koskoca sehir kan agliyor ama beyefendi istanbulda sabaha kadar gece kulübünde egleniyor !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sende pusuda bekliyosun gelmez demek icin nasil bir tatmin aliyosun anlamış degilim bundan yazin basindan beri ayni. Ersun Yanal ne kadar aliyor yazarmisin buraya? Diğerleri vergiyi cikar karsilastiralimİlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebielsa rudi garcia maliyetleri 5 milyon euro dan baslar ve bize hayatta gelmezler.En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 02.10.2016, 12:58.
Yorum
-
Eli yüzü düzgün 1 stoper bile alınsaydı durumumuz farklı olurdu. Savunmanın göbeğinde Uğur ve Yumlu'ya güvenip yola çıkmak intihar oldu.
Ben yine de istifadan yana değilim kesinlikle. En azından taraftarla filan içeride galibiyetler alabiliriz. Deplasmanlarda da şans bikaç kere yüzümüze güler herhalde. Bi şekilde devre arasına atarız kendimizi.
Şu an hoca değiştirmeye çalışmak kesin çöküş olur, eminim.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
1,5 milyon euro alıyor.bielsa garcia 5 milyon euro versende gelmez bu iki hocanın geliş maliyeti ortalama yardımcılarıyla 6,7 milyon euroyu bulur o paraları versende adamlar gelmez.İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesende pusuda bekliyosun gelmez demek icin nasil bir tatmin aliyosun anlakis degilim bundan yazin basindan beri ayni. Ersun Yanal ne kadar aliyor yazarmisin buraya? Diğerleri vergiyi cikar karsilastiralim
Yorum
-
Kadro tamamen yenilendi diyorsun.Akbas,onur,aytac,yumlu,ekici,zeki okay bunların hangisi yeni.Bu ne perhiz bu ve lahana turşusu ..İlk olarak ts_cilginlar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansa yeterince takviye yapmadılar. Elindeki kadronun ideal 11'ini daha bulmuş değil. Kafa olarak kendini 100% Trabzonspor a verirse herşey değişebilir. Kesinlikle hepimize sabır diliyorum, takım yöneticisinden, futbolcusundan teknik direktörüne kadar komple yenilendi, malesef zamana ihtiyaca var. Yumlu,Yavru,Akbaşla olacak iş değil bunlar. Transfer döneminde yerine kesinlikle kaliteli ve yönlü defans oyuncuları alınmalı...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
8 tane adam alıp 6 tanesini kadroya almayan hangi takım var.Ersun salak degilya demekki bu adamlar eldekilerden de kötü.O zaman başkan bırakacak,olmadı ersun bırakacak başka var mı alternatif?????Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Kesin çöküs olur yoksa M.Demir ilk 11 nasil baslasin? TORPIL olmadan sahada gezmekle olmaz tabi sende haklisinİlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEli yüzü düzgün 1 stoper bile alınsaydı durumumuz farklı olurdu. Savunmanın göbeğinde Uğur ve Yumlu'ya güvenip yola çıkmak intihar oldu.
Ben yine de istifadan yana değilim kesinlikle. En azından taraftarla filan içeride galibiyetler alabiliriz. Deplasmanlarda da şans bikaç kere yüzümüze güler herhalde. Bi şekilde devre arasına atarız kendimizi.
Şu an hoca değiştirmeye çalışmak kesin çöküş olur, eminim.
Yorum
-
Trabzonspor lanetli felan degil 2011 den sonra kurulan kadrolar felaket derecede kotu.1992 98 arası tolunay orhan unal soner,hami,hamdi,orhan,sota sonuç hep zirveye oynanmış 2 tane lig 2.ciligi 1 cumhur baskanlığı,2 basbakanlık,2 turkiye kupası,200_2003 arası macit,dilaver,hüseyin cimsir,tayfun cora,hasan üçüncü,kürşat,serapimoski,lange vb.sonuç küme düşme mucadelesi.2003_2005 gökdeniz,fatih,yattara,romasenko,celalettin,erdinç,tolga,simikoviyak,le yong sonuç 2 türkiye kupası.2 lig ikinciligi.2009_2011 burak,umut,jaja,engin,selçuk,egemen,onur,glovacki sonuç lig şampiyonluğu herşey çok açık net yok böyleydi yok şöyleydi .Bu takım iyi kadro kurmak zorunda kurmadın mı rezil kepaze olmakta kaçınılmaz.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstifa etse nolcak etmese nolcak.. Feriştahı gelse bişey değişmez , Trabzonspor lanetli..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Misafir
İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi istifa etsin. Yerine de Hami Mandıralı gelsin. Ya da Sadi Hoca.
Arkadaş bu kadar mı ders almaz bir camia.
Türkiye'nin en iyi 2 teknik direktöründen biri (ki bence birincisi) takımın başında.
Fb'nin de gs'nin de hocalarından çok daha iyi bir hocaya sahibiz.
İho çapsızının enkazı ancak 5 yılda temizlenir. 3 yılda bir nebze nefes alacak duruma geliriz.
Hala takımın bu sürede şampiyonluk mücadelesi verebileceğini sanan hayalperestler var.
Evet transferlerde yanlışlar yapıldı. Gelecekte de yapılacak.
Ama ben biliyorum ki (ilk ağızdan) Castillo dahil alınan hiçbir oyuncu birinci tercih değildi.
Büyük oranda ekonomik nedenler, ikinci olarak da kulübün ve Türkiye'nin içinde bulunduğu durum nedeniyle 2.3. hatta 5.sıradaki adaylar alınabildi.
Bu kulüpte yeniden yapılanmada Yumlu, Zeki ve Akbaş'ın ilk 11'de oynaması en büyük hatalarıdır bence. Dünkü maçın ilk yarısında sezonun en iyi futbollarından birini oynarken Yumlu'nun klasik hatalarından biri yaktı yine takımı.
Sonuç olarak "biz büyük takımız, her yıl şampiyonluğa oynarız" , "formamız bile 4.olur" klişelerini bırakın bir kenara. Başakşehir, Bursa ve Osmanlıspor gayet planlı bir şekilde yapılanıyor.
Eskisi gibi kolay değil işimiz.
Ama kulüpte Yönetim, Hoca, Kadro, Ekonomik durum ve taraftar gibi 5 önemli faktör açısında rakiplere göre önde veya dengede olduğumuz tek konu tknik direktör konusudur.
Bırakın artık saçmalamayı da Ersun istifa etmesin diye dua edin. Ersun Yanal giderse 2 yıl daha atar yapılanma işi.
Şaka mısın hocam sen ?ne 5 yılından ne yapılanmasından bahsediyorsun?bizi 3 leyen Alanya 4 leyen Karabük kaç transfer yapmış kaç para harcamış bi bak...iho gibi bir andavalı savunuyor değilim de sonuçta onun enkazı dediğin futbolcular gitti mi,gitti...ekonomik olarak gayet te güzel paralar harcadık transfere ve geldiğimiz noktada 3 pas yapamayan bir takım var karşımızda,hala enkaz edebiyatı yapılıyor hayret...bu adamlar geleli sene olacak hala enkaz edebiyatı bu arada gelen giden 3-4 atsın hatta geçen seneki gibi 6-7 ler ye sonra da enkaz devraldık ondan böyle yuh artık...bizim yarı maliyetimize kurulmuş takımların oynadığı futbolu görünce Allah belasını versin bizi bu hallere düşürenler diyorum,bitti.
Yorum
-
Bu takım kume dusme mucadelesi verecek artık net aleni ortada.Bu psikolojiyi türkiyede 1.samet aybaba 2.yılmaz vural verebilir.Acil olarak getirilmeliler.Bu takım ilk yarıyı bu sekilde tamamlarsa kesin kes dusecektir. Panige girmeden operasyon yapılıp ilkyarı 19_20 puan yapacaksınız 2.yarı takımlar takviye yapacağı ve daha hırslı oynayacağı için 37 puan alabilsek de kalsak şu ligde. Bunun lamı cimi yok bu takımı düşürtmeyeceğiz.İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"yeni teknik direktör kim olmalı?" başlığını yavaş yavaş açmalıyız.Ersun gidici gözüküyor.
Ertuğrul Sağlam,Samet Aybaba,Rıza Çalımbay yeni teknik direktör adaylarımız olmalı.Benim tercihim kulübün dokusuna en uygun isim olarak Rıza Çalımbay'dır.Hatta gelecek hafta takımın başında Manisa maçına çıkarsa şaşırmam.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Ha gayret belki bu sezon takımı düşürürsün küme. Her sezon aynı terane arkadaş.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım kume dusme mucadelesi verecek artık net aleni ortada.Bu psikolojiyi türkiyede 1.samet aybaba 2.yılmaz vural verebilir.Acil olarak getirilmeliler.Bu takım ilk yarıyı bu sekilde tamamlarsa kesin kes dusecektir. Panige girmeden operasyon yapılıp ilkyarı 19_20 puan yapacaksınız 2.yarı takımlar takviye yapacağı ve daha hırslı oynayacağı için 37 puan alabilsek de kalsak şu ligde. Bunun lamı cimi yok bu takımı düşürtmeyeceğiz.
Yorum
-
Pardon sampiyonlar ligi diyecektimde dilim sürçtü. Karabukten 45 dakikada 4 gol yiyen baska takım varmı .Turkiye ligleri tarihinde ben bulamadım sen soyle belki vardır.İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa gayret belki bu sezon takımı düşürürsün küme. Her sezon aynı terane arkadaş.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum