Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maç sonrası Takımımıza Taraftarın yüz yüze tepkisi

Seyircinin sesinden Onurun ne dediğini hiç anlamadım..

Yine söylüyorum, evet kötüyüz, istekli ama yeteneksiz ve özgüvensiz oynuyoruz...
    Ama yine de o hakem hataları!!! Olmasa şu anda bu takım omuzlarda olurdu..
    Hakeme bağlamayalım demeyin.. Çok önemli maç alır maç verir hakemler..
    Bu da hepimizin malumudur...

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Seyircinin sesinden Onurun ne dediğini hiç anlamadım..

Yine söylüyorum, evet kötüyüz, istekli ama yeteneksiz ve özgüvensiz oynuyoruz...
      Ama yine de o hakem hataları!!! Olmasa şu anda bu takım omuzlarda olurdu..
      Hakeme bağlamayalım demeyin.. Çok önemli maç alır maç verir hakemler..
      Bu da hepimizin malumudur...

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Onur'un söyledikleri; "Bir şey söyleyeceğim, bir şey söyleyeceğim. Sözümüz gururumuzdur. Siz değerlisiniz. Gözünüzü yiyeyim. Bak biz bu şehirin evlatlarıyız lütfen daha çok saygı istiyoruz lütfen lütfen."
      Ben bunları anladım ses modlarını değiştirerek.
      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Ne girayı Allah aşkına bence ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar. Ersun gitsin 7 kat abancı bir hoca gelsin

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun Yanal giderse, Giray Bulak gelecek!

Yanal’ın alınan kötü sonuçlar nedeniyle Başkan Muharrem Usta ve en çok sevdiği yönetici Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ı zor durumda bırakmamak istifayı düşündüğü, tecrübeli teknik adamın gitmesi halinde yerine en güçlü adayın Giray Bulak olduğu kaydediliyor.

ÖZAK VE YAKIN ÇEVRE DE O’NU İSTİYOR

Trabzonspor’da son olarak 2000 yılında görev yapan ve şu anda ise TRT3’te yayınlanan Stadyum Programı’nın yorumcusu olan Giray Bulak’ın özellikle Faruk Nafız Özak ve O’na yakın kesimler tarafından çok istendiği belirtiliyor. Özak ve yakın çevresinin, Yanal’ın ayrılması durumunda şu aşamada Bordo-Mavili takıma en yararlı ismin Giray Bulak olacağı noktasında Muharrem Usta’yı ikna ettikleri, Başkan’ın tercihini bu yönde kullanma eğilimine girdiği ifade ediliyor.

Giray Bulak’ın da böyle bir öneriye sıcak baktığı ve görev almaya hazır olduğu kaydediliyor.

TrabzonAjans.com

Özevlat ulan ! Çare Giray Bulak. Hasret son bulacak, 30 yıllık zulüm bitecek, TS 80 li yıllardan sonra ülkede olan gelişmeler sebebiyle aşama aşama kaybettiği kimliğini tekrar kazanacak, kupalara ambargo koyan amatör ve asil ruh tekrar geri gelecek ! Taklitlere gerek yok, barça dortmund bilmem ne modelleri hikaye, bizim kendi modelimiz var bunu uygulasak yeter !

Not: Bişey içmedim normal halim.
            Not 2: Ersun hoca istifa ederse, E.Sağlam veya Cihat Arslan geleceğine Giray Bulak ı isterim. Çok ciddiyim. Nasılsa yabancı getiremeyiz iyisi bize gelmez.
            Not 3: Harbi bişey içmedim. Sadece bugüne özevlatçı uyandım. Bende şaşırdım şuan, çok ilginç.

[MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION]

hocam ben özevlatçı oldum. Ne yapmalıyım ?
            Giray bulak gelirse gidene kadar ben Trabzonlulugumu rafa kaldırırım.
            Yiyici timin, derin Trabzonun görünen yuzudur bulak. Hiçbir başarısı olmadan Tsden faydalanmaya çalışan 3 büyük yakaladı adamdir
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Kesinlikle etmemeli diyorum ama aklıma Yumlu değişikliği geliyor.

Sonra Giray Bulak haberleri çıkıyor. Kafam allak bullak...
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun Yanal giderse, Giray Bulak gelecek!

Yanal’ın alınan kötü sonuçlar nedeniyle Başkan Muharrem Usta ve en çok sevdiği yönetici Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ı zor durumda bırakmamak istifayı düşündüğü, tecrübeli teknik adamın gitmesi halinde yerine en güçlü adayın Giray Bulak olduğu kaydediliyor.

ÖZAK VE YAKIN ÇEVRE DE O’NU İSTİYOR

Trabzonspor’da son olarak 2000 yılında görev yapan ve şu anda ise TRT3’te yayınlanan Stadyum Programı’nın yorumcusu olan Giray Bulak’ın özellikle Faruk Nafız Özak ve O’na yakın kesimler tarafından çok istendiği belirtiliyor. Özak ve yakın çevresinin, Yanal’ın ayrılması durumunda şu aşamada Bordo-Mavili takıma en yararlı ismin Giray Bulak olacağı noktasında Muharrem Usta’yı ikna ettikleri, Başkan’ın tercihini bu yönde kullanma eğilimine girdiği ifade ediliyor.

Giray Bulak’ın da böyle bir öneriye sıcak baktığı ve görev almaya hazır olduğu kaydediliyor.

TrabzonAjans.com

Özevlat ulan ! Çare Giray Bulak. Hasret son bulacak, 30 yıllık zulüm bitecek, TS 80 li yıllardan sonra ülkede olan gelişmeler sebebiyle aşama aşama kaybettiği kimliğini tekrar kazanacak, kupalara ambargo koyan amatör ve asil ruh tekrar geri gelecek ! Taklitlere gerek yok, barça dortmund bilmem ne modelleri hikaye, bizim kendi modelimiz var bunu uygulasak yeter !

Not: Bişey içmedim normal halim.
                Not 2: Ersun hoca istifa ederse, E.Sağlam veya Cihat Arslan geleceğine Giray Bulak ı isterim. Çok ciddiyim. Nasılsa yabancı getiremeyiz iyisi bize gelmez.
                Not 3: Harbi bişey içmedim. Sadece bugüne özevlatçı uyandım. Bende şaşırdım şuan, çok ilginç.

[MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION]

hocam ben özevlatçı oldum. Ne yapmalıyım ?
                Allah şifa versin. Kurtulmak gerçekten zor. Faruk Hoca gereken tavsiyeyi verecektir.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Fotospor + Trabzonajans kombinasyonudan anca böyle bi haber çıkardı.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fotospor + Trabzonajans kombinasyonudan anca böyle bi haber çıkardı.
                    Giray Bulak kendi bile yazmış olabilir
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ben Ersun Hoca'nın tecrübeli oyunculara değer verdiğini biliyorum. Yumuşak oyunu sevmez. Sert futbol oynayan, rakibi faullerle durduran bir futbol anlayışına sahip. Bek oyuncularının kanat görevi gördüğü kanatların içeriye geçerek ikinci forvet ve ceza sahası yardımlaşması futbolcusu konumuna sokulan bir futbolu her takımda uygulamaya çalışmıştır.

Zeki, Akbaş Orta sahanın uyumsuzluğu elinde hücum anlamında yetersiz bir kadro oluşu onu buraya sürükledi düşüncesindeyim. Trabzonspor'un içinde bulunduğu mali kriz kendisini bu yola mecbur bıraktı ve risk aldı düşüncesindeyim. Fakat ikinci devre özellikle bütün ipleri eline alan bir takım oluşturacağından eminim.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bursaspor o kadar kötü top oynuyor ki maci izlerken sinir krizi gecirirsin..ama kontrollü oyun Batalla ve Harun un performansi ile bu puanlara geldiler..

Bizim 1 tane ofansta sorumluluk alan topcumuz olsaydi suan 22 23 puandaydik..

Hep mali imkanlari soyleyip Ersunu aklama pesinde degiliz onunda hatalari var ama kovmak baska birini getirmek çözüm degil..Ayrica bu sene takim gecen seneki gibi onursuz bir top oynamiyor..Mücadele var hirs var istek arzu ne dersen de hepsi var ama kalite eksikliginden olmuyor..

Yemin ediyorum Ersun kalsin diye Kayseri ve Adana maclarini kazanalim istiyorum...Neymis 2 kere gelmis basarisiz olmusmus..Ne alakasi var 2009 da icerde Denizli Konyayi yensek yeni kurulmus takimla sampiyon olacaktik..2.geldiginde de keza bir sekilde ivme kazandirdi..Getirilmesi son derece dogruydu eger gonderilirse de o derece yanlis olur..

Ersun Yanal bizim imtihanimiz sonuclar ne olursa olsun sezon sonuna kadar kalmali..İnsallah baskan yönetim arkasinda durabikir..

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kesinlikle etmemeli diyorum ama aklıma Yumlu değişikliği geliyor.

Sonra Giray Bulak haberleri çıkıyor. Kafam allak bullak...
                          Bununla ilgili haberler çıktı. Aslında hoca Suk'u oyuna almak istemiş fakat Suk tepki gösterip oyuna girmemiş. Böyle olunca da Yumlu'yu almış oyuna.

Ersun Yanal, İbanez'in yerine, Suk'u oyuna almak istedi. Güney Koreli oyuncu, hocasına tepki gösterip sahaya çıkmadı.
                          sürmene

Yorum

• Ersun gitmelidir
                            yerine Giray miray gelirse Usta'nın üstün vizyonunu görmüş oluruz

İlk olarak abbas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bununla ilgili haberler çıktı. Aslında hoca Suk'u oyuna almak istemiş fakat Suk tepki gösterip oyuna girmemiş. Böyle olunca da Yumlu'yu almış oyuna.

http://www.sporx.com/suk-ve-zekiden-...SXHBQ586466SXQ
                            yalanlandı

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonsporun 2013 yılından beri değiştirdiği Td ler....

1-Şenol Güneş
                              2-Tolunay Kafkas
                              3-Mustafa Reşit Akçay
                              4-Hami Mandıralı
                              5-Vahid Halilhodziç
                              6-Ersun Yanal
                              7-Şota
                              8-Sadi Tekelioğlu
                              9-Hami Mandıralı
                              10-Ersun Yanal

3 senede 10 Td değiştirdik....Peki çare oldu mu HAYIR...
                              O zaman Ersun'la sürünelim. Öyle mi?

Neden Halilhodzic üç ay süre isterken aynı SABIR gösterilmedi (Yönetim sabrı değil, taraftar sabrı.)? Ersun Bey'e uygulanan pozitif ayrımcılığın sebebi nedir? Henüz 18. sıraya inmemiş olmamız mı?

Ibanez'i beş dakikalık videodan seyredip "Ooo işte bizim Canerimiz. Tam Ersun Hocalık bek. Adam gol kralı olur" diye yazanlar online mı? Hani, hocanın üç aydır oynatmadığı Ibanez?

Porto scoutları alınca müthiş futbolcu olan Suk (Gelirken referansı sağlamdı), söz konusu Ersun'un geleceği olunca çöpe dönüyor(!) Ersun kadroyu kuracaktı, dünya barışı hayat tozpembe... Fakat işler kötü gidince bir haber: "Transferleri o yapmadı." Tabii, kesin öyledir.

İlk hafta iki gol atan Onazi, M'bia'yı aratmazdı hani?

Kişilere böylesine bağlanmayın. Yarın şartları kabul edilip makul tazminatı ödendiğinde sizi hatırlamadan Mavi Tur'a çıkacaktır. Yerine gelenlere de takılacak kulp hazır ne de olsa: "Ersun'un kurduğu kadroyu oynatıyor. Galibiyetler normal..."
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 14:42.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O zaman Ersun'la sürünelim. Öyle mi?

Neden Halilhodzic üç ay süre isterken aynı SABIR gösterilmedi (Yönetim sabrı değil, taraftar sabrı.)? Ersun Bey'e uygulanan pozitif ayrımcılığın sebebi nedir? Henüz 18. sıraya inmemiş olmamız mı?

Ibanez'i beş dakikalık videodan seyredip "Ooo işte bizim Canerimiz. Tam Ersun Hocalık bek. Adam gol kralı olur" diye yazanlar online mı? Hani, hocanın üç aydır oynatmadığı Ibanez?

Porto scoutları alınca müthiş futbolcu olan Suk (Gelirken referansı sağlamdı), söz konusu Ersun'un geleceği olunca çöpe dönüyor(!) Ersun kadroyu kuracaktı, dünya barışı hayat tozpembe... Fakat işler kötü gidince bir haber: "Transferleri o yapmadı." Tabii, kesin öyledir.

İlk hafta iki gol atan Onazi, M'bia'yı aratmazdı hani?

Kişilere böylesine bağlanmayın. Yarın şartları kabul edilip makul tazminatı ödendiğinde sizi hatırlamadan Mavi Tur'a çıkacaktır. Yerine gelenlere de takılacak kulp hazır ne de olsa: "Ersun'un kurduğu kadroyu oynatıyor. Galibiyetler normal..."
                                Ben kişilere bağlanmıyorum.....

Sadece devre arasında Hoca değişikliğinin bize bugüne kadar faydalı olmadığını ve olmayacağını söylüyorum....

Ha illa birileri bedel ödeyecekse ilk başta büyük umutlarla işbaşına gelen ve oy verdiğim Sayın Muharrem Usta ödemeli bu bedeli....

Hani Lucescu deyip Ersun Yanal'ı bile zor getiren....

İskelet kadro kuruyorum deyip Zeki Yavru ve Yumlu ile anlaşıp onlara milyonlar döken Muharrem Usta var ya işte o....

Yönetim maşallah kendilerine süre istemeyi biliyorlar ama 12 ay olmadan 3 tane hoca değiştirdiler....

Şimdi 4.yü istiyoruz....

Yok mu bu işte bir yanlışlık......
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim