Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trol bi durum olduğunu düşünmüyorum bu klüpte 3 yıl önce iho başkan ve tolunay kafkas birlikte çalıştı hami çalıştı giray bulak çalıştı trabzonspor trabzonlularındır trabzondan yetişmiş özevlatları savunanlar neden trol gözüküyo sizin gözünüzden burda muharrem usta başkan ersun yanal kral yazınca vizyonermi oluyoruz benim görüşüm bu yönde beğenmediğiniz sadi tekelioğlu bugün yusuf yazıcı abdülkadiri çıkartan adamdır bu hocaları itibarsızlaştırdığınız için bu halde trabzonspor kendi siyasal düşmanlıklarınız için iho yu başta görmek isteyenleri hain ilan etmeyin
    sadece özevlat bir kriter değil.doğru ve iyi özevlat olursa destek olunur.iho doğru işler yapmadı ve gitti.usta da aynı şekilde
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muharrem Usta tekrar aday olacak diyor ısrarla Hasan Tüncel.
      Zaten genel kurul tarihinden belli kimse bu kadar kısa zamanda yönetim oluşturamaz.Usta uyanık adam .
      Ama umarım sonu Dursun Özbek gibi olur

Yorum

• Hemen Nisan ayında kongre yapılmak istenmesi beni işkillendiriyor. Başkan değil, atanmış birisi gelip idare edebilir.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O zaman siyasetle karar verilmiştir, tekrar aday ol, güçlü bir yönetim oluştur, destek vericez, durumu toparla demişlerdir.
          Hasan Tüncel ' e göre zaten Usta tek aday olarak girecek.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konuşmanın neresine takıldın bilmiyorum ama, yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.

Burak, Sosa, Kucka bence çok sağlam hamlelerdi. Fakat takım olabilmeyi beceremedik. Olcay geldiğinde methiyeler diziyorlardı, bir anda küfürler havada uçuşmaya başladı. Takım olamadık ve bence kadronun içindeki isimlerden tam anlamda faydalanamadık. Bu yönetim sorunu değil teknik direktör sorunudur. Teknik direktör seçimi konusunda net yanlışlar var doğru.

Mantıklı düşünün, kurulan kadroya ödenen bonservisler absürt rakamlar değil. Çok yeterli, yetenekli bir kadro saçma sapan bir futbol ortaya koydu.
            kadro mühendisliğinde hatalar yapıldı.kucka nın transferi okay onazi ikilisini bozdu + maddi kayıp
            olcay ın transferi castillo yu bitirdi.castillo ya yatırım yaptıysan onun alternatifi genç ve düşük maaşlı olmalı idi.buda maddi kayıp + oyuncu kaybı transferine döndü hemen

yetenekli sosa transferi bile tartışılır.çünkü yazıcı yı ortaya çıkarmışsın.porto olsa direk yazıcı yı banko 11 e koyar ve piyasasını yükseltir idi

özetle yüksek maaşlı transferler hem eldeki yatırım yaptığın oyuncuyu sıkıntıya soktu hem de maddi zarar oldu
            TEKKEBALL

Yorum

• Levent Ustabaşı 🇹🇷‏Onaylanmış hesap @narvent 3 sa.3 saat önce
              Nisan ayında Trabzonspor’un 125 milyon ödemesi vardı; Muharrem Usta’nın gidişine bu da sebep oldu.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hasan Tüncel ' e göre zaten Usta tek aday olarak girecek.
                Şimdi okudum o haberi de, Usta'nın yönetiminin hazır olduğunu sanmıyorum, öyle yazmış da. Kendi rızasıyla Usta yönetimine girecek pek insan kalmamıştır camiada.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Trabzonspor can çekişiyor!
                  Lakin o canı kurtaracak adamlar ''Ben kurtaracağım, ben kurtaracağım'' diyerek birbiri ile yarışa girişiyorlar.
                  Biri de çıkıp ''Gelin hepiniz birlikte kurtarın'' demiyor. Yemin ederim Trabzonspor'a gönül verenler toptan çıldırdı!
                  Ulan ölüyoruz, bitiyoruz. Bırakın artık seçimi başkanlığı! Katkı sağlamak isteyen herkes gelsin. Herkes taşın altına elini koysun.
                  Bu Trabzonspor'un başka kurtuluş yolu yok! Hala bunu göremeyenler var. Yazık çok yazık!
                  Bu kafa ile gidersek bu günleri ararız!

Yorum

• Özkan Sümer: “Şuanda kaotik bir ortam var”

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’un eski teknik direktörü Başkanı ve efsane ismi Özkan Sümer, yönetimin aldığı Olağanüstü Genel Kurul kararını Haber61’e değerlendirerek “şuanda kaotik bir ortamın olduğunu söyledi.

KRİZ YÖNETİMİ ÖNEMLİ
                    Sümer, yaptığı açıklamada Kriz yönetimin çok önemli olduğunu ifade ederek, “Kaotik bir ortam var şuanda. Bu kriz yönetimi benim fikrimdi epey bir zaman önce. Çünkü Şuanda gelecek yönetim Aralıkta yine bir genel kurul yaşayacak. Bu dönem geçiş dönemi olarak düşünülürse Trabzonspor’un ihtiyaçlarını ilkesel boyutta ele alabilecek ve bu yönde gerekli desteği bulabilecek bir kriz yönetimi. Bunun anlamı budur. Bu kriz yönetimi her hangi bir yerden olmaz” dedi.

FİNANSAL SIKITININ GİŞDERİLMESİ İÇİN SİYASETİN KATKISI ÖNEMLİ

Siyasetin desteğinin finansal krizi çözme konusunda önemli olduğunu sözlerine ekleyen Özkan Sümer, “Kriz yönetiminden bahsederken Trabzonspor’un çıkış doğrultusundaki en önemli argüman siyasetin desteği. Çünkü işin bir nolu çözüme muhtaç olan ayağı finansal boyut. Bu finansal boyutu çözebilecek olan, bir yönetim, bir kişi veya bir kuruluş söz konusu değil. İlk kaynak siyasetin bu konuda yardımcı olması. Oluşacak yönetimin siyasetin de yardımıyla çalışacağını bilmesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.

BÜTÜN KULÜPLER BU NEDENLE BATTI
                    Geçtiğimiz hafta Trabzonspor yönetimi tarafından organize edilen toplantıya katılan Sümer, “Oradan çıkan düşünce Trabzonspor’un mevcut ihtiyaçları doğrultusunda finansal zorlukları aşabilecek bir kaynak ve bu kaynağa siyasetin katkı yapıp yapamayacağının anlaşılması. Çünkü mevcut maliyeti yüksek verimi düşük oyunculardan vazgeçmek, vazgeçerken zarar etmemek tabi, iyi bir şekilde tasarlamak. Ayrıca boşluğu maliyeti düşük ama verimi yüksek oyuncularla kapatmak ve buda ciddi bir araştırmayı ve bilinci gerektiriyor. Bütün sorun buradan geliyor. Oyuncu katma ve bu yöndeki tercihler neler ona bakmak lazım. Bütün kulüpler aynı nedenle batmışlar” ifadelerini kullandı.

TRABZON’A ÖZGÜ YÖNEİTİM ÖNEMLİ
                    Kendi dönemimde önemli bir borç yükünü ortadan kaldırarak yönetimi devreden Özkan Sümer yapılması gerekenler konusunda yerli oyunculara daha çok önem verilmesi gerektiğini belirterek, “Bir kere Trabzonspor Trabzon’a özgü bir yönetim tarzında kararlılık gösterdi. Bir kısım aşırılıklardan ve çılgınlıklardan uzak kalmıştı. Trabzon’a özgü yönetimden ne anlıyoruz. Bir kere kendi kaynaklarını özgün kullanmak. Biz bıraktığımız zaman o kadroda 15 tane Trabzonlu oyuncu vardı. Hem maliyeti düşürmek hem performansı yükseltmek bakımından en önemli etken. Ve o kadro iki kere kupa aldı iki kere lig ikincisi oldu. İkincisi her alanda tasarruf. Burada ihtiyaçları bilmek yetmiyor. İhtiyaçları gidermek yönünde sıralamasını iyi yapmak gerekiyor. Bu sıralamayı iyi yapmadığın sürece ihtiyaç duyulan katı sağlanmıyor” dedi.

MALİ FAİR PLAY
                    Özkan Sümer bütün sıkıntının UEFA Mali Fair Play kurallarından kaynaklandığını belirterek, “Sportif yetersizliklere finansal krizlerde eklenince artık bu olayın dayanılır bir tarafı kalmıyor ve gidermek yönünde de bir imkan kalmıyor” dedi.

YERLİ OYUNCULARLA SIKINTI AŞILIR MI?
                    Yerli oyuncularla bu sıkıntıların aşılıp aşılamayacağı konusunda açıklamalarda bulunan Sümer, “Buna dışardan cevap vermek hiç mümkün değil. Olayın içerisinde nelerin yapılacağı konusunda bir değerlendirme yapılacaktır. Kontrolü elinde tutarak Trabzonspor’da mevcut şartlarda neler yapılabilir anlayışıyla hareket edeceksin ve hatta bir kararlılık göstereceksin” diye konuştu.

BEN ZATEN KATKI YAPIYORUM
                    Efsane isim Sümer, oluşturulacak yeni oluşuma, kendisinin yer alması istenmesi halinde katılıp katılmayacağı yönünde konuşarak, “Bunun kişileri bağlamaması lazım. Ben zaten düşünsel bağlamda ve bilgi bağlamında katkı yapmaya çalışıyorum. Bu bilgi bağlamında yaptığım katkıyı kabullenme ve buna uygun davranış sergileme ayrı mesele tabi” ifadelerini kullandı.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

Şimdi okudum o haberi de, Usta'nın yönetiminin hazır olduğunu sanmıyorum, öyle yazmış da. Kendi rızasıyla Usta yönetimine girecek pek insan kalmamıştır camiada.
                      Ankara'dan olur alındıktan sonra, her şey çok kısa sürede hayata geçirilebiliyor.

O yüzden o kısma fazla takılmamak gerek.
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• gs de acil seçim planı yaptı.dursunun bu planı bozuldu

bu acil seçim yapın taktiğini birileri vermiş olabilir.eğer aday çıkmazsa plan uygulanmış olacak.

en önemli soru şu: yeni gelen 3 yıl daha mı görev yapacak.dursun özbek bu uzatma planını uyguladı ve beceremedi.

usta nın aralık 2018 de normal bi seçimde seçilme ihtimali neredeyse sıfır.çünkü transfer yasağı geldi .skor tabelasında başarılı olması oldukça zor.

bir enteresan durumda transfer yasağı geldikten sonra seçim kararı alınması.

futbol kulüplerinde başkan olmak büyük avantaj sağlıyor kişilere.reklamasyon çok.kimse tanımıyorken iyi kötü şöhret oluyorsun.ayrıca büyük paralar dönüyor ve bu paralarda sorumluluk yok.

iho koltuğu bırakmak istemedi.dursun koltuğu bırakmak istemedi.usta da bırakmak istemiyordur herhalde.bunun yoluda ani baskın seçim
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vay arkadaş adamın gelişi gidişi her biri ayrı olay ya.

30 mart nedir kardeşim böyle bir şey olur mu !

Mayısta diyordu herkes ki millet hazırlanabilsin. Adamlar 20 gün sonrasına kongre kararı aldı. Ne demek bu ? ? ? ? ?

Allah sizi bildiği gibi yapsın.
                          Allah kolaylık versin deseydin keşke,bırakıp gitseler sanki daha iyileri gelecekmiş gibi davranmanın manası yok,daha iyi yapanlar vardır ama gördüğün gibi talip olmuyorlar.
                          • Memento mori

Yorum

• Battık mı yani?

Yorum

• TS'nin kurtuluşunun öze dönüş olduğu klişesiyle ilgili de şunu söyliyim, altyapını en üst standartlara çıkart, hocalarını, tesislerini, tekniklerini vs. sonra zaten gereken seviyeye çıkartır seni o çocuklar. Ama sen hala adamcılıkla iş yürütürsen, hiçbir yere gidemezsin, geriye gidersin hatta.
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 14:51.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

TS'nin kurtuluşunun öze dönüş olduğunu klişesiyle ilgili de şunu söyliyim, altyapını en üst standartlara çıkart, hocalarını, tesislerini, tekniklerini vs. sonra zaten gereken seviyeye çıkartır seni o çocuklar. Ama sen hala adamcılıkla iş yürütürsen, hiçbir yere gidemezsin, geriye gidersin hatta.
                                Adamcılık neden yapılıyor?İstisnasız tüm yönetimler ve alt yapı çalışanları için bu laf söylenir durur,kim gelse bu laflardan kurtulamıyoruz.
                                Diğer taraftan bakıyorsun alt yapıdan en çok futbolcu çıkaran,en azından Türkiye ortalamasının fersah fersah uzağında bir alt yapımız var,çok fazla mı abartıyoruz bazı şeyleri?
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X