İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle250.000 Euro'yu veremeyen adam diyor ki ben aldığım borçla bırakacağım.Yaklaşık 30 milyon Euro cebimden vereceğim diyor yahu adam sen önce 250.000 odeseydin zamanında rezil duruma düşürmeseydin.Tamamen kurnazlık yapıyor.
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırak Allah aşkına inanıyor musun sen bu söylediğine? Daha 250 bin euro ödemekten aciz bir kişilikten bahsediyoruz. Ne söylediyse hepsi yalan.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen böyle olsaydı daha farklı olabileceğini söyledim, zaten o kadar istifadan sonra görevine devam etmesi de yanlıştı.
Yorum
-
İsmi geçenlerin hiçbirinin faydalı olacağına inancım yok.
Allah hayırlısını nasip etsin.
Umarım mahcup olurum."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO istifa edenler de bizim şikayetçi olduğumuz sebepten dolayı istifa etti.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
250 bin avronun ödenmemesi ve transfer cezası almamız
Kap kap kap cilarin önünün kesilerek daha fazla borç yapılmasının önlenmesidir.
Bu bilerek alınmış bir karardır yoksa 4 kez uyarı alacaksın FIFA dan ve bu parayı odemeyeceksin mümkün değil
Artık 2 milyon avroyu altyapıya yatırırlar 2 topçu daha gelir altyapıdan
Ancak TS için bu cezanın en kötü yanı bu şartlarda hiçbir kaliteli hocanın TS ye gelmeyecek olmasıdır
Rıza gibi birine talim edeceğiz
Ve bu beni çıldırtiyorNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Bazı mesajlar okuyorum nutkum tutuluyor. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bu olsa gerek...
Lafı hiç uzatmayacağım. Doğrudan yanlış bilinen bazı gerçekleri söyleyeceğim. Başlayalım...
SORU : Hacıosmanoğlu borcu 400 Milyon TL'de mi bıraktı?
CEVAP : Hayır! Şirketler 3 Aylık dönemlerle bilanço açıklarlar. Hacıosmanoğlu'nun gerçek borcu bıraktıktan üç ay sonra netleşti.
SORU : M.Usta'nın Euro hesabında bir bit yeniği var mı?
CEVAP : Hayır! Borcun ilgili dönemlerdeki kur üzerinden ifade edilmesi ile TL üzerinden ifade edilmesi arasında fark yoktur.
Ülkemizde ciddi kur hareketleri olduğundan spor kulüplerinin borcunu döviz cinsinden ifade etmesi daha doğru olur.
Kur farkları nedeniyle şişen borçları olağan seviyesinde görmeyi sağlar. İlgili yönetimlerin yaptığı gerçek borcu gösterir.
Ülkemizde sadece spor kulüpleri değil, döviz cinsinden borçlanan tüm şirketler kurdan dolayı ağır yara aldılar.
SORU : M.Usta blöf mü yaptı?
CEVAP : Hayır! Adam hodri meydan dedi. Ben ettirdiğim zararı ödeyeceğim dedi. Çok da doğu bir hareketti.
SORU: Tüm başkanlar ekonomik olarak nasıl bu kadar kötüler? Neden borç artıyor?
CEVAP: Borcunun artmasından iki ana kalem var. Geçmişten gelen borç faizleri ve yeni transfer borçları!
Sadri Bey'in ikinci döneminde ekonomik olarak ağır transferler yapıldı. Ve başarı gelmedi. Bu da bir borç doğurdu.
Borç ve faizini ödemek için ya gelir artıracaksınız ya da artıracaksınız. Sahada başarılı olmayan takım gelir artıramadı.
Her sene borç faizleri ödemekten ana borcu azaltmamış olmaktan dolayı borç büyüdü. Maalesef faiz sarmalına girdik.
Yeniden çekilen krediler, yeni vadeler vb. doğru değerlendirilemedi. Özellikle de Hacıosmanoğlu döneminde yeni macera!
Hacıosmanoğlu ekonomik durumu tınlamadan transfer üstüne transfer yaptı. Borç daha da büyüdü. Faiz daha da büyüdü!
Sonuç olarak futbolcu maaşlarını ödeyemez hale geldik ve Trabzonspor tarihinde ilk kez futbolcular kaçtı!
M.Usta da büyük söylemlerle geldi. Sonra borcu fark edince ilk dönem küçük transferler yaptı. Temkinli gitti.
Fakat mevcut borç ve faizini çevirmek artık kolay bir iş değildi. Nitekim o da modaya uydu transferler yaptı.
Sonuç? Yine artan borç ve faiz oldu. Tabi bu aradan geçen 8 senede döviz iki kat yükseldi. Varın gerisini siz anlayın.
Demem o ki başkanlar kötü yönetti. Doğru! Fakat döviz ve faiz yükü de başkanların kötü yönetimini ikiyle çarptı.
Aslında yapılması gereken Sadri Şener'den sonra kemer sıkmak ve borcu azaltmaktı. Stadyumla birlikte borç azaltılacaktı.
Fakat Hacıosmanoğlu denen zat yangına benzin döktü. İyice kontrol edilemez bir yangın haline geldi.
M.Usta da bu yangını başta kontrol etmeye kalktı. Fakat o da beceremedi.
SORU : M.Usta kötü bir başkanlık mı yaptı?
CEVAP : Evet! Verdiği sözleri tutmadı. Mesaisini tamamı ile Trabzonspor'a vermedi.
SORU : Hacıosmanoğlu mu Usta mı?
CEVAP : İkisi de oldukça kötü başkanlık yaptı. Fakat Usta ile Hacısomanoğlu'unu kıyaslamak bile abestir!
Hacıosmanoğlu bu kulübün içine etmiştir. Futbolcuları dahi kaçacak duruma getirmiştir. Neyi konuşuyoruz?
Yorum
-
İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa iki güzel söze hemen tav olmaya gerek yok. Herkes yaptığı borcu ödesin demek kolay. Madem öyle İho yönetimini niye ibra ettiler. Çıkıp deseydi o zaman ödeyin kardeşim yaptığınız borcu diye.
İ.Hacıosmanoğlu'nu ibra eden genel kurul delegeleridir. Usta ve Yönetimi değil...
Bu sözleri bir zahmet delegelere diyeceksiniz. Kaldı ki o genel kurulu da çok iyi hatırlıyorum.
Aslında delegeler Hacıosmanoğlu'nu ibra etmediler. İbra edilmesin diyenler fazlaydı fakat oyun yapıldı.
Basit usulle (El Kaldırma) ibra oylaması yapılırsa böyle olur. Nitekim o dönem ibra edilmesin diyenler fazlaydı.
Fakat yine ibra edilmiş gibi saydılar. Bilenler bilir. Ben çok iyi hatırlıyorum. Kulübün hali budur.
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha 250 bin euro ödemekten aciz bir kişilikten bahsediyoruz. Ne söylediyse hepsi yalan.
Bahsettiğiniz 250.000 Euro Trencin Kulübüne ödendi.
Nitekim ilgili kulübün başkanı da bu durumu basına ifade etti.
Kaldı ki Trabzonspor da KAP'a yaptığı bildirimle durumu gayet güzel açıkladı.
Burada borcun ödenmemesi yok. Belli ki borcun geç yatırılması durumu var.
O nedenle bu konudaki eleştiriniz bence yersiz. Eleştireceksek geç yatırdığı için eleştirelim.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsettiğiniz 250.000 Euro Trencin Kulübüne ödendi.
Nitekim ilgili kulübün başkanı da bu durumu basına ifade etti.
Kaldı ki Trabzonspor da KAP'a yaptığı bildirimle durumu gayet güzel açıkladı.
Burada borcun ödenmemesi yok. Belli ki borcun geç yatırılması durumu var.
O nedenle bu konudaki eleştiriniz bence yersiz. Eleştireceksek geç yatırdığı için eleştirelim.
Yorum
-
M.Usta yeni yalanları ile bazı arkadaşları kandırmaya devam ediyor.
