Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gec onu kardesim.adam gibi sabit gelir getiren bir yatirim.QNB diyen olursa iho baskan olsaydi bile onlar bize sponsor olurdu CB iki kelimesine bakan birseydi bu.Ben birsey göremiyorum.Ama Gördüm birsey var giderler Döviz bazinda cok yükseldi. Burak Haric alinan topcular ödenen Bonservis ve masi hak eden yok.
    Transfer bu tutabilirde tutmaya bilirde ama sen 2-3 mio euro verdin topcular varsa senelik bu parayi sana kazandirmali.
    61Cell bence çok iyi bir proje,eğer bu sayıları tutturursak ki olmaması için neden yok,iyi bir gelir kapısı,zaten hemen de giriş oldu,İHO zamanında forma sponsorumuz olmadığı için İHO olsaydı da olurdu kusura bakma geçerli olmuyor.
    Karşında dünyanın ne büyük servet sahiplerinden biri var kimle çalıştığı onlar için önemli.

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kimden almış? Nedense bizim topçuların hepsi teklif alıyor ama giden eden yok
    Devre arasında Kucka için 8 Milyon Avro teklif edildiği yazılmıştı transfer başlığında Milan taraftarı da takımları kötü giderken en çok Kucka'yı arıyoruz diyorlardı.
    Piyasası var.
    En son sasone tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 19:46.
    • Memento mori

Yorum

gec onu kardesim.adam gibi sabit gelir getiren bir yatirim.QNB diyen olursa iho baskan olsaydi bile onlar bize sponsor olurdu CB iki kelimesine bakan birseydi bu.Ben birsey göremiyorum.Ama Gördüm birsey var giderler Döviz bazinda cok yükseldi. Burak Haric alinan topcular ödenen Bonservis ve masi hak eden yok.
      Transfer bu tutabilirde tutmaya bilirde ama sen 2-3 mio euro verdin topcular varsa senelik bu parayi sana kazandirmali.
      iho başkanken bizim bir tane sponsorumuz yoktu.. pardon rezanın paravan şirketleri sponsordu.. iho bu kulübün algısını sıfıra indirdi.. biraz daha devam etse magmaya kadar indirecekti.. faiz sarmalı 2-3 senelik bir olay değil.. sadri şener zamanından beri denizbank üzerinden devam eden kredi anlaşmalarının bir sonucudur..

daha önce de değinmiştim.. denizbank kulüplere sürekli kimsenin açmayacağı kredileri açıp var olan kredilerini çevirerek kulüpleri adeta kendine köle yaptı.. hatırlarsanız borsa işlemlerimiz de hep aynı banka üzerinden döndü..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Amacım kimseyi savunmak değil ama Usta'yı savunacağım diye Malatya maçından sonra bırakıp gidenleri de eleştiremem ve bu eleştirilere karşı çıkarım.

Adamlara mobbing uygula istifa ettir, sonra vay efendim yarı yolda bıraktılar bize darbe yaptılar. Millet zaten kandırılmaya meraklı, ülkece en büyük hobimiz kandırılmak. Bize sonuçlarla gelsinler, sonuç istiyorum. Sağa sola saldırmasınlar bunlara harcayacak enerjimiz kalmadı, yönetimi temizleyip yola devam edecek misin ? Evetse icraat yap net konuş. Hekimoğlu şunu yapmış, Sadri bunu yapmış, İho batırmış, Nevzat ve M.Yiğit Alp bırakıp gitmiş. Bunlar yapamadı diye seni oraya getirdiler sen ne yaptın bize onu söyle ?
        En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 19:57.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Usta icraat makamını ağlama duvarına çevirdi. İho kötü olduğu için seçildin, bize onu kötülüyorsun. İho'dan memnun olsak seni seçmeyiz
          En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 20:04.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Amacım kimseyi savunmak değil ama Usta'yı savunacağım diye Malatya maçından sonra bırakıp gidenleri de eleştiremem ve bu eleştirilere karşı çıkarım.

Adamlara mobbing uygula istifa ettir, sonra vay efendim yarı yolda bıraktılar bize darbe yaptılar. Millet zaten kandırılmaya meraklı, ülkece en büyük hobimiz kandırılmak. Bize sonuçlarla gelsinler, sonuç istiyorum. Sağa sola saldırmasınlar bunlara harcayacak enerjimiz kalmadı, yönetimi temizleyip yola devam edecek misin ? Evetse icraat yap net konuş. Hekimoğlu şunu yapmış, Sadri bunu yapmış, İho batırmış, Nevzat ve M.Yiğit Alp bırakıp gitmiş. Bunlar yapamadı diye seni oraya getirdiler sen ne yaptın bize onu söyle ?
            Sorunların şeffaf olarak aktarılmasında sorun yok ama senin de söylediğin gibi bunları düzeltmek için geldi,kandırıldım demekten ziyade sanırım arkasından iş çevrilip kupalara haciz getirilmesine dikkat çekiyor.Bu hafifçe geçiştirilecek bir konu değil,yol arkadaşım dediğin ve güvendiğin insan eğer seni başarısız göstermek için bunu yapıyorsa söylemek zorunda.

Olayın bu noktalara geleceğini bilse İHO'yu da mahkemeye verirdi o avukatı da ama bu duruma gelince açıklasa da kimse önemsemez.
            Ülkenin yaşadığı son üç yıldaki travme denilen şeyler dışında Usta'yı haklı çıkaracak bir konu yok.
            Daha Ekici,Ocay,Mertcan transfer rezilliği var konuşulması gereken ama soramıyoruz.
            • Memento mori

Yorum

• bütün ekonomisi kötü olan kulüplerde çözümün planı belli.genç yetenekli ve düşük maaşlı oyunculara yönelmek.bunu zamanında dortmund yaptı.
              ekonomisi iyi olduğu halde ve sahibi oldu halde monaco da bu yola evrildi.

sen hem ekonomi kötü diyorsun hemde bonservis ve maaş harcamasını kısmıyorsun.demekki başka işler dönüyor burada.
              TEKKEBALL

Yorum

ekonomi basarili diyen arkadaslar.Sponsorluk haric ne tür gelir artici icrati var ustanin bir anlatsin.bana göre ekonomik olarak basarisiz.
                Daha ne olması lazım bu kadar para getiren sponsorlukları kim sağladı? Üstelik ortada bu kadar başarısız bir takım varken.

Usta'nın en eleştirilmeyecek yanı bu sponsorluklardır, yiğidi öldür hakkını yeme.

iho kulübe anca reza'yı sponsor yaptı, iho parasını ödeyemeyeceği futbolcuları aldırdı bu takıma, zaten hepsi kaçma peşine düştü sonra. İho daha oturup doğru dürüst iş görüşmesi bile yapamaz o mizaçla üslupla.

iho'nun konuşmasını tavrını gören vazgeçer zaten sponsor olmaktan.

Başkanı kabadayı gibi takılan bir kulübe kim sponsor olur?

Olur da iho bu kulübe tekrar başkan olursa, kulüp tarihe gömülme yolunda ilerler.
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 20:56.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bütün ekonomisi kötü olan kulüplerde çözümün planı belli.genç yetenekli ve düşük maaşlı oyunculara yönelmek.bunu zamanında dortmund yaptı.
                  ekonomisi iyi olduğu halde ve sahibi oldu halde monaco da bu yola evrildi.

sen hem ekonomi kötü diyorsun hemde bonservis ve maaş harcamasını kısmıyorsun.demekki başka işler dönüyor burada.
                  Maaşlara ısrarla çok diyorsun ama bence fazlasıyla abartıyorsun. GS, FB, BJK, Başakşehir'in 2'de 1'i, hatta 3'te 1'i ortalama maaş giderin var ama rakiplerin bu takımlar.

Zaten kim var ki bu kadar eleştirilecek? Kucka, biraz Olcay, biraz Sosa. Başka? Selçuk İnan 4.5 alıyor. Kucka ve Olcay toplam 4. Pepe ve Negredo 10 alıyor yıllık, Burak ve Hubocan 5. Clichy 3.5 alıyor, Novak 1. Hasan Ali Kaldırım 2.5 alıyor, Pereira 0.950. Arda Turan 4.5, Castillo 1. Dirar 3.5, Sosa 3.3. Sabaha kadar da sayarım.

Daha iyi olur mu olur da bu kadar üzerine konuşulacak "Yüksek maaş" yok Trabzonspor'da. EURO üzerinden konuşursak geçmiş yıllara nazaran çok daha "ucuz" bir kadromuz var.

Yorum

• Bu arada İHO'yla kıyastan rahatsız olan arkadaşlar var. Anlıyorum sizi ama bunun sebebi de şu anda tek adayın İHO gözükmesi. İddialı ve akıllı başka bir aday çıkar, o zaman onu konuşuruz. Umarım böyle olur.

Yorum

• Doğru bir analizin mutlak kaynağı doğru bilgidir.
                      Başkan bugün çıktı çok rahat kendisinden sonra gelenler tarafından doğruluğu ortaya çıkarılabilecek rakamları açıkladı. Adam tarihe not düşmek için bütün bilançoyu ortaya koydu.
                      Borç mart ayı sonunda 157 milyon euro olacak, bunu bugünkü kur ile çarpınca 785 milyon TL civarı ediyor. Bu rakamın dışında telaffuz edilenler benim nazarımda dedikodudur.
                      Başarıya sıra gelince ekonomisi bu şekilde olan kulüp için normaldir.
                      Kadromuz şuan bakıldığında yönetimin geldiği döneme göre çok daha iyi bir kadrodur.
                      Bu kadro üzerinde takviyelerle daha iyi sonuçlar alınabilir.
                      Bu adamı yıkmak yerine eksik kaldığı yerde desteklenseydi şuan takım hava olarak ekonomik olarak ve puan olarak daha yukarda olurdu.

Biz sürekli doğrulanmamış bilgilerle kanaate varıp eleştirirsek sonuçta gayret gösterenleri yok ederiz.

Divan kurulunda boş konuşan onca delege var. Kendi içlerinden bir yönetim çıkarıp Aralık ayına kadar hepsi 200'er bin euro kulübe hibe edecek 1000 tane trabzonsporlu işadamlarına gitseler bu para tüm borçları siler ve çok iyi bir kadro kurdurur. Aralık ayından sonraki yönetim de tüzük ile gelirinden fazla harcama yapan borcu üslenir maddesi ile seçilse herşey düzelir.

Ama kuru eleştiri bizim genlerimizde var. Çalışan adam hata eder yanlış eder ama onu yere gömersen değer verdiğin şeyi aslında gömmüş olursun.

Benim acizane kanaatim budur.
                      “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• 2.5 yıl önce seçildiğinde destek verirken 2.5 yıldır yalanından başka bir icraatına şahit olmadığımız başkanı yine desteklemek için geçerli sebebimiz ne olabilir Hacıosmanoğlu yönetimiyle kıyasmı?
                        Siyasette yalanı yer gibi iyi lanse eden siyasiler bir takım insanları kandırabilir ama futbolda yalan yemiyor maalesef yakın sürede patlıyor.

Yorum

• Muharrem Usta'nın basın açıklamasını izledim. Yönetici olarak hataları olduğunu düşünüyorum ama bu onu topyekün yalancı yapmaz.

Kartal arazisi konusunda tapu da olanları, müzenin haczini, yönetimin bir "darbe" ile el değiştirme çabasını, ekonomik durumu vs.
                          Bence önemli olan şu, kim anlattıklarına "bunlar bu klüpte, bu ilde, bu memlekette olmaz, olamaz" diyebilir?

Muharrem Usta'nın yönetsel başarısının önüne çıkan mesele burada. Kendisi devam etsin ya da etmesin bir sonraki başkandan/yönetimden de mucizeler beklemek fazlasıyla iyi niyetli olacaktır.

Bir sonraki "hain, yalancı, hırsız" kim olacak yaşayıp göreceğiz.
                          "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                          Hz. Mevlana

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2.5 yıl önce seçildiğinde destek verirken 2.5 yıldır yalanından başka bir icraatına şahit olmadığımız başkanı yine desteklemek için geçerli sebebimiz ne olabilir
                            Defalarca sayısız icraat saydım. Onlar.

Farazi veya subjektif şeyler üzerinden de konuşmamaya çok özen gösterdim. Bu noktada da artık ortaya çıkanlar bağcıyı dövmeye gelenler oluyor.

Ben diyorum ki son 10 yılın en yüksek puanı, adam bana diyor ki sen bunu benim gençliğimde söyleseydin seni döverlerdi. Halbuki dövseler de en yüksek puanı, dövmeseler de en yüksek puanı.

İncir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerle 2.5 yıldır eleştiriliyor bu adam. Bu son 3-5 ayda çıkmış bir olay değil yani, yemeyelim birbirimizi. Türlü türlü çamur atılıyor. Bir ortaya çıkıyor ki adamın son 1.5 yıldır üzerinden sayısız küfür yediği şey aslında yalanmış.

Mesela kulübe 200 milyon lira para sokmuş adamı menajer parası yedirmekle suçlamak. Kimse de çıkıp demez ki ya efendi, kusura bakma biz 2 yıldır sana bu konuda küfrediyoruz ama dediğin de doğru, biz o açıdan düşünmemiştik. Nerde?

"Yine yalan konuştu yalancı". Ne yalan konuştu pardon? Yalan işte, karıştırma orasını.

Ne icraat yapmış. Dünya kadar şey yazıldı zaman içinde, hala da yazılıyor, katılmazsın, ki katılmadığını biliyorum ona bir şey diyemem; ama gerçekten sorarmış gibi yapma allasen.

Çok rahatsız oluyorsun İHO yönetimiyle kıyaslanmasından. Kiminle kıyaslanacak sen söyle madem. Bir sonraki yönetim de İHO, bir önceki yönetim de İHO. Çıkar başka bir aday, nispeten iyi bir ekibi vardır, plânını projesini anlatır, akıllıdır, efendidir, başarılıdır. O zaman deriz ki onu deneyelim. O zaman çıkar onunla kıyaslarız.

Şurada ben bir tane Usta düşmanından bir tane adam akıllı eleştiri okumadım. Objektif adamlar oluyor, onlar bazen bir şeyler söylüyor hakkaten diyorum ki bak bu çok doğru bir eleştiri.

1. Yalan
                            2. Siyaset
                            3. Menajer

Yerel medyanın şu 3 safsatasını çıkar, burada Muharrem Usta'yı eleştirecek adam bulamazdınız.

Sportife de ben diyorum ki sürekli bir yükseliş var aradan geçen 2.5 yılda. Bu da takımı devraldığında olan koşullar göz önünde bulundurulursa iyi bir gösterge. Ha bu sene 60 puana çıkacak örneğin, seneye 45'e düşer o zaman işin bütün rengi değişir. Ancak bu ekonomik koşullarda, bu kadar camia baskısı varken her sezon 10 puan fazla toplamış adama ben sportif olarak başarısız diyemem. Özellikle de üstündeki rakiplerin, 2015 Aralık ayında senden çok daha iyi takım iskeletleriyle, çok daha iyi maddi durumda bu yarışa başlamış ve senden çok daha büyük paralar harcarken. Visca'yı bulmuş diye öve öve bitiremediğimiz Başakşehir niye başka Visca bulmuyor da Clichy, Arda ve Adebayor'a 15 milyon euro yıllık para ödüyor? Bu adamlar ne yapıyor da bilmem kaç tane gol atmış Burak 3.5 aldığı için eleştiriliyor? Geçen sezon Antalyaspor 5. oldu, devre arasında bir de Nasri'yi alınca burada ne methiyeler düzüldü. Ne oldu? Küme düşecekler. Bizim takımımız öyle ya da böyle bir sistem üzerinden yürüyor. O yüzden hep daha iyi oluyor, hep de daha iyi olacak. Bak 2 sene önce 12. olan takım üzerinden, bu sene niye lider değil de liderin 12 puan gerisinde diye Rıza Çalımbay yerden yere vuruluyor. Demek ki bir şeyler de doğru yapılmış.

Yorum

• Muharrem Usta'nın bu kulübe en büyük hizmeti herkesin ne mal olduğunu ne kadar vasıfsız ve ekonomi cahili tiplerin kulüpte olduğunu milletin yüzüne vurmasıdır...Kim samimi Trabzonsporlu kim samimiyetsiz konusunda bir turnusol kağıdı görevi görüyor Usta...Sayesinde hem rakamları hem vasıfsız uyanıkları görmüş oluyoruz...

Trabzon'un zadeganları henüz bir aday çıkaramamışlar...Neden? Çünkü kredi çekecek banka kalmadı satacak hisse kalmadı malum dolar euro da yükselme seyrinde...Kendi çaplarında bir plan projeleri de yok...Usta gibi sponsor olarak elini cebine atacak kadar enayi de değiller ya...Neymiş baskın kongreymiş neymiş zaman yokmuş vay vay vay...Kafasında adaylık düşüncesi planı projesi olan bir adam bir hayali ufku olan bir adam 30 senedir ortaya çıkmamış ki 1 aylık süreden dem vursun...Bu sivrizekalılar herkesi aptal zannediyor galiba...Uyanık vardır bir de aptal uyanık vardır...Hadi stifa etti Usta aha sana kongre hadi çıksanıza ortaya görelim maçanızı...Reklam yapacak ortam yok di mi...Hadi Nevzat efendi Sadri Bey görelim sizi beyler...

Muharrem Usta toy ve sportif konuda yetersiz biri ancak 5 senede bu kulübü mali anlamda düzlüğe çıkarır...Kulüp satılmayacaksa kendisi göreve devam etmeli bıraktığı zaman ondan iyisi gelmeyecek bu kadar basit...Bugünkü açıklamaları ders niteliğinde...Bir kurum nasıl iflas ettirilir mevzusunu teknik detaylara girmeden herkesin anlayacağı dilde bütün ülkeye anlattı kendi eksikleriyle beraber...

Başkana buradan tavsiyem sana yönetici lazım değil sevgili başkan sana "akıl bilim method iş disiplini" gibi konularda çalışacak 15 20 kişilik bir personel lazım...Bu adamlara yatırım yapıp çalıştıracaksın fikirlerini finanse edeceksin...Gerisi çorap söküğü gibi gelir kimse merak etmesin...4 tane çarkı işleteceksin...

Dünyada ticaretin gelişmesinin sebebi anonim ve limited şirketlerdir...Bu tür şirketler icat olmasaydı ticaretle kimse uğraşmazdı...Çünkü bu şirketler sermayesiyle sınırlı şirketlerdir...Batarsan şirkete koyduğun sermaye batar...Bu kolaylık olmasa ticaret alıp başını gidemezdi...Şimdi sen bu başkanımsı zevatlara kendi sermayesi olmayan bir şirket veriyorsun sıçıp batırıyorlar hesap vermeden gidiyorlar...Bu kadar kolaylığa rağmen sıçıp batırıyorsan tarihe geçmişsin demektir...Batılı şirketler şu Sadriyi Ihoyu tanısa bilanço rakamlarını okusa kahkahayı basarlar...

Hala utanmadan sıkılmadan sıçtıklarını sıvamaya çalışıyorlar...Hala benim şampiyonluğum kupam süperim var diyor...Onlar senin değil Sadri efendi onlar Şenol hocanın...Eskişehir'den aldığın bitik Burak'ın 5 milyon eurosu da senin değil Şenol hocanı o küfrettiğin Şenol hocanın...3 günde 6 tane adamı becerip takımda tutamayacaksın şl gelirlerini vasıfsız topçu transferleriyle hiç edeceksin Aziz'in mahkemedeki ihale lafının altında ezilip şikeyle mücadele etmiş gibi görünüp futbol takımının içini boşaltacaksın ve hala ahkam keseceksin... Hesap ver denildiği zaman benim kıpım vır kıpım yedik biz de...

Refik Halit'in "Efendiler Nereye?" başlıklı bir yazısı var...Abdülhamit gibi bir zekâyı indirip 10 senede imparatorluğu sıçıp batıran ve İstanbul'dan geceyarısı kaçan Enver-Talat-Cemal üçlüsüne bir güzel geçirdiği yazı...Şöyle başlıyor o yazı...

Ziyafet bitti fakat ağzınızı silmeden
                              Elinizi yıkamadan
                              Bir acı kahvemizi içmeden
                              Efendiler nereye?

Yazının devamı müthiştir...Bizim için ilk satırı kâfi...Usta Efendiler Nereye? diyerek kalıbını masaya koymuştur güzel de olmuştur...

Müzeye haciz konusu da iyice irdelenmeli ve görevini yapmayan yönetici personel her kimse derhal ihraç edilmelidir...Böyle aşağılık bir şey olamaz...
                              En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 23:33.
                              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Kendi tanıdığı veya adamı diye vasıfsız adamları Trabzonspor'da işe koyanlara hakkımı helal etmiyorum.
                                Kulübü bu noktaya getiren bu aşağılık zihniyetten nefret ediyorum. Allah sizi bildiği gibi yapsın! Kulübün kanını emdiniz be!
                                İşinin ehli, vasfı olan adamları çalıştırmak yerine yedi göbekten vasıfsız akrabalarınızı bu kulübe soktunuz! Rezil herifler!
                                Trabzonspor üzerine bir kambur gibi çöktünüz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X