İlk olarak Arda' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Okay ve Kucka iyi oyuncular ama son pas olayını sadece Yusuf ve Kanatlara bırakırsak yanarız. Onazi yapamasa bile direkt toplar denediği için tehlike yaratıyor. Attığı 10 toptan 2-3 tanesi isabet buluyor, bunları Okay ve Kucka da denemeli. Hele Burak gelirse...( ゚д゚)
Yorum
-
Olcay kaç kere geri döndü kapatacağım diye. Kuco da diri ama çok etliye sütlüye girmedi Okay daha gezici ok istiyor ofansta Theo da geziniyor boş boş.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePereira gidiyor gidiyor dönmüyor.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 30.07.2017, 20:06."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Theo kötü değil ya umutluyum ben.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcay kaç kere geri döndü kapatacağım diye. Kuco da diri ama çok etliye sütlüye girmedi Okay daha gezici cok istiyir ofansta Theo da geziniyor boş boş.
Yorum
-
damdoy ya konuşuyor ya ellerini açıyor tam bir sığırTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Yok ben kötü demedim zaten sürekli sağdan deniyoruz. Top gelmiyor o da geziniyor o yüzden. Damdoy bi pozisyonda yine ağır kaldı.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTheo kötü değil ya umutluyum ben."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Trabzonspor'un 3 tane skor opsiyonu var.Perreira-olcay-yusuf ile oynanan çizgi oyunu,Castillo'nun yarattığı akınlar ve Yusuf Yazıcı'nın duran topları.Bu 3 organizasyonu kitleyen vasatın üstündeki herhangi bir Anadol takımı bile gol yemeden tamamlayabilir senin maçını.Örneklerini gördükk zatenİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Serdarın'da geleceğini düşünürsek sahadaki iki stoperde yedek. Durica ve Serdar ayakları düzgün stoperler topu ileriye taşıyabilirler.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi maçı izlesem bek & kanat açısından bakarsam sağ taraf hep önde bence.
Pereira-Olcay arasındaki iletişim daha iyi.
Takımın organizasyon sorunu çözülemiyor, ileriye top gitmiyor organize biçimde.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Yorum
-
Olayın stoperden kaynaklanmadığını düşünüyorum. Ama defansif açıdan şuanki durumu düzeltecekleri kesin.İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdarın'da geleceğini düşünürsek sahadaki iki stoperde yedek. Durica ve Serdar ayakları düzgün stoperler topu ileriye taşıyabilirler.
Onazi - Kucka daha doğru bir ikili mevcut durumda.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Ersun hocanın gözünde sağ bek hücumcu, sol bek defansif olacak sanırım.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi maçı izlesem bek & kanat açısından bakarsam sağ taraf hep önde bence.
Pereira-Olcay arasındaki iletişim daha iyi.
Takımın organizasyon sorunu çözülemiyor, ileriye top gitmiyor organize biçimde.MCMLXVII
Yorum
-
Katılıyorum. Tüm hazırlık maçlarını izledim Okay ayaklarını geliştirememiş ve hala çok ağır.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlayın stoperden kaynaklanmadığını düşünüyorum. Ama defansif açıdan şuanki durumu düzeltecekleri kesin.
Onazi - Kucka daha doğru bir ikili mevcut durumda.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum