Artık nedense kim gelirse gelsin dahada batacağız inancındayım. Hiç kimsenin samimiyetine güvenim kalmadı bu camiada.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de onu diyorum harcayan borcu tavan yaptıran hesapsız çekip gidiyor.
Madem bunlar milleti oyalamaktan başka bir şey ifade etmiyor gözünde, 3-5 bişe de taraftara atsınlar da birazda taraftar harcasın. Kulübün malı deniz nasılsa.
benim gözümde böyle degil reel hayatta böyle
hangi kulüpte ibra edilmeyenin hesap verdigini gördünüz
kanunlar ve yasananlar ortada
İlk olarak Buğra Çora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık nedense kim gelirse gelsin dahada batacağız inancındayım. Hiç kimsenin samimiyetine güvenim kalmadı bu camiada.
altyapinin devam yesermesi icin, ve tabi hocalara dokunulmadan yurt disindan yüksek tahsilli hocalarlan bugünkü gelisim ortamini kuran hocalara destek sunulmali...En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 03:41."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
ibrahim hacıosmanoğlu 400milyon tl lik bütçeyle aday olacakmış yok başka biri şu kadar bütçeyle aday olacakmış, hala anlayamayan varsa trabzonun geleceğinin güzel olmasını isteyenlerden, olay para meselesi şu kadar parayla gelirsem transfer yaparım borç öderim meselesi değil, zihniyet, bilgi, birikim, tecrübe, vizyon meselesi. zaten ordan burdan borçla belli bir miktar bütçeyle zenginlik vaat ederek gelenlerin yaptığı işleri birden fazlasıyla gördük
birisi gelsin şu kadar versin şu kadar götürsün, sonra arkasından birisi gelsin enkazı toplasın bir şeyler versin, enkazın fazlası kalsın, sonra yenisi gelsin, trabzonspor için istenen bu döngüden çıkmamasıdır, bir kere bu döngüden çıkıyorduk gördük başımıza neler geldi tüm türkiye bir kulübe nasıl yüklendi, şimdi kupa nerde, şenol güneş nerde, sadri şener nerde
trabzonsporun tek kurtuluşu taraftarın birleşip yönetime doğrudan etki etmesidir, benzer şeyler beşiktaş için de vardı galatasaray-fenerbahçe egomanyası yaratmak istenirken, beşiktaş bunu çarşı ve taraftarı sayesinde kırmayı başardı, bunu başaramasalardı fikret ormanın adını kimse duymaz yıldırım demirören gider, serdar adalı gelir o gider başkası gelirdi ,şu anda başlarında da şenol güneş olması ironik tarafıEn son Süper Golcü tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 03:46.2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
2021-2022 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejan mari nin yanina git, otlananlar orada
benim gözümde böyle degil reel hayatta böyle
hangi kulüpte ibra edilmeyenin hesap verdigini gördünüz
kanunlar ve yasananlar ortada
2 etti doğru düzgün konuşmayı bilmiyorsan hiç alıntı yapma o zaman.
Ben hesap sorulmalı diyorum bu kadar borcu yapanlardan, sen kalkmış kim hesap sormuş ki TS sorsun diyorsun. Bize ne kardeşim başkasından taraftar enayi mi cebinden arttırdığı ile maça gitsin, başkası gelsin yiyip içip gitsin. Sormasın mı yani bu taraftar bunun hesabını. Soramıyorsa bile dile de mi getirmesin. Ne demek istiyorsunEn son AhmetG. tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 03:44.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 etti doğru düzgün konuşmayı bilmiyorsan hiç alıntı yapma o zaman.
Ben hesap sorulmalı diyorum bu kadar borcu yapanlardan, sen kalkmış kim hesap sormuş ki TS sorsun diyorsun. Bize ne kardeşim başkasından taraftar enayi mi cebinden arttırdığı ile maça gitsin, başkası gelsin yiyip içip gitsin. Sormasın mı yani bu taraftar bunun hesabını. Soramıyorsa bile dile de mi getirmesin. Ne demek istiyorsun
sert cikilacak bir sey yazmadim, jan marinin grubundan degilseniz alinacak bisey yok"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekanunen mümkün olmadigini yazdim
sert cikilacak bir sey yazmadim, jan marinin grubundan degilseniz alinacak bisey yok
Kanunen niye mümkün olmasın. Yanlış bilgi bu. Delegeler yönetimi ibra etmedi mi kulübü zarara uğramaktan dava açılabiliyor.
Benim kişilerle işim yok tanımam etmem. Ne yönetimden birini ne de taraftar gruplarından.
Ama bir kişiye durduk yerde ithamda bulunup sonra da o ithama konu olan şey siz de yoksa kızmaya gerek yok demenin manasını açmaya gerek bile duymuyorum. Yaşın anlamaya müsaittirSol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanunen niye mümkün olmasın. Yanlış bilgi bu. Delegeler yönetimi ibra etmedi mi kulübü zarara uğramaktan dava açılabiliyor.
Benim kişilerle işim yok tanımam etmem. Ne yönetimden birini ne de taraftar gruplarından.
Ama bir kişiye durduk yerde ithamda bulunup sonra da o ithama konu olan şey siz de yoksa kızmaya gerek yok demenin manasını açmaya gerek bile duymuyorum. Yaşın anlamaya müsaittir
bunlar göstermelik"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer 'in etrafında birleşme olmalı yoksa durum vahimMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Isleyecek bir Acil eylem plani hazirlayan kimse o baskan olsun.
Nevzat Aydin iyi bir is adami olabilir ama ne zaman Trabzonspor yonetiminde olduysa hep terk edip gitti diye biliyorum.
Masayi kendi terk eden adam masanin sahibi olamaz diye dusunuyorum.
Haciosmanogluna ihtimal vermiyorum.
En cokta Riza hocanin kesinlikle kalmiyacagini bildigim icin seviniyorum
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Karar hayırlı olsun.
Şu ibra konusunda fikrimi söyleyeyim. "İbra edilmesin" çağrılarını büyük yolsuzluk/hırsızlık şüphesi dışında popülist buluyorum. Trabzonspor adını bu şekilde anmak bana zül gelir. Bu demek değil ki hesap sorulmasın; seçildiğin günün ertesinde bağımsız denetim firmasıyla anlaşıp bütün mali işlemleri tetkik ettirirsiniz. Usulsüzlük varsa ortaya koyarsın. Hukuk elverdiği ölçüde ilgililerden Trabzonspor menfaatleri gereğince hesap sorarsın. Akılcı yol budur. Kişilere kızıp heyecanla Trabzonspor'u zor duruma düşürmek yanlış.
Kaldı ki borç yapmasi, birini suçlama sebebi olarak gösterilemez. Borç, eğer dondurebilirsen, çoğu işletme için iyi bir araçtır. A miktar varlığını x faizle değerlendirip, aynı miktarı x'ten düşük krediyle borclanabiliyorsan neden tercih etmeyesin? Getiriler, giderden daha yüksek. Yani öyle tek başına borç arttı demek yeterli mali yorum olmaz. Alacaklarini, kredi dönüşlerini de analiz etmelisin. Mühim olan borç değil borçlanma koşulları ve usulsüzlüktür (Bunu mevcut yönetim için yazmadım, hepsi için geçerli.).En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 07:00.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİHO tekrar başkan seçilir, transfer yasağından oyuncu alamayız, altyapı ile devam ederiz, küme düşülür, kulüp batar.
sonra yok canım olmaz o kadar dedim
eee sonra
olmaz denilenleri düşündüm
ve
irkildim , dehşete kapıldımBMN KOCAELİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum