Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Kulübüne ait araçların birinin Ordu'da diğerinin ise Trabzon'da icra yoluyla bağlandığı öğrenildi.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1. Sadri Şener, 18 Mayıs 2013 tarihinde ligi 46 Puanla 9. Sırada tamamladı.
      2. Tam sekiz gün sonra 26 Mayıs 2013 tarihinde Hacıosmanoğlu Başkanlık koltuğuna geçti.
      3. Hacıosmanoğlu ilk sezonu 53 Puanla 4. Sırada tamamlamıştır. (Liderle 21 Puan Fark)
      4. Hacıosmanoğlu ikinci sezonu 57 Puanla 5. Sırada tamamlamıştır. (Liderle 20 Puan Fark)
      5. Hacıosmanoğlu 6 Aralık 2015 tarihinde 13.Hafta itibariyle 17 Puanla 9. Sırada takımı devretmiştir.

Hacıosmanoğlu, S.Şener'den 9. Sırada aldığı takımı ''Başarısız'' olarak yine 9. Sırada devretmiştir.
      Hacıosmanoğlu başkanlığı bıraktığı esnada kulüp ekonomik anlamda dibe vurmuştur. Ve ilginç gelişmeler olmuştur.
      Öyle ki üç oyuncumuz parasını alamadığı için sözleşmesini feshetmiş ve Trabzonspor'u FİFA'ya şikayet etmiştir!
      Takımdaki diğer oyuncuların da isyan bayrağını çekmeye hazırlandığı bir ortamda başkanlıktan el çektirilmiştir.

İşte tüm şartlarda M.Usta 6 Aralık 2015'te Trabzonspor'un yeni başkanı olmuştur.
      Trabzonspor'un içinde bulunduğu imkan ve şartlara baktığımızda belki de en zor dönemde başkanlık koltuğuna geçmiştir.
      Usta, gelir gelmez sözleşmesini tek taraflı feshetmeye hazırlanan Mbia'nın serbest kalmasını engellemiştir.
      Constant, Medjani, Bosingwa gibi FİFA'lık olacağımız oyuncularla görüşüp ödemelerini yaparak meseleyi ceza yemeden çözmüştür.
      Tüm bu ekonomik sıkıntılarla uğraşırken camianın takımda görmeyi çok istediği Muhammet Demir'i transfer etmiştir.
      Açıkçası bir başkanın o dönemde ekonomik anlamda yapması gereken hemen her şeyi yapmıştır diyebiliriz.
      Fakat ''Lucescuvari'' söylemi, zoraki bir durum da olsa Sadi ve Hami ile yola devam etmesi olumsuz haneye yazılmıştır.

Yeni sezonda gelen Ersun Yanal ise camiada ciddi bir hayal kırıklığı oluşturmuştur.
      Usta Başkanlık döneminde Hacıosmanoğlu'ndan aldığı yetersiz oyuncuları göndermek için ciddi emek sarf etmiştir.
      Usta, kötü oyuncuları gönderip yerlerine iyi oyuncular almak istemiştir. Fakat aldığı oyuncular varlık gösterememiştir.
      Castillo, Onazi, Bero, İbanez, Suk, Volkan, Bongonda, Kucka gibi oyunculardan beklenen verim alınamamıştır.
      Burak, Sosa, Olcay, Pereira, Mas, Hubocan ve Durica gibi oyuncular ise nispeten iyi performans vermişlerdir.

1. Usta, 6 Aralık 2015 tarihinde 13.Hafta itibariyle 17 Puanla 9. Sırada takımı devralmıştır.
      2. Usta döneminde kalan 21 maçta takım rezil sonuçlar alarak ligi 40 Puanla 12. Sırada bitirmiştir.
      3. Usta ilk defa kendi oluşturduğu kadro ile geçen sene 51 Puan toplayarak ligi 6. Sırada tamamlamıştır. (Liderle 26 Puan Fark)
      4. Usta bu sene 25.Hafta itibariyle 39 Puan toplayarak 6. Sırada bulunmaktadır. (Liderle 24 Puan Fark)

Usta dönemine baktığımızda 13.hafta itibariyle devraldığı ilk dönemi saymazsak ligi 6. Sıra civarında götürmüştür diyebiliriz.
      Bu sezon da ligi en fazla 5.Sırada bitirebileceğimizi söylemek hata olmaz sanırım. En azından ben öyle düşünüyorum.
      Şöyle bir Hacıosmanoğlu ve Usta Kıyaslaması yaptığımızda sportif manada arada aman aman bir fark olmadığını söylemek lazım.
      Bir tanesi 4. ve 5. bitirmiş, diğeri 6. ve 5.(Tahmin) bitirmiş! Liderden yenilen farklar da hemen hemen aynı görünüyor.
      Üstelik Usta'nın takımı devraldığı şartlar ve borç yüküne bakınca ortaya çıkardığı sonuç daha değerli görünüyor. (Bence)

Tüm bu değerlendirmeyi yaptıktan sonra Usta'nın hataları neydi diye düşünmek istiyorum.
      Öncelikle teknik direktör tercihi Usta'nın en büyük hatasıdır demek yanlış olmaz. Ersun ve Rıza hamleleri başkanı çökertti.
      Hele ki ''Lucescuvari'' söyleminden sonra Ersun ve Rıza bu tanıma pek uymamıştır. Hayal kırıklığı yaratmıştır.
      Usta'nın en büyük ikinci hatası ise ''Hacısalihoğlu'' gibi bir sportif akıl olabilecek kimse ile çalışmamış olmasıdır.
      Nitekim Trabzonspor'daki sportif akılsızlığı açık ve net bir şekilde görebiliyoruz. Böyle bir ihtiyaç vardı. Hala var! Ve hep olacak!
      Üçüncü en büyük hata ise sportif akılsızlıkla bağlantılı olarak transfer konusu olmuştur. Alakasız ve tutmayan transferler!
      İsim isim yazmaya gerek yok. Yukarıda belirttim. Şans verilmeyen, tutmayan pek çok transferimiz oldu.
      Dördüncü ve son hatası ise ''Trabzonspor'a yeterince mesai harcamamak'' olmuştur. Benim en çok kızdığım da budur.
      Trabzonspor'daki başı boşluğu uzakta yaşasam da hissedebiliyorum. Sahipsizliği görebiliyorum.
      Hacıosmanoğlunu savunmuş gibi olacağım ama ondan ziyade Muharrem Usta ve yönetimine lafım...

1 sorum olacak...İho zamanında herkes biliyorki bizi hakemler biçiyordu delik deşik etmişlerdi resmen...

Muharrem Usta zamanında o ardı arkası kesilmeyen hakem hataları olmuş olsa şuanda 2. ligdemiydik değilmiydik...

Yorum

• Bu kongre kararından isterseler vazgeçebilirler mi ?
        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
        HAMİ AYAZ

Yorum

• Usta ve iho farketmez ikiside başarısız ve çapsızlar. İho denen şahsın hala başkan adayı olması bile bu kulübün bittiğini gösterir.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İHO'yu savunmak gibi olacak ama sportif anlamda tartışılmayacak derecede İHO öndedir. 2.si de alttaki tablonun başta averaj olmak üzere asıl sorumlusu Muharrem Usta'dır.
            En son castillo61 tarafından düzenlendi; 14.03.2018, 23:56.

Yorum

• Ihonun 2500 uzeri blok oyu varmis , son 2 yilda oy hakki kazanan bizzat uye yaptigi adamlarla birlikte tehlikenin farkindamisiniz..umarim ihonun karsisina adam gibi bir olusum cikarda kisir donguye girmeyiz yine..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hacıosmanoğlunu savunmuş gibi olacağım ama ondan ziyade Muharrem Usta ve yönetimine lafım...

1 sorum olacak...İho zamanında herkes biliyorki bizi hakemler biçiyordu delik deşik etmişlerdi resmen...

Muharrem Usta zamanında o ardı arkası kesilmeyen hakem hataları olmuş olsa şuanda 2. ligdemiydik değilmiydik...
                Belki de Usta oldugu icin hskem hatalari cok aleni olmuyir artik birde bu bakis acisindan bak olaya.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Valla hocam ben de o zaman şunu söylemem lazım. Artık bıçak kemiğe dayandığında Salih hakeme kırmızı göstermişti.
                  Ve bu olay da Usta döneminde yaşanmıştı. Demem o ki hakemler Usta'yı da az buz doğramadı. Bence her ikisi de doğrandı.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @Mehmet Baş
                    Yoksa sen Muharrem Usta mısın
                    Emin ol kendisini belki de bu kadar savunamaz.
                    Herşeyi işine göre yazmışsın Hacıosmanoğlu sanki güllük gülistanlık içinde aldı yönetimi her şeyi İho atmak ne kolay.
                    Zorla bana ihoyu savunduracaksın.Arkadaş İho göreve geldiğinde tüm gelirler 2-3 yıl temlik altındaydı kulübün kasasına girmeden banka kredisine gidiyordu bilmem hatırlarmısın.İddia gelirleri bile temlik altındaydı neden onlardan bahsetmiyorsun herşeyi incelemişsin onu nasıl gözden kaçırdın.
                    Bu kulübün borcunun bu kadar yükselmesi bütün başkanların borcu borçla kapatarak kredi çekmesiyle olmuştur.800 trilyon borç varsa bunun 500 trilyonu faizdir gelen işin içinden çıkamayınca kredi çekiyor günü kurtarıyor ama uzun vadede kulüp bataklığa süreklemiştir.Muho sadece Lucescu konusunda yalan konuşmuş gibi bahsetmek bana samimi gelmiyor.

Bence siz yazdığım yazıyı tekrar okuyun. Usta'yı övmedim. Yerdim.
                    Bu kulüp tarihinde futbolcuların maaşı ödenmedi diye üç oyuncu sözleşme feshetti.
                    Herhalde Hacıosmanoğlu'nu en iyi özetleyen kısım budur. Bunu söylemek Usta'yı aklamaz.
                    Benim nazarımda Hacıosmanoğlu da başarısızdır Usta da başarısızdır. Tartışma götürmez!
                    Lakin demem o ki; Usta'nın işi Hacıosmanoğlu'na göre daha zordu. Zira Hacıosmanoğlu'nun pisliğini temizlemek kolay değil.
                    Her neyse siz neyi ne anladınız pek bir anlam veremedim. Yeniden okumanızı rica edeceğim. İyi günler diliyorum.

Yorum

• Hacıosmanoğlu insanların özgür iradeleri ile verecekleri kararın önünü kesiyor. Resmen oy çalıyor. Gözümde aziz yıldırımdan farkı yok. Böyle adamlardan nefret ediyorum. Kendine Trabzonsporluyum diyen adam önce özgür iradesi ile gelip üye olan delegelerin kararına saygı gösterecek. Adaletin tarafında olacak. Her gelen kafasına göre üye getirse bu işin suyu çıkar. Böyle sahtekar birinin utanmadan aday olması ve kazanma ihtimalinin yüksek olması içimizde ne denli satılık adam olduğunun göstergesi. Ülkenin her kurumunda her oluşumunda en ufak organizasyonunda dahi köküne kadar mide bulantısı var. Kusmakla çıkacak gibi de değil.
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ciddi bir aday bile yok.
                        Hamiş

Yorum

• Tek çare Özkan Sümer Hoca..2000 lerde yaptığını bir kez daha yapması gerekiyor..bana göre özkan hocadan başkası bu kriz dönemini atlattıramaz..bunun yanında özkan hoca çok disiplinli biri..belki kulüpteki başı bozuklukta sona erer..

Yorum

• Kimse adaylıgını koymuyor biz hala kulübün gelececğinden bahsetmeye çalışıyoruz

Yorum

• Hiç denenmemiş, yıpranmamış, mümkünse gençten taptaze bir başkan isterim..

Yorum

• Aday çıkar rahat olun, liste oluşturmaya çalışıyorlardır zaman kısıtlı olduğu için.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X