İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Okay zaten stil olarak Kucka'yı tamamlayacak oyuncu değil. Oranın adamı Onazi.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrganizasyonu sağlayacak adam yok.. Okay çok vasat bu haliyle yedek bekler Onazi oynar..BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Geçtiğimiz sezon da dikkat çekici bir performansı vardı.İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheerenveendeki 13 nummara müthis
Yorum
-
Vallahi Okay'ı kesip Kucka'yı transfer etme lüksü olan yönetimden ben 6-7 transfer daha bekliyorum öyleyse.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Bide lig ilk onbiri inşallah bu değildir. Castillo her türlü ilk onbir oynar mevcut kadroda. Bazen diyorum Ersun hocanın latin Amerikaya grezimi var yoksa kendi aldırmadığı oyuncuyu düşünmeme lüksümü var
Biraz Terimi andırıyor bana kendi kafasındaki oyuncular dışındakileri önemsemiyor pek
Kucka kesinlikle kötü değil sadece transferde önceliğimiz değildi. Son alacaklarını ilk aldıkar. Korkmayın Kucka akmaz kokmaz ama bize hucüm oyuncusu lazım. Bir forvet bir kanat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 30.07.2017, 20:30.
Yorum
-
Lig 11'i kesinlikle bu değil. En az 4 oyuncu değişir sahadakilerden.İlk olarak doktor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBide lig ilk onbiri inşallah bu değildir. Castillo her türlü ilk onbir oynar mevcut kadroda. Bazen diyorum Ersun hocanın latin Amerikaya grezimi var yoksa kendi aldırmadığı oyuncuyu düşünmeme lüksümü var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Hazırlık kampı ,oyuncu hazır değil, kendini zorlamıyor ,rakibi ciddiye almıyor vs vs bunlara tamam..
Ama kabul etmemiz gereken bir şey var bizim takım YETENEKSİZ kardeşim..
Qureasma adamın kafasına orta yapıyor ..
Talisca kaleyi gördüğünde bombalıyor biz de adam gibi topa vuran adam yok..
Uğur Akbaş ikilisini antrenmanda eksik varsa ancak o zaman çağırır o formayı giydiririm..
Hüseyin Cimşiri o kadar yerden yere vurup Okaydan çok büyük beklentiler içersine girmek hem çok büyük hayal hem de hiç adaletli değil..
Olcay transfer olmazsa bu sene de ite kaka oynar seneye forma yüzü göremez..
Perreria Durica Rodellega 30 yasında olsa bu sene olmaz seneye olur derdim ama seneye bu adamlardan üst düzey verim almak çok zor iken bu sene şampiyonluğa oynamalıydık..
Takımda güvendiğim tek nokta istikrar yoksa bireysel olarak güvendiğim topçu yok denecek kadar az..
Durica çok laubalı ve hantal.
Castillo cok yetenekli ama bir o kadar da savruk ve dengesiz..
Perreira Allahı var adamım.
Forvet dışında 8 ve sağ açık almazsak çok umutlu olmamak lazım..
Kadro istikrarı sayesinde 4 veya 5.oluruz ancak..
Ama Serdar ve Burak dışında ofansa 2 takviye olursa işler değişir..
Yorum
-
3 çok da kötü değil aslında. Kucka'dan benim beklentim araya top atması ve uzaktan etkili şutlar çekmesiydi ama şimdiye kadar bunu göremedik. Böyle bir dönüş alabilirsek 3 opsiyon 5'e yükselebilir.İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un 3 tane skor opsiyonu var.Perreira-olcay-yusuf ile oynanan çizgi oyunu,Castillo'nun yarattığı akınlar ve Yusuf Yazıcı'nın duran topları.Bu 3 organizasyonu kitleyen vasatın üstündeki herhangi bir Anadol takımı bile gol yemeden tamamlayabilir senin maçını.Örneklerini gördükk zaten
Sağ Kanat organizasyonları, Castillo'nun bireysel becerisi, Duran top tehlikeleri, Kucka'dan uzaktan şutlar (?), Rodallega (ve olursa özellikle Burak'a) direkt savunma arkası paslar..
Heerenveen köy takımı değil sonuçta sağ kanadı şu dakikaya kadar etkili kullandık ama çizgiden içeriye çevirme konusuna daha iyi çalışmalıyız. Sürekli önündeki adama çarptırıyorlar.( ゚д゚)
Yorum
-
Uzun zamandır arenaya çıkmamış Gladyatör gibi bilenmiş
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum