Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• seçimi kazanmaya yönelik değil uyum içerisinde çalışabilecek isimler bir araya gelmeli.

borç döndürülebilecek noktayı geçti artık. küçülmeye falan gitsen öyle kısa vadede yine bir sonuç alınmaz. şampiyon olsan dahi süreklilik haline getirmedikçe yine devam edecek bu sıkıntı.

siyaset siyaset deniyor. gerçekten trabzonsporun menfaatlerine çalışılsa kimse itiraz etmez zaten.

siyasilerin kapısı aşındırılacaksa öncelik may tesislerinin satışı olur herhalde. bunun için de iktidarı muhalefeti bir olup harekete geçirilmeli.
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan Muharrem Usta'nın 8 Nisan'da yapılacak olan seçimde yönetimi komple yenileyip güçlü bir yönetim kadrosuyla yeniden adaylığını koyması bekleniyor.

bi bırak trabzonun yakasını be rezil ettiniz klübü bu adama oy verende haindir transfer yasağı geldi anadolu takımından kötü durumda trabzon
      ula bu arkadaşı kim böyle kızarttı, ne dedin abicim sen millete

Yorum

• Vay arkadaş adamın gelişi gidişi her biri ayrı olay ya.

30 mart nedir kardeşim böyle bir şey olur mu !

Mayısta diyordu herkes ki millet hazırlanabilsin. Adamlar 20 gün sonrasına kongre kararı aldı. Ne demek bu ? ? ? ? ?

Allah sizi bildiği gibi yapsın.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne olduğunu bilmediğin kavramları burada önerme bence.
          Konuşmanın neresine takıldın bilmiyorum ama, yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.
          İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          At sahibine göre kişner. bu takımı kurdun ersunu rızayı getirdin . volkan şeni aldın.. bunların dikiş tutmuyacağını görmek için prof olmaya gerek yok

bu kadar basit hataları yaptıkca takım zarar etti.

hakem hatalarına karşı takımın hakkı hiç savunulmadı.

her alanda bir çöküş içerisindeyiz. keşke yapsaydıda büyük hata yapsaydı olmadı deseydik. bu kadar basit şeylerle bi takım bu kadar kücük düşürülmez
          Burak, Sosa, Kucka bence çok sağlam hamlelerdi. Fakat takım olabilmeyi beceremedik. Olcay geldiğinde methiyeler diziyorlardı, bir anda küfürler havada uçuşmaya başladı. Takım olamadık ve bence kadronun içindeki isimlerden tam anlamda faydalanamadık. Bu yönetim sorunu değil teknik direktör sorunudur. Teknik direktör seçimi konusunda net yanlışlar var doğru.

Mantıklı düşünün, kurulan kadroya ödenen bonservisler absürt rakamlar değil. Çok yeterli, yetenekli bir kadro saçma sapan bir futbol ortaya koydu.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vay arkadaş adamın gelişi gidişi her biri ayrı olay ya.

30 mart nedir kardeşim böyle bir şey olur mu !

Mayısta diyordu herkes ki millet hazırlanabilsin. Adamlar 20 gün sonrasına kongre kararı aldı. Ne demek bu ? ? ? ? ?

Allah sizi bildiği gibi yapsın.
            O tüzüğü hazırlayan akılsızlar oraya böyle bir madde koyamaz mıydı? Karar alındıktan sonra en geç 2 ay içinde seçim yapılır diye?

Yorum

• Teknik direktörler üzerinden konuşmak mahalle yanarken saç taramak gibi geliyor bana.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Bilmediğim için soruyorum bu genel kurul da seçilen adam Aralık ayına kadar mı yoksa 2 yıllık mı olacak

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herkesin bir planı var!

Bizim de...
                  Olmali olmak zorunda artik.
                  Herkes bir katkida bulunmali bu kulüp bizim ve biz sahiplenmezsek sevdamizi kaybetmek üzereyiz.
                  SMS kampanyalari bile yapilmali kulübe yardim için.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilmediğim için soruyorum bu genel kurul da seçilen adam Aralık ayına kadar mı yoksa 2 yıllık mı olacak
                    Aralık ayında bir kongre daha var kesin. Yani gelen 8 aylık bir göreve talip olacak şimdilik.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilmediğim için soruyorum bu genel kurul da seçilen adam Aralık ayına kadar mı yoksa 2 yıllık mı olacak
                      bu olağanüstü olduğu için aralıkta olağan kongre olacak.. ama daha öncekilerde de böyle sıkıntı olmuştu, mahkemeye gitmişti kongre.. ne sonuç çıktı bilmiyorum açıkçası..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Konuşmanın neresine takıldın bilmiyorum ama, yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.

Burak, Sosa, Kucka bence çok sağlam hamlelerdi. Fakat takım olabilmeyi beceremedik. Olcay geldiğinde methiyeler diziyorlardı, bir anda küfürler havada uçuşmaya başladı. Takım olamadık ve bence kadronun içindeki isimlerden tam anlamda faydalanamadık. Bu yönetim sorunu değil teknik direktör sorunudur. Teknik direktör seçimi konusunda net yanlışlar var doğru.

Mantıklı düşünün, kurulan kadroya ödenen bonservisler absürt rakamlar değil. Çok yeterli, yetenekli bir kadro saçma sapan bir futbol ortaya koydu.
                        Hocam ona girersek iho'nun yaptığı transferler de sağlamdı
                        Waris Yatabare Cardozo Costant (herkesin istediği oyuncuydu)
                        Sefa Erkan Zengin İshak vs bunları hep İstanbul takımlarının elinden aldı ama tutmadı işte Tolgay Arslan kaypaklik yapmasa oda bizdeydi Okay da İho transferi İhod Usta da kumar oynadı sonuç orta da

Yorum

• Biz para için gelen futbolcuları almaktan vazgeçmedikçe başarılı olamayız. 1 milyonluk adama 2 vermekten vazgeçmedikçe başarılı olamıcaz.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Muharrem Usta tekrar aday olacak diyor ısrarla Hasan Tüncel.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muharrem Usta tekrar aday olacak diyor ısrarla Hasan Tüncel.
                              O zaman siyasetle karar verilmiştir, tekrar aday ol, güçlü bir yönetim oluştur, destek vericez, durumu toparla demişlerdir.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Mehmet Yiğit Alp, Sadri Şener, Nevzat Aydın, Faruk Özak, Nuri Albayrak, İho, Hakan Kulaçoğlu, Celil Hekimoğlu vs. (Listeyi rastgele yazdım)

Bu liste uzar gider. Gerçekçi olmak gerekirse uzun vadede başarı hedefleyen bir başkanın 20 günde yönetim kurulunu oluşturması beklenemez. O yüzden bu tip başkan adaylarındansa sadece Trabzonspor'un iyiliğine odaklanacak 7-8 aylık bir geçiş yönetimine ihtiyacımız var.

Yukarıda yazdıklarımdan kendini Trabzonspor'a yakıştıran, hainlik yapmayacağına inanan, başarı hedefi ile yanıp tutuşanlar var ise bu süre zarfında kadrolarını oluşturup Aralık ayındaki genel kurula hazırlık yapabilirler.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X