Bilerek ödememiş ne demek ya borç daha fazla artmasın diye bilerek ödememiş dedi pollanya görse emekli olur bu yazıyı .Bana gerek yok der.Beceriksizliğinden bile övünenler var.
M.Usta'yi savunup ihoya sallamak bana samimi gelmiyor Sadri Şener de dahil sırasıyla kim geldiyse bu boku yemiştir arkadaş diyor ki ihonun gercek borcu 3 ay sonra belli oldu diyor iyide İho göreve geldiğinde 3 yıl için bütün gelirler temlik altındaydı bilmiyorum hatırladı mı Sadri Şener'in gerçek borcu ne zaman belli oldu niye konusulmuyor yada M.Usta bakalım kaç yıl temlik verdi gelirleri göreceğiz.Borç 500 trilyon iken stadyum işi vardı arazi işi vardı şuan elde birşey de yok .Ama borç hala sabit değil miEn son Mesut tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 11:05.
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFIFA 3 kez uyarıda bulunmuş,3. kez uyarının ardından böyle bir ceza geleceği bilinen birşeydi ve yersiz yani öyle mi? Bu adam söylediği gibi yaptığı borcu da vermez.
Kardeşim verir vermez orasını bilemem.
Ama bir laf söyledi. Arkasını getirirse alkışlarım. Getirmezse ben de gerekeni söylerim.
Fakat sana da hak vermiyor değilim. Birçok söz verilip yerine getirilmedi. Maalesef...
Yorum
-
Usta dan daha iyi bir başkan getirin destekleyelim
Boş boş konuşmayın
Bu borcun artmasında birinci suçlu kap kap diye tempo tutan sizsiniz.
Ben defalarca buraya yazdım Burak ve sosa son transferini yapıyor bu kadar para ne bonservisine ne de kendisine verilir bunlar bizi batırır diye.
O zamanlar kap gelecek diye f5 tuşunu çürütenler şimdi kalkmış dalga geçiyor.
Ben başkan olsam ilk yapacağım iş kap taraftarindan kurtulmak için iki bonservissiz transfer yapacağım demek olur.
Bu TS nin başkanlari hep kötüydü
Ön eleme maçı öncesi elimizde bir forvet yokken Şampiyonlar ligine kalalım forvet alacaz diyen Atay boyyuk başkanla
52 transfer yapıp bütün yeteneksizleri takıma dolduran Mbia'ya kulübün tapusunu veren aynı şeyin farklı renkleri
Şimdi kolay tabi usta ya vurmak ama eldeki malzeme bu, sen taraftar olarak busun, geçmiş başkanların da bunlar. İho kapıda bekliyor
Saçma sapan Tepecikspor başkanı kapıda bekliyor yeniden yemek için.
Seviye bu, o çok dalga gectigimiz fiko seviyesi burda yokNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta dan daha iyi bir başkan getirin destekleyelim
Boş boş konuşmayın
Bu borcun artmasında birinci suçlu kap kap diye tempo tutan sizsiniz.
Ben defalarca buraya yazdım Burak ve sosa son transferini yapıyor bu kadar para ne bonservisine ne de kendisine verilir bunlar bizi batırır diye.
O zamanlar kap gelecek diye f5 tuşunu çürütenler şimdi kalkmış dalga geçiyor.
Ben başkan olsam ilk yapacağım iş kap taraftarindan kurtulmak için iki bonservissiz transfer yapacağım demek olur.
Bu TS nin başkanlari hep kötüydü
Ön eleme maçı öncesi elimizde bir forvet yokken Şampiyonlar ligine kalalım forvet alacaz diyen Atay boyyuk başkanla
52 transfer yapıp bütün yeteneksizleri takıma dolduran Mbia'ya kulübün tapusunu veren aynı şeyin farklı renkleri
Şimdi kolay tabi usta ya vurmak ama eldeki malzeme bu, sen taraftar olarak busun, geçmiş başkanların da bunlar. İho kapıda bekliyor
Saçma sapan Tepecikspor başkanı kapıda bekliyor yeniden yemek için.
Seviye bu, o çok dalga gectigimiz fiko seviyesi burda yok
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum