Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orta sahada top yapabilen oyuncu eksikliği çok bariz Sosa tarzı bi adam lazım
    Çok net..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Okay ve Kucka iyi oyuncular ama son pas olayını sadece Yusuf ve Kanatlara bırakırsak yanarız. Onazi yapamasa bile direkt toplar denediği için tehlike yaratıyor. Attığı 10 toptan 2-3 tanesi isabet buluyor, bunları Okay ve Kucka da denemeli. Hele Burak gelirse...
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pereira gidiyor gidiyor dönmüyor.
        Olcay kaç kere geri döndü kapatacağım diye. Kuco da diri ama çok etliye sütlüye girmedi Okay daha gezici ok istiyor ofansta Theo da geziniyor boş boş.
        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 30.07.2017, 20:06.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olcay kaç kere geri döndü kapatacağım diye. Kuco da diri ama çok etliye sütlüye girmedi Okay daha gezici cok istiyir ofansta Theo da geziniyor boş boş.
          Theo kötü değil ya umutluyum ben.

Yorum

• Hangi maçı izlesem bek & kanat açısından bakarsam sağ taraf hep önde bence.

Pereira-Olcay arasındaki iletişim daha iyi.

Takımın organizasyon sorunu çözülemiyor, ileriye top gitmiyor organize biçimde.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• damdoy ya konuşuyor ya ellerini açıyor tam bir sığır
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Theo kötü değil ya umutluyum ben.
                Yok ben kötü demedim zaten sürekli sağdan deniyoruz. Top gelmiyor o da geziniyor o yüzden. Damdoy bi pozisyonda yine ağır kaldı.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Okay-Kucka olmuyor maalesef.

Yorum

• Trabzonspor'un 3 tane skor opsiyonu var.Perreira-olcay-yusuf ile oynanan çizgi oyunu,Castillo'nun yarattığı akınlar ve Yusuf Yazıcı'nın duran topları.Bu 3 organizasyonu kitleyen vasatın üstündeki herhangi bir Anadol takımı bile gol yemeden tamamlayabilir senin maçını.Örneklerini gördükk zaten
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hangi maçı izlesem bek & kanat açısından bakarsam sağ taraf hep önde bence.

Serdarın'da geleceğini düşünürsek sahadaki iki stoperde yedek. Durica ve Serdar ayakları düzgün stoperler topu ileriye taşıyabilirler.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Serdarın'da geleceğini düşünürsek sahadaki iki stoperde yedek. Durica ve Serdar ayakları düzgün stoperler topu ileriye taşıyabilirler.
                        Olayın stoperden kaynaklanmadığını düşünüyorum. Ama defansif açıdan şuanki durumu düzeltecekleri kesin.

Onazi - Kucka daha doğru bir ikili mevcut durumda.

Yorum

• Bizim taraftar bomba sakatlanan rakp oyuncu için çıkarın dışarı kenara hoyun diyor[emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• [MENTION=47377]sasort[/MENTION]

Yorum

Hangi maçı izlesem bek & kanat açısından bakarsam sağ taraf hep önde bence.

Ersun hocanın gözünde sağ bek hücumcu, sol bek defansif olacak sanırım.
                              MCMLXVII

Yorum

Olayın stoperden kaynaklanmadığını düşünüyorum. Ama defansif açıdan şuanki durumu düzeltecekleri kesin.

Onazi - Kucka daha doğru bir ikili mevcut durumda.
                                Katılıyorum. Tüm hazırlık maçlarını izledim Okay ayaklarını geliştirememiş ve hala çok ağır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim