Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @Karman
    Gökhan Ünal 6.5 milyon euro aldı
    Bildiğim en pahalı transferimiz

Yorum

• İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyide bu tablo dahi 3 temmuzdan sonra ki gosterebilecigin en kotu tablo. Diger baskanlarin fiyaskolari ile kiyaslandiginda daha dengeli bir tablo cikiyor. Adrian ile henrique nin satis tutarlarinida belirtmek gerek ayrica.
      Hocam o konuda İho'nun adamı iyiydi .Serhat mıydı ne iyi müşteri buluyordu.Yoksa Henrique 4. 5 milyonluk oyuncu değildi.Zaten bedavaya gönderdiler geri
      En son Mesut tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 01:23.

Yorum

• İlk olarak Thedoors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Açık ve net bir gerçek var bu takımın problemi küçülme politikasıyla çözülemez,fikirdir saygı duyarım ama bunu slogan edinenlere ya da makul görenlere şaşırıyorum

Ayrıca lütfen siyaset demeyin,maalesef diyorum ama maalesef şuanki siyasi konjonktürde siyasetten bağımsız hareket edilmesi gibi bir durum söz konusu olamaz.
        Küçülmeden kasıt ne mesela? Takımı boşalt altyapıyı doldursa eyvallah. Yarıştan kop bir kaç yıl ortalarda idare etse yine eyvallah. Olacak işler değil bunlar. Ama vizyon vizyon deyip ilkin ne kadar vasıfsız adam varsa takıma doldurup sonradan işler sarpa sardı mı bir iki menejerin futbolcu portföyüne bağımlı kalarak 2 buçukluk adama 5 vereceksen, emekliliğini bizde verecek adamları takıma dolduracaksan bunun küçülme diye eleştirdiğinden farkı ne? Bu takımın doğru yönetilmeye ihtiyacı var. İş bilmezlerin elinde heder olduk gittik. Bu işin ortası yok mu ya hu
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam o konuda İho'nun adamı iyiydi .Serhat mıydı ne iyi müşteri buluyordu.Yoksa Henrique 4. 5 milyonluk oyuncu değildi.Zaten bedavaya gönderdiler geri
          Evet hatirliyorum renktas. Zarar etmedik o iki oyuncudan. Hatta o donem transfer butcesini olcan, adrian, henrique transferlerinden gelen para ile kurmustuk.

Yorum

• Sayın Usta, öyle inanılası yalan söylüyor ki birçok taraftara helal olsun bakın ne güzel çağrı yaptı dedirtiyor. Euro cinsinden borçları sabitleyelim herkes üstüne düşeni yapsın farkı kapatsın diyor. Abe kardeşim, benim 100 bin TL borcum varsa , Euro 2,5 iken göreve gelsem. 40 bin euro borcum olur. Ben giderken Borcu 200 bin TL yapmış olsam ve Euro 5 olsa borç yine 40 bin euro olur. Oysa ben borcu ikiye katlamış olurum. Bu senaryo da kendisinin tüm borçları döviz olarak düşünüp çizdiği senaryonun tam tersi, tüm borçların TL olduğu bir senaryo sadece anlaşılması işin.
            Hacıosmanoğlu bu klübün gelmiş geçmiş en kötü başkanıdır, onun yaptığı kontratlar hep TL’idi, payını bilmesemse bu klübün banka kredlerinin tamamı döviz olamaz. Borçları tamamen döviz yada dövize endeskli olamaz. Kendini zeki sanıp, Trabzonspor taraftarının eğitimsizliğini fırsatcılığa çevirme. Transfer yasağını komple halının altına süpürdün zaten. Bu forumda bile ne doğru konuştu diyenler var. Onlara söyle diyeyim 2000-2001 krizinde TL borçlanmış olanlar mı zarar gördü yoksa dövize endeskli yada döviz borçlananlar mı?
            Muharrem Usta’nın tezi tek soruyla çöker. Hacısomanoğlu gittiğinde, sen göreve geldiğinde ilk mali tabloda klübün TL borcu neydi? Döviz borcu neydi? Bunu açıklamadığın sürece, bu ülkede Ab üyesi olmadığına göre, yaptığın açıklama içi boş bir sayısal oyundur. Durumu dramatize edip, başkanım sana haksızlık yapılıyor gel aday ol, aslında gitmesin ya adam haklı diyelim diye yapılan bi güzelleme. Yersen.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Küçülmeden kasıt ne mesela? Takımı boşalt altyapıyı doldursa eyvallah. Yarıştan kop bir kaç yıl ortalarda idare etse yine eyvallah. Olacak işler değil bunlar. Ama vizyon vizyon deyip ilkin ne kadar vasıfsız adam varsa takıma doldurup sonradan işler sarpa sardı mı bir iki menejerin futbolcu portföyüne bağımlı kalarak 2 buçukluk adama 5 vereceksen, emekliliğini bizde verecek adamları takıma dolduracaksan bunun küçülme diye eleştirdiğinden farkı ne? Bu takımın doğru yönetilmeye ihtiyacı var. İş bilmezlerin elinde heder olduk gittik. Bu işin ortası yok mu ya hu
              Kuculme karari alsak dahi o oyuncu maaslari ortadayken bunu nasil yapacagiz gercekten ben en cok bunu dusunuyorum. Takimda son kontratini yuklu bir sekilde bizimle imzalamis bir cok oyuncu var. Olcay, sosa, burak, kuco gibi. Para ile satabilecegimiz cok maasi olmayan gencleri satip bu adamlarin maaslarini odeyecegiz mecbur bu sekilde hareket etmek ne kadar dogru burasida cok muamma. Kuculme karari almakta bu acidan cok zor

Yorum

Şimdilik yok,maalesef.Doğru yönetilmeyle ilgili parametreler sabır ister çünkü,siz bu konuda herhangi bir ibare görüyormusunuz ?
                Ayrıca küçülmenin başka nasıl açıklaması olabilir ki,siz zaten yazmışsınız,vasıfsız adamları,vizyon sloganını diline pelesenk etmeyen başkanlar da topladı bu takıma zamanında.
                Açık konuşayım ben M.Ustanın transfer politikasını çok eleştirmiyorum,teknik direktör seçimi ve bazı söylemlerini hatalı ve yanlış buluyorum,bunlar su götürmez gerçekler.Ama örneğini verdiğiniz iki seçim arasından tercihimi yine şuanki yöntem üzerinden yaparım.
                ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sayın Usta, öyle inanılası yalan söylüyor ki birçok taraftara helal olsun bakın ne güzel çağrı yaptı dedirtiyor. Euro cinsinden borçları sabitleyelim herkes üstüne düşeni yapsın farkı kapatsın diyor. Abe kardeşim, benim 100 bin TL borcum varsa , Euro 2,5 iken göreve gelsem. 40 bin euro borcum olur. Ben giderken Borcu 200 bin TL yapmış olsam ve Euro 5 olsa borç yine 40 bin euro olur. Oysa ben borcu ikiye katlamış olurum. Bu senaryo da kendisinin tüm borçları döviz olarak düşünüp çizdiği senaryonun tam tersi, tüm borçların TL olduğu bir senaryo sadece anlaşılması işin.
                  Hacıosmanoğlu bu klübün gelmiş geçmiş en kötü başkanıdır, onun yaptığı kontratlar hep TL’idi, payını bilmesemse bu klübün banka kredlerinin tamamı döviz olamaz. Borçları tamamen döviz yada dövize endeskli olamaz. Kendini zeki sanıp, Trabzonspor taraftarının eğitimsizliğini fırsatcılığa çevirme. Transfer yasağını komple halının altına süpürdün zaten. Bu forumda bile ne doğru konuştu diyenler var. Onlara söyle diyeyim 2000-2001 krizinde TL borçlanmış olanlar mı zarar gördü yoksa dövize endeskli yada döviz borçlananlar mı?
                  Muharrem Usta’nın tezi tek soruyla çöker. Hacısomanoğlu gittiğinde, sen göreve geldiğinde ilk mali tabloda klübün TL borcu neydi? Döviz borcu neydi? Bunu açıklamadığın sürece, bu ülkede Ab üyesi olmadığına göre, yaptığın açıklama içi boş bir sayısal oyundur. Durumu dramatize edip, başkanım sana haksızlık yapılıyor gel aday ol, aslında gitmesin ya adam haklı diyelim diye yapılan bi güzelleme. Yersen.
                  farklı miktardaki borçlardan doğan faiz yükünü, sonraki senelerin gelirlerinin harcanmasını falan düşünürsek çok acayip hesap farkları çıkmaz. ilk borcu yapan, geri döndürülmesi zor noktaya getirenlerin günahı daha büyüktür.

Yorum

• 2010-2011 sonrası klübün başında Recep Tayyip Erdoğan felan haricinde yada modelinde birisi olmadığı sürece, kimse Selçuk’u felan tutamazdı. Şampiyon olamamış gibi bir ortam vardı, CL’ye direk gidemeyecektik. Teo zaten çok önceden kaçmıştı. Ne yapıcak Sadri Şener, ayaklarına zincir vuramazdı ya, Burak’ın gidişini hatırlayın hani bir zamanlar size deli gibi aşık olan sevgilinizin karşınıza geçip hiç bişey hissetmiyorum diyişi gibi tavırları vardı Burak’ın. Adrian Zokora kötü oyuncular değildi, Henrique vasattı yinede ondan da pek bir zararımız yok. Bizim o kadroyu elde muhafaza edemezdik, 96 sonrası edemediğimiz gibi çünkü 2010-2011 de 96 da ligi 5 sene domine edecek kadrolardı. Klübün başında CB Erdoğan birisi olsa idi yada şampiyon olsaydık ancak bu kadeo dağılmazdı. Bir futbol klüp başkanı, siyas parti genel başkanı kadar da güçlü olamaz elinde kontat yoksa. Sadri Şener’i kurumsallıkta eleştirelim ama sportif anlamda o kurduğu kadroda o saçma play-off lu sistemde 3.olmuştu yinede. O günden beri zaten ilk 3 yok.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri sener' e 3 temmuz dan sonra ki donemde yaptigi hatalardan dolayi fazla yukleniliyor bence. Tamam o donem ciddi dagildik kabul. Ama oyle bir surecten sonra o psikolojik ortami bir hatirlayin arkadaslar cok normal degil mi ? O kupanin bizrle gelmeyisi her seyimizi yok etti parcalanma kupanin gelmemesiyle basladi zaten. Siyaset kupamizi verseydi bjk nin yaptigini biz yapacaktik o kadro dagilmayacakti senol ve sadri birlikteliginin kopusu bu sekilde olmayacakti. Kolay mi saniyorsunuz o surecte klubu yonetebilmeyi. Azize sahip ciktiklari kadar sahip cikmadik sadri baskana. Sunu anlamamiz gerek hatirlayin o donem ki atmosferi biz dahi bizi sampiyon yapmayacaklar diyorduk. O yonetimi, hocayi, takimi nasil inandirabileceksiniz buna. Senol gunes " adalet icin taraftarlarimiz illa kan mi dokelim diyor simdi ben ne diyeyim onlara " diyordu. Boyle bir ortam da baskanlik yapmak kolay mi ? Camia komple umutsuzluga itilmis, futboldan sogumus, adalete guveni kalmamis bir sehri tekrar toparlamak kolay mi ? Ben bile o senleri hatirladigimda sanki gencligimi calmislar, yasama umudumu somurmusler gibi hissediyorum... Bu sorumlulugu bir insanin kaldirmasi hic kolay degil ustelik 96 senesinde ki faciayi yasamis bir sehirde bunu tekrar yasamak.... O yuzden allah askina iho ile muharremi sadri senerle ayni cumle icinde bile kurmayin lutfen..
                      yahu kardeşim sadri şenerin elinde bu camianın en büyük başkaldırış hakkı vardı: takımı ligden çekmek!! hadi bunu yapmadın takımı ligden çekme hakkını yönetime vermek için olağanüstü kongreyi toplayabilirdi.. bu bile aydınlar federasyonunu yeterince korkutacaktı..

eğer hiç bir şey yapamıyorsan onurunla istifa ederdin!!

tarihte en haklı olduğumuz durumda camiayı bir araya toplayamayıp tersine pısırarak bu camiaya en büyük haksızlığı yapmıştır !!
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Thedoors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdilik yok,maalesef.Doğru yönetilmeyle ilgili parametreler sabır ister çünkü,siz bu konuda herhangi bir ibare görüyormusunuz ?
                        Ayrıca küçülmenin başka nasıl açıklaması olabilir ki,siz zaten yazmışsınız,vasıfsız adamları,vizyon sloganını diline pelesenk etmeyen başkanlar da topladı bu takıma zamanında.
                        Açık konuşayım ben M.Ustanın transfer politikasını çok eleştirmiyorum,teknik direktör seçimi ve bazı söylemlerini hatalı ve yanlış buluyorum,bunlar su götürmez gerçekler.Ama örneğini verdiğiniz iki seçim arasından tercihimi yine şuanki yöntem üzerinden yaparım.
                        küçülmek, büyümek falan hep dilde. keşke küçülme planı yapılsa da sonuna kadar uygulansa. ortaya karışık işler yapılıyor. bir borç ödeme programı yapmak, ekonomik olarak buna sadık kalmak küçülmek değil olması gerekendir. gelirleri büyüterek iyi takım yapmak yeteneğe kalmış artık. gelir neyse ona göre oyuncu portföyü oluşmak zorunda. tembelliği, menejerlere para kaptırmayı biz küçülmüyoruz diye yutturmak söz konusu burada.

verdiğin bonservisi geri alabileceğin oyuncuları kadroya katacaksın bu kadar basit. maaşlar da ödenemeyecek seviyeye gelmeyecek. kumar oynamayacaksın üç sene başkanlık yaptığın için. paran varsa büyük bonservislerle oynarsın, yoksa daha çok çalışırsın, altyapıya yönelirsin daha küçük miktarlarla bu işi yaparsın.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2010-2011 sonrası klübün başında Recep Tayyip Erdoğan felan haricinde yada modelinde birisi olmadığı sürece, kimse Selçuk’u felan tutamazdı. Şampiyon olamamış gibi bir ortam vardı, CL’ye direk gidemeyecektik. Teo zaten çok önceden kaçmıştı. Ne yapıcak Sadri Şener, ayaklarına zincir vuramazdı ya, Burak’ın gidişini hatırlayın hani bir zamanlar size deli gibi aşık olan sevgilinizin karşınıza geçip hiç bişey hissetmiyorum diyişi gibi tavırları vardı Burak’ın. Adrian Zokora kötü oyuncular değildi, Henrique vasattı yinede ondan da pek bir zararımız yok. Bizim o kadroyu elde muhafaza edemezdik, 96 sonrası edemediğimiz gibi çünkü 2010-2011 de 96 da ligi 5 sene domine edecek kadrolardı. Klübün başında CB Erdoğan birisi olsa idi yada şampiyon olsaydık ancak bu kadeo dağılmazdı. Bir futbol klüp başkanı, siyas parti genel başkanı kadar da güçlü olamaz elinde kontat yoksa. Sadri Şener’i kurumsallıkta eleştirelim ama sportif anlamda o kurduğu kadroda o saçma play-off lu sistemde 3.olmuştu yinede. O günden beri zaten ilk 3 yok.
                          yav kardeşim yazmıyayım diyorum ama nasıl yazmıyayım?
                          sevgili muhabbeti yapmışsın.. sen ,senden ayrılmak isteyen sevgilinin en sevmediğin arkadaşına gitmesine ses çıkarmaz mıydın? diğerlerine girmiyorum bile!!!
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            farklı miktardaki borçlardan doğan faiz yükünü, sonraki senelerin gelirlerinin harcanmasını falan düşünürsek çok acayip hesap farkları çıkmaz. ilk borcu yapan, geri döndürülmesi zor noktaya getirenlerin günahı daha büyüktür.
                            1. Banka kredilerinin faizi yani finansman gideri sabit zaten, kredi çekildiği andaki faiz oranı neyse o. Devraldığında diyelim 450 milyon TL idi kredi. Faizi de %10 olsun 45 milyon TL (rakamlar farazi, Trabzonspor gibi ticari kuruluşlar felan çok daha uygun faizlerden kredi kullanıyordur) 3 senede banka kredilerini öderken aynı miktarda kredi çeksen bile gelecek faiz yükü aynı olacak. Nerde burdaki faiz yükü artışı? Eskinin faiz yükü nasıl artacak ki kendi kendine?
                            Bu nasıl mümkün olur? 2 yıl, 5 yıl geri ödemesiz. Ödemeleri ileri tarihli kredi kullanılmış olur. Senin başkanlığında bu ödemeler başlar. Dersin ki, ben devraldığımda geçmişte çekilmiş ama ödemesi başlamamış şu krediyi de ödüyoruz. Yani uzun vadeli kredi, kısa vadeliye döner. Yada ödemeleri aylık eşit taksitli gibi değil, artarak olan kredi olur. İlk ay 1 milyon 24.ay 10 milyon gibi. Ana parası tersine artan kredi. Böyle bir durum mu var? Bildiğiniz bir durum varsa paylaşın.

2. 100 gelirin varken ki ödeme gücün ile, 200 gelirin varken ki ödeme gücün bir mi? 100 gelirin varken 45 ödemekle, 200 gelirin varken 45 ödemek aynı mı. Bana göre asıl bu borç devrini Usta yapacak, bu yaşlı oyuncuların bu şişkin Euro kontratları gelece bi 100-150 milyon yükümlülük getiriyor.
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yav kardeşim yazmıyayım diyorum ama nasıl yazmıyayım?
                              sevgili muhabbeti yapmışsın.. sen ,senden ayrılmak isteyen sevgilinin en sevmediğin arkadaşına gitmesine ses çıkarmaz mıydın? diğerlerine girmiyorum bile!!!
                              Benim kendi karakterim, susmak olurdu. Sadri Şener’e orda kızılacaksa 5m€ maddesi koyulmasında kızılacak. Giderken napabilirsin ki kızsands aynı kızmasanda. Yapacağı varsa yapar. Tribünlerin Burak ile yaşadıkları da hala aklımızda...
                              Ey Türk Gençliği!

Yorum

Karman benim bir tane sportif başarı diyen mesajımı bul senden özür dilicem Benim için maç muç hikaye takımı rezil etmesinler yeter demişimdir hep. Benim ana eleştirilerim Usta'nın duruşu, yönetim şekli, Trabzonspor değerlerine aykırı icraatları falan filan.

Ayrıca Allah'ını seversen neyi neyle kıyas ediyorsun. Ya bak yemin ediyorum bizim gençliğimzide bunları demiş olsan seni sopayla kovalarlardı Trabzonspor ligten kopmuş, kupada yok, tarihi hezimetler, bilmem kaçıncı sıradayız (tam sırayı da biliyorum anasını satayım sanırım 7), bilmem kaç maçtır galibiyete hasret felan... sen Şener'le İHO'yla kıyasa göre Trabzonspor'u değerlendiriyorsun.
                                Genel söyledim ben sana özel değil, burada sportif başarıdan söz eden çok kişi var. Hedef 60 puanla 5.lik mi değil ama bu senin son 10 yıldaki en yüksek 2. başarın. Bu adama çıkıp başarısız demek haksızlık değil mi o zaman? Nelerle uğraştı neticede.

Şener'le, İHO'yla kıyaslama diyorsun, bugün tek aday İHO, keşke tekrar gelse denen, efsane başkan damgası olan da kulübü 46 puanla 9.yken Samet Aybaba'yı getirmeye çalışan Sadri Şener. Kulübün son 10 yılını bu 3 adam yönetti aynı zamanda, bildiğim kadarıyla Elon Musk aday değil, o yüzden gayet tabii bunlarla karşılaştıracağım.

Yalan söylüyormuş, siyasete alet oluyormuş, menajerlerin oyuncağıymış bunlar benim için yerel medyadan çıkan ve üzerlerinden taraftarın beyninin yıkandığı, ucuz, anlamsız, safsata iddialar.

Şu anda benim için şampiyonluğun en güçlü adayı Fenerbahçe çünkü fikstürü çok kolay, biz de onların fikstürünü takip ediyoruz. Bizden 8 puan fazlaları var. Bizim bu sezon hedefimiz şampiyonluğu kovalamaktı. Alanya maçı dönmese, Gençler maçında penaltıyı atsak, Onur 30 metreden frikik golü yemese şu an Fener'le eşittik. Farklı şeyler konuşuyorduk. Bu kadar da basit aslında, yalnızca bir penaltının gol olması ve basit bir kurtarışa bugün İHO'nun başkanlığını konuşmuyor olurduk. Ben kesinlikle ısrarcıyım büyük haksızlık yapılıyor ama ne olursa olsun İHO olmasın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X