Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kusura bakma ama ne demek istediğini anlamıyorum.
    Benim bir şirketim var. A,B ve C şirketleriyle sözleşme yapıp onlardan mal alıyorum ama param olmadığı için sözleşme gereği üzerime düşen ödemeleri yapmıyorum. Bunun üzerine bu şirketler bana dava açıyor ve bana haciz geliyor.

Sonra sen benim şirketimi benden devralıyorsun. Haciz dosyalarını kapatıyorsun. Kulübün kısa vaadeli borçlarını ödüyorsun.

Sonra D şirketine gidiyorsun, mal almak istediğini söylüyorsun ve prensipte anlaşıyorsun. Sonra D şirketi, daha önce seninle iş yapan A, B ve C şirketlerini arayıp onlara senin şirketinin güvenilirliğini soruyor. Onlar da D şirketine diyor ki, onlar hiçbir şekilde ödeme yapmadı, biz alacaklarımızı haciz üzerinden zor aldık.

Bunun üzerine de önceden prensipte anlaştığın D şirketi, "Sen kimseye ödeme filan yapmıyormuşsun" diyerek seninle olan anlaşmasını iptal ediyor. Halbuki sen ödemeyi yapacaksın ama bunu adama anlatamıyorsun, herkes senin şirketin hakkında çok kötü şeyler söylüyor, itibarın beş paralık olmuş.

Sen de o andan sonra birçok iş anlaşmanı ancak peşin ödeme şartıyla yapıyorsun ve kaybolmuş o itibarını uzun zaman ve uğraşlar sonucunda düzeltiyorsun.

Yorum

• Ciddi bi birlik beraberlik yönetim konusunda... Evet bunun gerekliliğini ben de düşünüyorum ama ismi geçen kişilerle zor değil imkansız duruyor o iş.
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 01:32.

Yorum

• Maalesef camiamızda bir birleşme olmaz. Sadri Şener ve Nevzat Aydın da aday olmaz. Hekimoğlu haricinde Iho'yu zorlayacak kimse de yok maalesef. Aklı başında ve kulübün her kesimine hitap eden biri aday olmazsa Iho ile çöküş filmi başlar. Osmanlı'dan dahi daha kötü çökeriz.
        En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 01:29.

Yorum

• Hani mayıs deniyordu? Nisan 8 mi neymiş. Neden bu kadar kısa süre seçildi?
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Uzun yillardir hayali Trabzonspor baskanligi oldugunu biliyorum.
            Eger kendini hazir hissediyorsa aday olur.
            Sahsen tanimasamda isine bagli son derece ciddi biri diyebilirim.
            Bence isimi yazilanlar arasinda en iyi aday Mehmey Yigit Alp.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hani mayıs deniyordu? Nisan 8 mi neymiş. Neden bu kadar kısa süre seçildi?
              Bu kadar kisa sure secilmesi normal degil trabzonsporun gelecegi bir kac haftada mi secilecek belki de tezgah coktan kuruldu

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu kadar kisa sure secilmesi normal degil trabzonsporun gelecegi bir kac haftada mi secilecek belki de tezgah coktan kuruldu
                Mayıs makuldu. Zaten herkes te mayısta olsun diye kendilerine fikir beyan etti. Adam Ankara'ya gitti geldi, İstanbul'dan da nisanda seçim olacak dedi. Gelde şimdi bunu hayıra yor !
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

Daha doğru soru şu olurdu, neden sezon sonu değil de 21.-23. haftada bütün yerel medya ve taraftar grupları istifa kampanyası yürüttü, bildiriler yayınladı, kulüp binası bastı. Neden 8 Mart? Neden Mayıs değil?

Bunu ben 50 defa söyledim. Zamanı değildi bu işin.

Ha bu yönetim uyanık olsa Dursun Özbek gibi yapardı, ilk yarının sonunda 8 haftada 20 puanı toplayınca hemen 20 gün sonraya seçim koyardı.

Hekimoğlu veya Şener aday olmazsa İHO hayırlı olsun diyebiliriz.

Yorum

cok basit, bugünden itibaren yönetimden ellerini kollarini cekiyorlar, mayisa kadar kimisi oyunculara fesih ve alacaklilara haciz hakki dogmadan bu süreci atlatmak icin mümkün en yakin tarih secildi...
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Koşun koşun bakın bakalım bu yönetim DE bu kadar borçtan sonra ibra edilecek mi diye izleyin.
                      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koşun koşun bakın bakalım bu yönetim DE bu kadar borçtan sonra ibra edilecek mi diye izleyin.
                        yav ibra edilip edilmemenin bir önemi yok

edilmeyenlere ne oldu

bir hesap soracak kanun yok, bunlar milleti oyalamaktan baska bisey degil
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cok basit, bugünden itibaren yönetimden ellerini kollarini cekiyorlar, mayisa kadar kimisi oyunculara fesih ve alacaklilara haciz hakki dogmadan bu süreci atlatmak icin mümkün en yakin tarih secildi...
                          İnşallah budur. 2 olasılık var zaten.

Murat

Yorum

• riza normalde bir kac saat sonra artik istifasini sunar galiba bu durumda kalacagini sanmiyorum
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Cok kötü günler bizleri bekliyor maalesef....
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yav ibra edilip edilmemenin bir önemi yok

edilmeyenlere ne oldu

bir hesap soracak kanun yok, bunlar milleti oyalamaktan baska bisey degil
                                Ben de onu diyorum harcayan borcu tavan yaptıran hesapsız çekip gidiyor.
                                Madem bunlar milleti oyalamaktan başka bir şey ifade etmiyor gözünde, 3-5 bişe de taraftara atsınlar da birazda taraftar harcasın. Kulübün malı deniz nasılsa.
                                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X