usta tekrar aday olacak mı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
söylenenlerin aksine en ciddi kongre üyelerine sahibiz.geçen seçimin nasıl cereyan ettiğini biliyoruz.yani şunu seçin denilerek birşeyler planlanmış olsa bu kadar yakın dağılım olmazdı.
genede kongre üyeliğinin stada giden taraftara açılması şart.haliyle daha fazla tarafarın içinden yönetim kurulu üyeleri çıkmalı.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHekimoğlu dışında her aday karşısında %100 İho başkan seçilir.
Yorum
-
İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir önceki kongre mali genel kuruldu o kongreye katılma hakkı olan herkes oy kullanabilecek dolayısıyla blok oylarda olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mali genel kurul demiyor..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Şimdiden yazayım da, sonradan galeyana gelip yazdı demesinler.
İbrahim Hacıosmanoğlu bu kulübe yönetmeye tekrar layık görülürse onun başkanlığı dönemince hayatımdaki yerini başka hiç birşeyle dolduramayacağım tutkum olan Trabzonsporluğuma o adamın başkanlık yaptığı süre boyunca ara veririm.
Bir kez daha başkalarının hak ettiği gibi yönetilme eziyetine katlanamam.
Trabzonspor kongresinin aynı hatayı ikinci kez yapacağına inanmıyorum.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaradeniz'in sesi "hekimoğlu kesinlikle aday olmayacak"mış yazmışGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok .. "en son olağan genel kurula katılma hakkı elde etmiş üyeler, olağanüstü genel kurula katılma hakkına sahiptir." diyor tüzüğün 30. maddesi..
mali genel kurul demiyor..Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Usta hiçbir şey olmamış gibi bırakır gider. Muhtemelen İho ve Hekimoğlu aday olur. Üyeler bir de Hekimoğlu'nu görelim mantığıyla oy verir. Sonuç olarak pek fazla bir şeyin değişeceğine ihtimal vermiyorum. Ama İho bir daha seçilirse bu işin sonu kesinlikle karanlık olur. Kulübü yabancılar alsın diye yazınca da kızıyor arkadaşlar. Sanki keyfimizden istiyoruz bunu.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Şimdi aklımda birkaç soru var ,fikir sahibi olanlar aydınlatabilirse sevinirim.
-İHO zaten başlı başına hata olur , hiçbir koşulda gelmemesi lazım ,
-Muharrem Usta'ya dair benim de umutlarım vardı ancak söylemleri , fikirleriyle icraatleri arasında inanılmaz boşluklar oluştu , hani bazılarımız "kulüp başkanı gibi değil de iş adamı kafasıyla yönetiyor" diyor ya , inanın iş adamı kafasıyla yönetebilseydi bile daha iyi durumda olurduk.
-Nevzat Aydın'da maalesef kulüp yönetebilecek bir kapasite görünmüyor ,kendi fikrim .
O zaman soru ; kim ve neden ? Nisan hemen şurada , çok yakında , kim yönetecek bu kulübü , sizce neden , inanın ben kıt futbol bilgimle işin içinden çıkamıyorum.
Gelecek kişi 4-5 senelik bir planlamayla kısmen küçülmeye gidip , daha çok altyapı ve scout ağırlıklı orta vadeli bir planla bu kulübü ekonomik olarak rahatlatıp düzlüğe çıkarabilir mi ? Veya bunu yapabilecek cesarette birisi var mı sizce ?
Yoksa yine 3- 3,5 milyon euro maaşlarla batmaya devam mı edeceğiz ?
Kime ve nasıl güveneceğiz ?En son -Samet tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 00:53."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirader sen sev veya sevme. Stad açılışında bayrağının, kurucu cumhurbaşkanının, aktif cumhurbaşkanının ve başbakanının posterlerinin olması normal bir olaydır.
Orada anlam veremediğim bir Katar Emiri var. O da bizim tartıştığımız iç siyasetin konusu değil zaten. Onla da çok büyük derdin varsa önce BeinSports'u protesto edersin hiç ligi izlemezsin, sonra QNB'nin sponsor olmasını eleştirirsin, sonra da ben sana evinde içtiğin sudan, kaloriferini ısıtan doğalgaza, kullandığın telefondan, yediğin ekmeğe kadar kimlerin olduğunun listesini atarım, sen de o şirketlerin müşteri hizmetlerini ararsın onlara dersin siyasete alet oldunuz diye.
çok ağır boş apıyorsunEn son memmedaga tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 20:16.sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdiden yazayım da, sonradan galeyana gelip yazdı demesinler.
İbrahim Hacıosmanoğlu bu kulübe yönetmeye tekrar layık görülürse onun başkanlığı dönemince hayatımdaki yerini başka hiç birşeyle dolduramayacağım tutkum olan Trabzonsporluğuma o adamın başkanlık yaptığı süre boyunca ara veririm.
Bir kez daha başkalarının hak ettiği gibi yönetilme eziyetine katlanamam.
Trabzonspor kongresinin aynı hatayı ikinci kez yapacağına inanmıyorum.
büyük ihtimal de iho seçilecek. hekimoğlu ve sadri şener'in aday olacağını düşünmüyorum.
bugün rıza'yı getirdi diye usta'yı eleştirenler taraftar samet aybaba'ya imza attırmasına izin vermedi diye görevi bırakan sadri şener'i istiyor ya, neremle gülsem neremle gülsem
Yorum
-
İho bu anın geleceğini az çok tahmin ediyordu. Adam gitti Erzurum'a yönetici oldu cezasını tamamladı. Yani bir nevi yaprak döktü. Hekimoğlu aday olmazsa İho seçimi kazanır. Siyasetin çıkaracağı adayı merak ediyorum bakalım yumurtadan kim çıkacak?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Arkadaşlar konuyla alakasız biliyorum ama şu anda asporda canlı yayınlanan programda Haldun Domaç denen bunak Trabzonspor un alt kültürü Gs dir diyerek onlar aslında Gs yi tutar alttan diye ithamda bulunmuştur lütfen gerekli tepkimizi gösterelim böyle saçmalık duymadım.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok .. "en son olağan genel kurula katılma hakkı elde etmiş üyeler, olağanüstü genel kurula katılma hakkına sahiptir." diyor tüzüğün 30. maddesi..
mali genel kurul demiyor..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum