Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık nedense kim gelirse gelsin dahada batacağız inancındayım. Hiç kimsenin samimiyetine güvenim kalmadı bu camiada.
    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de onu diyorum harcayan borcu tavan yaptıran hesapsız çekip gidiyor.
      Madem bunlar milleti oyalamaktan başka bir şey ifade etmiyor gözünde, 3-5 bişe de taraftara atsınlar da birazda taraftar harcasın. Kulübün malı deniz nasılsa.
      jan mari nin yanina git, otlananlar orada

benim gözümde böyle degil reel hayatta böyle

hangi kulüpte ibra edilmeyenin hesap verdigini gördünüz

kanunlar ve yasananlar ortada

İlk olarak Buğra Çora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Artık nedense kim gelirse gelsin dahada batacağız inancındayım. Hiç kimsenin samimiyetine güvenim kalmadı bu camiada.
      kurtulus recetesi aslinda 2008 deki altyapi reformlarinlan yola konuldu, simdi usta yönetiminin planlari dogrultusunda akyazi tesisleride altyapiya verilmeli...

altyapinin devam yesermesi icin, ve tabi hocalara dokunulmadan yurt disindan yüksek tahsilli hocalarlan bugünkü gelisim ortamini kuran hocalara destek sunulmali...
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 03:41.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ibrahim hacıosmanoğlu 400milyon tl lik bütçeyle aday olacakmış yok başka biri şu kadar bütçeyle aday olacakmış, hala anlayamayan varsa trabzonun geleceğinin güzel olmasını isteyenlerden, olay para meselesi şu kadar parayla gelirsem transfer yaparım borç öderim meselesi değil, zihniyet, bilgi, birikim, tecrübe, vizyon meselesi. zaten ordan burdan borçla belli bir miktar bütçeyle zenginlik vaat ederek gelenlerin yaptığı işleri birden fazlasıyla gördük

birisi gelsin şu kadar versin şu kadar götürsün, sonra arkasından birisi gelsin enkazı toplasın bir şeyler versin, enkazın fazlası kalsın, sonra yenisi gelsin, trabzonspor için istenen bu döngüden çıkmamasıdır, bir kere bu döngüden çıkıyorduk gördük başımıza neler geldi tüm türkiye bir kulübe nasıl yüklendi, şimdi kupa nerde, şenol güneş nerde, sadri şener nerde

trabzonsporun tek kurtuluşu taraftarın birleşip yönetime doğrudan etki etmesidir, benzer şeyler beşiktaş için de vardı galatasaray-fenerbahçe egomanyası yaratmak istenirken, beşiktaş bunu çarşı ve taraftarı sayesinde kırmayı başardı, bunu başaramasalardı fikret ormanın adını kimse duymaz yıldırım demirören gider, serdar adalı gelir o gider başkası gelirdi ,şu anda başlarında da şenol güneş olması ironik tarafı
        En son Süper Golcü tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 03:46.
        2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
        2021-2022
        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          jan mari nin yanina git, otlananlar orada

benim gözümde böyle degil reel hayatta böyle

hangi kulüpte ibra edilmeyenin hesap verdigini gördünüz

kanunlar ve yasananlar ortada

2 etti doğru düzgün konuşmayı bilmiyorsan hiç alıntı yapma o zaman.

Ben hesap sorulmalı diyorum bu kadar borcu yapanlardan, sen kalkmış kim hesap sormuş ki TS sorsun diyorsun. Bize ne kardeşim başkasından taraftar enayi mi cebinden arttırdığı ile maça gitsin, başkası gelsin yiyip içip gitsin. Sormasın mı yani bu taraftar bunun hesabını. Soramıyorsa bile dile de mi getirmesin. Ne demek istiyorsun
          En son AhmetG. tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 03:44.
          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

2 etti doğru düzgün konuşmayı bilmiyorsan hiç alıntı yapma o zaman.

Ben hesap sorulmalı diyorum bu kadar borcu yapanlardan, sen kalkmış kim hesap sormuş ki TS sorsun diyorsun. Bize ne kardeşim başkasından taraftar enayi mi cebinden arttırdığı ile maça gitsin, başkası gelsin yiyip içip gitsin. Sormasın mı yani bu taraftar bunun hesabını. Soramıyorsa bile dile de mi getirmesin. Ne demek istiyorsun
            kanunen mümkün olmadigini yazdim

sert cikilacak bir sey yazmadim, jan marinin grubundan degilseniz alinacak bisey yok

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kanunen mümkün olmadigini yazdim

sert cikilacak bir sey yazmadim, jan marinin grubundan degilseniz alinacak bisey yok

Kanunen niye mümkün olmasın. Yanlış bilgi bu. Delegeler yönetimi ibra etmedi mi kulübü zarara uğramaktan dava açılabiliyor.

Benim kişilerle işim yok tanımam etmem. Ne yönetimden birini ne de taraftar gruplarından.
              Ama bir kişiye durduk yerde ithamda bulunup sonra da o ithama konu olan şey siz de yoksa kızmaya gerek yok demenin manasını açmaya gerek bile duymuyorum. Yaşın anlamaya müsaittir
              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Özkan Sümer 'in etrafında birleşme olmalı yoksa durum vahim

Yorum

Kanunen niye mümkün olmasın. Yanlış bilgi bu. Delegeler yönetimi ibra etmedi mi kulübü zarara uğramaktan dava açılabiliyor.

Benim kişilerle işim yok tanımam etmem. Ne yönetimden birini ne de taraftar gruplarından.
                  Ama bir kişiye durduk yerde ithamda bulunup sonra da o ithama konu olan şey siz de yoksa kızmaya gerek yok demenin manasını açmaya gerek bile duymuyorum. Yaşın anlamaya müsaittir
                  sadri sener, adnan polat vs...

bunlar göstermelik

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özkan Sümer 'in etrafında birleşme olmalı yoksa durum vahim
                    O tayfa dünyalığını yaptı, gözü yok hiç birinin artık dünya meselelerinde. Trabzonspor için bir şeyler yapma düşünceleri yok artık. O yüzdendir ki meydan gözü doymamış hıyarlara kaldı son on senedir. Malesef kurtuluşumuz yok artık.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Isleyecek bir Acil eylem plani hazirlayan kimse o baskan olsun.

Nevzat Aydin iyi bir is adami olabilir ama ne zaman Trabzonspor yonetiminde olduysa hep terk edip gitti diye biliyorum.

Masayi kendi terk eden adam masanin sahibi olamaz diye dusunuyorum.

Haciosmanogluna ihtimal vermiyorum.

En cokta Riza hocanin kesinlikle kalmiyacagini bildigim icin seviniyorum

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Karar hayırlı olsun.

Şu ibra konusunda fikrimi söyleyeyim. "İbra edilmesin" çağrılarını büyük yolsuzluk/hırsızlık şüphesi dışında popülist buluyorum. Trabzonspor adını bu şekilde anmak bana zül gelir. Bu demek değil ki hesap sorulmasın; seçildiğin günün ertesinde bağımsız denetim firmasıyla anlaşıp bütün mali işlemleri tetkik ettirirsiniz. Usulsüzlük varsa ortaya koyarsın. Hukuk elverdiği ölçüde ilgililerden Trabzonspor menfaatleri gereğince hesap sorarsın. Akılcı yol budur. Kişilere kızıp heyecanla Trabzonspor'u zor duruma düşürmek yanlış.

Kaldı ki borç yapmasi, birini suçlama sebebi olarak gösterilemez. Borç, eğer dondurebilirsen, çoğu işletme için iyi bir araçtır. A miktar varlığını x faizle değerlendirip, aynı miktarı x'ten düşük krediyle borclanabiliyorsan neden tercih etmeyesin? Getiriler, giderden daha yüksek. Yani öyle tek başına borç arttı demek yeterli mali yorum olmaz. Alacaklarini, kredi dönüşlerini de analiz etmelisin. Mühim olan borç değil borçlanma koşulları ve usulsüzlüktür (Bunu mevcut yönetim için yazmadım, hepsi için geçerli.).
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 07:00.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• IHO denen hainin başkan olma ihtimali olması beni çıldırtıyor, umarım o kişilik tekrar başkan olmaz. Yoksa ben de çok ciddi radikal kararlar almak zorunda kalacağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ümit verici bir gelişme.

Yorum

• 1 ayda aday olan adam, gerçek bir aday olamaz.

Çok hızlı alınmış bir karar, kimse hazırlanmadan yine İHO ve MU aday olur.

Eğer, bir iki aday daha çıkarsa...

Zıştık

İHO başkan olur, benim için de Trabzonspor biter.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İHO tekrar başkan seçilir, transfer yasağından oyuncu alamayız, altyapı ile devam ederiz, küme düşülür, kulüp batar.
                                aklıma gelmedş değil hani ,
                                sonra yok canım olmaz o kadar dedim
                                eee sonra
                                olmaz denilenleri düşündüm
                                ve
                                irkildim , dehşete kapıldım
                                BMN KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...