
                      Kış döneminde oyuncuların mukavelelerini saf gibi yenilemedi, sezon sonuna bıraktı. Sonra da vay efendim kandırıldım!
                      Adam hadi oradan derler! Gerçekten bu kadar saf olduğuna inanıyorsanız diyecek söz yok.
                      Burak konusunda da menajer kandırmış Yerseniz tabi...
                      Ve Ş.Güneş'i bu Trabzonspor'dan gidecek hale getiren bir Sadri Şener var! Ve hala hoca hakkında konuşuyor!
                      Stadyuma adı verildiği için gitmiyormuş! Tövbe tövbe! Adamın nefreti gözünü kör etmiş!

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahmet Ağaoğlu sürpriz aday,bence de etrafında çok sağlam yöneticiler olması lazım,bakalım daha önce çok şikayet ettiği adamcılık ve mikro bölgecilik konusunu aşabilecek mi?
                        İnşallah başarır,Muharrem Usta ile kıyaslanması çok sağlıklı olmaz.Muharrem Usta zor zamanlarda görev aldı.

Görev başındayken gazetecilere saldırmaması önemli bir konu.
                        Kilit noktası yönetimin Trabzon ayağı olacağı aşikar.

Yorum

• Su ortamda ağaoglundan iyi bir aday yok çıkmayacaktırda ben kesin seçileceğini düşünüyorum.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İsmi duyulmamış 5 İSTEKLİ yabancı yanlarına okay abdüş yusuf ve alt yapıdan 2 çocuk daha 5. olabiliriz.Zaten milyonluk eşeeklerlede 5.olacağız 3 sene SABIR DİYORUM BENDE BAŞKA ÇAREDE KALMAMIŞTIR.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• stadın ismi şenol güneş olduğu için stada gitmemiş adamdaki egoya bakar mısın!!
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Burak konusunda anlamadığım menejer nasıl kandırıyor adamın serbest kalma bedeli belli kim yaptırırsa kulübü muhatap bile almadan oyuncuyla anlaşıyorsun.
                                Kendi beceriksizliğini sağa sola yükleme sayın Şener sizde Burak Yılmaz'in böyle performans göstereceğini düşünmediniz.5 milyon maddesini kabul ettiniz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X