Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karadenizin sesi ve onlarcası asıl çıkarcı menfaatçi..kulüp bizim olsun biz yiyelim peşindeki kişiler bence..

ve forumda dahi doğruları söylemeyen , doğruları çarpıtan kişiler görüyorum..

Hocam biz doğruları kovalamazsak belki forumda bile birilerinin adamları var , çıkar menfaat sağlamak için doğruları gizleyip onu bunu kötülüyor..

Usta her söylediği doğru her yaptığı doğru demiyorum..ama söylediği doğrularıda kimse çarpıtmasın..birçok kişi rant peşinde,uyanıklık peşinde..bunlara dur demenin zamanı geldi de geçiyor..

artık yeter..
    Bu olayda da avukatı bahane edelim, güzel.

Koskoca Trabzonspor’u bir tane avukat elinde oynatıyor demek ki.

Yorum

• Kongre yaklaşıyor henüz adaylığını, planını projesini açıklayan yok.

Burada hala millet kişiler üzerinden o iyi bu kötü muhabbeti yapıyor.

Geçelim bu işleri kongreye toparlayıcı birleştirici aklı başında birinin liderliğinde tek aday girilmeli. Böylece 8 aylık bir geçiş sürecinde sular durulur kimse kimsenin kuyusunu kazmadan diğer kongrede yönümüzü tayin ederiz.

Yoksa bu kafalarla işimiz yok hala İHO'yu savunan adamlar var camiada tehlikenin farkında mısınız?
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        toparlayıcı birleştirici aklı başında birinin liderliğinde tek aday girilmeli
        böyle biri yokki

faruk özak, sadri sener dahil...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hacisalihoglunun sadri sener yönetiminden neden ayrildigini arastirin o zaman, bu adamin camia icinde halen söz sahibi olmasi büyük ayip aslinda
          Tamam özür dilerim, affet beni.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak Muhammet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam özür dilerim, affet beni.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            sadece bilgi verdim
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              iç çekişmeler, fitne ve fesatın çok önemsiz olduğu gibi izlenim verip borçtan haber ver diyorsunda..

fitne , fesatı çözemeden , içerdeki hainlerden kurtulamadan bu kulüp yol alabilir mi..
              İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kulüp kulüp değil Dallas anasını sattığımının yeri.
              Rezilliğin bini bir para. Sosyal medyada birbirlerine giydiren giydirine. Kimisi Aydın'a kimisi Usta'ya hakaret ediyor. Türlü türlü anketler açılıp "hangi taraftasın?" deniyor. Hani o kadın programları var ya her türlü kepazeliğin anlatıldığı ve yaşandığı programlar, aynen onlara döndük anasını satayım. Daha suçlananlar da konuşacak. Bakalım daha rezillikler yaşıcaz.

Ve bu ortamda baskın seçime girilecek
              Mevzu (her zaman olduğu gibi) görüldüğü üzere Trabzonspor'dan ziyade kişisel çekişmeler arkadaşlar. Trabzonspor neden bu haldenin bugün canlı yayınını izledik işte.
              Biz bırakın artık şu iç çekişmeleri Trabzonspor gidiyor kim demişe ne yapmışa kafa patlatacağımıza ne yapmamız gerektiğine kafa patlatalım diyoruz, deniz bitti sizler hala tekne kavgasındasınız diyoruz ama yok arkadaş Kim ne halt yediyse yedi. Şunun şurasında seçime ne kaldı. Bunlara kafa patlatan kim varsa boş işlerle uğraşıyor asıl mesele Trabzonspor ne olacak.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Hala USTA'nın aday olmayacağını, kendisine yalvarılmasını beklediğini düşünüyorum.

İHO aday olacak ve karşısına kimse çıkmayacak...

Yine ortalık baskıyla USTA'ya kalacak gibi geliyor...

Transfer yasağını kasten yaptığını düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hala USTA'nın aday olmayacağını, kendisine yalvarılmasını beklediğini düşünüyorum.

İHO aday olacak ve karşısına kimse çıkmayacak...

Yine ortalık baskıyla USTA'ya kalacak gibi geliyor...

Transfer yasağını kasten yaptığını düşünüyorum...
                  Hangi amaçla yasağı aldırdı?

Yorum

• Usta başarısızdır ama USTA-İHO arasında kalırsam kesinlikle Usta derim. İHO nun verdiği zararı bu kulübe hiç kimse vermedi. bıraktım maddi zararı, manevi zararın haddi hesabı yok. üstelik boş boş esti gürledi, hiçbir şey yapmadı, yapamadı.

İş adamı olmayan, kimseye eyvallahı olmayan birisinin etrafında birleşilmesi taraftarıyım. ama kulüp o hale getirildi ki kimse o borcun altına girmek istemiyor. borç yüzünden o hale geldik ki siyasiler ne derse eyvallah konumuna geldik. çünkü başka türlü kimse o yükün altına girmiyor. en yetkili ağızlar bile siyasi destekten bahsediyor ne yazık ki.

bu şu anlama geliyor. kulüp 2011 den bu yana bilerek istenerek borçlandırıldı ki siyasilerin kontrolünden çıkmasın diye. benim komplo teorim bu şekilde
                    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Iho konuşuluyor nasıl bir beddualı bir takımız

Bu takımın başına gelirse büyük konuşuyorum
                      Ts bırakırım ingiliz takımı tutarım

Iho surda konuşuluyor olması bile facia

Neyse bence ihonun konuşuluyor olması bile gösteriyor ki ts başına geçecek adam kalmamış. Herkes yol gösterip yönlendirme peşinde

Usta devam etsin görev süresince ettirdiği zarar cebinden çıkacağı ve sadece ekonomik başarı sözü versin yeter bu takıma şu durumda

Yorum

• Euro yarın 1TL olur ve borcumuz 156 Milyon TL olarak güncellenirse Usta’nın borç hikayesine kanabiliriz.. Saçma bir şekilde kıvırmaya çalışıyor..

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hangi amaçla yasağı aldırdı?
                          Açık değil mi
                          İho gibi biri başkan olursa kulübü har vurup harman savuracak transferlerle batırmasın diye...
                          Komplo teorisi gibi duruyor aynı zamanda gayet mantıklı
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• istifa edin diye ortalığı kasıp kavuranlardan seçime 15 gün kala hala ses çıkmıyor. Başkanın da dediği gibi malatya maçından sonra istifa edip kaçanlar bence de bunu önceden planlamış ve yönetimin düşmesi için çaba sarfetmişlerdir. Her ne kadar başarılı olmasa da ve camia da tek bir isim üzerinde birleşemeyeceği için ihonun seçilmesi yerine Muharrem ustanın en azından gelecek sene mayısa kadar devam etmesi taraftarıyım. Kur farkından oluşan 200 milyon tl lik borç artışını saymazsak 60 dan fazla çöp oyuncuyu gönderip iyi bir kadro kurdu. Eksik olan tek şey iyi bir teknik direktör. Sadri şener ersun , bross , şenol ve tolunay ile çalıştı. Sadece şenol güneşle başarılı olup iyi bir başkan imajı yarattı. Muharrem usta da tekrar aday olup , kendi çevresinden yöneticilerle ve iyi bir hocayla başarılı olabilir.
                            En son ttsfurkan tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 15:19.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Açık değil mi
                              İho gibi biri başkan olursa kulübü har vurup harman savuracak transferlerle batırmasın diye...
                              Komplo teorisi gibi duruyor aynı zamanda gayet mantıklı
                              Nisan'da kongre yoktu dolayısıyla İHO vb. bir başkan gelip har vurup harman savuramayacaktı. Transfer yasağından sonra kongre kararı alındı. Aralık kongresine yakın bu yasak gelse insan acaba der ama şu aşamada kasti yasak aldırmanın hiçbir tutarlı yanı yok üstüne üstlük Usta lehine hiçbir artısı da yok.

Yorum

• Forumda neden hala iho guzellemeleri yapiliyor anlamiyorum.

Usta nin 5 yanlis 5 dogrusu vardir.
                                Iho nun 10 yanlis 0 dogrusu vardir.
                                Iho trabzonspor baskani oldugunda 5 parasizdi. Trabzonspor sonrasi nedense isleri acildi. Yok 3 daire vermis.

Usta nin trabzonspora ihtiyaci var diyenler var. Usta isleri icin taninmasina ihtiyac yok. Ortagi ethem sancak. Ticarette önünde hicbir engel olmaz.

Iho nun amaci yemek, yanindakilere yedirmek. Zaten haberlerde bugun trabzondaydi.
                                Bugun ki miting icin gelmis. Bakalim yalvar yakar 10 saniye gorusme koparabilcek mi?
                                En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 15:29.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X