Bu klube futbolcu kökenliler gelmedikçe kapatın bu defteri kapalı kalsın.Gidin yurt dışından sempati duyduğunyz bir takım bulun futbol denen şeyden zevk alın. (lafım sado-mazo lara değil tabi ki)
Gerisi bilin ki çürük dalı budamaya değil daldakini koparmaya gelendir.
Hele ki iş adamları...
Siyasete meraklı tayfa...
Paralı yönetim... ("Şu kadar para ile geliyom") ))
İzlicez şenliği ve süreç sonunda TS'ye elveda diyebiliriz ya da 70'li yılların başına...
Ama içimdeki ses "siyaset" diyor..
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Sportif açıdan bakıldığında Hacıosmanoğlu döneminde ligi 4 ve 5. bitirmemizden dolayı, nedense bir kesim tarafından başarılı olduğumuz algısı oluşturuluyor. Oysa bunu sağlayan temel faktörün yabancı kuralının olduğunu unutuyoruz. Özellikle Hacıosmanoğlu'nun ilk sezonunda zaten ağırlıklı olarak Sadri Şener döneminden kalan oyuncular vardı. Buna rağmen 53 puanla son maçta Tolunay Hoca'lı Karabük'ün Sivas'ı yenmesiyle 4.olmuştuk. Sivas'ı deplasmanda 4-0 yenip, ikili averajı ele geçirmemiz de bunu sağladı. Üstelik o sezon Başakşehir'de Süper Lig'de yoktu. Zaten genel olarak maç sonuçlarına baktığımızda, üstüste 3 maç kazanamayan bir takıma başarılı demek bana çok mantıklı gelmiyor.
Her şeyin özü bana göre bu tablodur. TL üzerinen yapılan anlaşmaların o günkü kurdan hesaplanmasıyla birlikte 15-16 sezon başlangıcında teknik ekip, primler, menajer ücretleri ve stopajlar hariç 40 milyon euroyu bulan bir maaş tablosuyla sezona giren bir başkan, hiçbir mantıkla savunulamaz. 13-14 sezonunda tutmamış olsa bile yapılan Malouda ve Bosingwa transferleri kulübün imajı açısından ne kadar doğruysa, yine 14-15 sezonu öncesinde Adrian, Henrique ve Olcan'ın satışlarından elde edilen gelirlerle birlikte yapılan 25 transfer ve 15-16 sezonunda BJK'den fazla maaş veren bir kulübe dönüşmemiz o kadar büyük yanlıştı. Ne yazık ki aynı hatayı bu sezon başında 3 oyuncuya 15 milyon euro bonservis ve 30 milyon euroluk maaş garantisi veren Usta düştü. Mevcut yönetimin düştüğü durum sadece sonuçtan ibarettir. Bunu tek başına kendilerinin oluşturduğu bir durum olarak görürsek, önümüzdeki ay yeni yönetim geldiğinde aynı şeyleri bu sefer onlara yaşatıp yine kendimizi kandırmış oluruz. Kısacası 8 aylık bir yönetimin yapabileceği çok fazla bir şey yok. En az 5 yıllık sıkı yönetim uygulanmadığı takdirde dün verilen transfer yasağı, yarın puan silme cezası olarak geri gelecektir...
Öncelikle Trabzonspor başkanlığı için bir kişide ne olması ve ne olmaması gerektiği tartılmalı ve anlaşılmalı. Bu sayede yeni başkan için kamuoyu oluşturulabilir. Aksi takdirde iho da muho da olmasın bilo olsun mantığıyla bakarız o da belki yeni bir felakete yol açar. Arkadaşlar şu bilinmeli ki felaketlerin sonu yoktur. Öyle şeyler yaşanır ki altı yedi sıfırlar bile unutulur. Dolayısıyla geçmişten intikamcı değil ders alan kafaya bürünmeliyiz. Asla mükemmeliği aramamalı gerçekten iyi işler yapan biri çıkarsa destek olmalıyız. Bazı arkadaşlarımız aday olmuş ya da olabilecek kişileri tek çatı altında toplayalım diyor bana bu mantık çok doğru gelmiyor açıkçası. Biri pekala iyi bir başkan olabilecekken berbat bir yönetici olabilir. Kısıtlanma durumu var nihayetinde. Dolayısıyla taraftarın desteği ile tek bir başkan adayı ortaya çıkarılmalı ve ona tam destek verilmeli. Sonra kendi istediği gibi kursun kadrosunu.
okadar çok isim geçiyorki basında çoğuda denenmiş bunların ama hiçbiri tutmamış,bize öyle bir başkan gerekki sevgisi başkanlığın önüne geçecek,futbolu bilecek,gerçekci olacak,yeri geldimi taraftar gibi olcak,reklam peşinde koşmayacak,genç nesilden olcak bunları karşılayan aday varsa buyursun
Hani bazen Cem Yılmaz'a hak vermiyor değilim. Soruyorlar ya Karadeniz'e neden turne yapmıyorsun diye, o da orda zaten benim fıkralarımı gerçek hayatlarında yaşıyorlar, ne diye gideyim diyor..
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Öncelikle Trabzonspor başkanlığı için bir kişide ne olması ve ne olmaması gerektiği tartılmalı ve anlaşılmalı. Bu sayede yeni başkan için kamuoyu oluşturulabilir. Aksi takdirde iho da muho da olmasın bilo olsun mantığıyla bakarız o da belki yeni bir felakete yol açar. Arkadaşlar şu bilinmeli ki felaketlerin sonu yoktur. Öyle şeyler yaşanır ki altı yedi sıfırlar bile unutulur. Dolayısıyla geçmişten intikamcı değil ders alan kafaya bürünmeliyiz. Asla mükemmeliği aramamalı gerçekten iyi işler yapan biri çıkarsa destek olmalıyız. Bazı arkadaşlarımız aday olmuş ya da olabilecek kişileri tek çatı altında toplayalım diyor bana bu mantık çok doğru gelmiyor açıkçası. Biri pekala iyi bir başkan olabilecekken berbat bir yönetici olabilir. Kısıtlanma durumu var nihayetinde. Dolayısıyla taraftarın desteği ile tek bir başkan adayı ortaya çıkarılmalı ve ona tam destek verilmeli. Sonra kendi istediği gibi kursun kadrosunu.
Mükemmel yorum. Başkan ilk önce namuslu düzgğn birisi olsun. kimseye zerre güvenim kalmadı.
Yorum