Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zengin başkan kavramı öldü arkadaşlar bunu bilmeyen varsa duysun.
    Kimse cebinden kulübe para vermez verirse de o kulübün hanesine borç olarak yazılır.
    Diyorlar ya kendim karşıladım şöyle böyle yaptım merak etmeyin misliyle alıyorlar geri
    Elimizde sermaye var futbolcuların iyi kötü piyasası var asıl büyük sorun futbolculara yıllık ücretlerini ödemezsek giderler işte asıl sorun bu.Harcanan milyon eurolar havaya uçar işte o zaman battık
    En son Mesut tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 09:09.

Yorum

• Projeler üretmeli ve altyapıya gereken profesyonel desteği vermeliyiz.
      Yoksa hazıra dağ dayanmaz!
      İHO isterse 1 milyar dolar ile gelsin... Kullanacak kafa olmadıktan sonra önemi yok.
      Hamiş

Yorum

• Kimin geleceğinin bir önemi yok. Gelen kim olursa olsun aynı şeyler yaşanmaya devam edecek.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Herkesin bir planı var!

Bizim de...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Muharrem Usta tekrar aday olmayacaktır herhalde, bazı yerlerde aday olacak şekilde okudum.

Yorum

• Kriz sadece Trabzonsporda yok arkadaşlar, muhtemelern GS de aynı cezadan yiyecek belki daha fazlasını. Memleketteki kriz herkesi ve her şeyi etkileyecek bundan kaçış yok.

Bugün İstanbulda halk otobüsleri kontak kapattı, inşaatçılar anam anam ağlıyor, belediyelere gelen borçlar yüzünden makam otoları icralık oluyor, şirketler maaş ödemekte zorlanıyor.

Hazır mıyız fakir ama gururlu takımımızı desteklemeye?

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Muharrem Usta tekrar aday olmayacaktır herhalde, bazı yerlerde aday olacak şekilde okudum.
                İHO ve Usta Akyazı'ya dahi sokulmamalı bu saatten sonra.
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İHO ve Usta Akyazı'ya dahi sokulmamalı bu saatten sonra.
                  Usta aday olmayabilir ama Hacıosmanoğlu yüzsüzü aday olacaktır. Ona oy verenler de Trabzonspor düşmanıdır.

Yorum

• Sadri şener balkan olmalı kesinlikle nevzat aydın yardımcı
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Kulüpten kongreyle ilgili bir resmi açıklama yok?
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kongre'de çok büyük ihtimalle beyaz bir kağıda "DOZER CEMİL " yazıp sandığa atıcağım......
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İHO'nun başkan değil aday olması bile bizim için bir utançdır.
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Maalesef adı geçen isimlerin de, bizler tarafından talep edilen isimlerin de dünya futboluyla alakaları ya hiç olmadı ya da artık yok....

Sorun şu ki, Trabzon kanadında çıkabilecek tüm adayların futbol bilgisi kahvelerde konuşulanlardan fazla olmayacaktır. Ekonomik zeka olarak da çok ileride olmadıkları aşikar, olsalardı Trabzon sınırlarını çoktan aşarlardı diye düşünüyorum. Onu da geçtim, Kulüpler birliğinde, TFF karşısında bu adamların hiçbiri hakkını savunamaz, neden mi çünkü iş adamı hepsi ve oradaki adamlar bunlara iş verme potansiyeli olan kişiler. Yani menfaat işin içine girme ihtimali çok fazla...

İstanbul kanadından düzgün birisi çıksa (ki yukarıdaki yazdıklarımın çoğu onlar için de geçerli), Trabzon kanadı ile güç savaşı içerisinde adamlar küsüp kaçıyor...

Sonuç olarak futbolu ve ekonomiyi iyi bilen, psikolojik üstünlüğü istanbul takımlarına kaptırmayacak bir aday lazım.. Ama öyle bir aday şu anda gözükmüyor. En azından ben tanımıyorum.

Son olarak siyaseti de hatırlatayım ve kara tablomu tamamlayayım...
                            En son anth tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 09:32.

Yorum

• Kulübü batma noktasına getirdiler, bu belli. Şimdi, şike süreci ne olacak, onu hangi duruma getirdiler? Yalandan medyaya bir açıklama: Infantino da hep böyle zaten. Mücadelemize devam edeceğiz... Öyle mi?

Bilmem kaç parayla geliyormuş... İnanmayın. Kanmayın artık. O parayla geliyorsa da kanmayın. Ne olur bir sefer olsun kanmayın
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 09:33.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu arada Kongrede oy kullanabileceklerin listesini biraz inceledim......

Eğer karşısına çok güçlü bir aday çıkmazsa İho bu seçimi rahat kazanır.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X