Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun'un yeğeni yazıkoldu pusuda bekliyor
    güzel bir yağlama yıkama ile

Ersun suçsuzdur temalı bir yazı bekliyorum
    kolay gele

Yorum

• Anketin tekrar yapılmasını rica ediyorum zira sonuç tamamen değişecektir
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• 1- EY gibi bir adam daha bu takımın başına musibet olarak gelmez...Ruh ve Beden sağlığım için kalmalı...Maçları o kadar raha seyrediyorum ki çünkü hedef falan yok ortada...Bir Almancı olarak küçüklüğümden beri sempati duyduğum HSV Hamburg'un maçlarını izler gibiyim...Yense de yenilsede maçlardaki gollerin, bir iki klas hareketin, 5-10 dakikalık baskılı oyunun bana kattığı hafif hayat belirtileri dışında nötr modunda izliyorum maçlarını...Böyle iyiymiş...

2- EY ile devam etmemiz gerektiğinin bir sebebi de ona sonsuz kredi açan, açık çek veren içimizdeki hayranları için, " bu transferleri o yapmadı, bir şans verilmeli" diyenler için kalıp, takımı küme boylarında ezdirdikten sonra gitmeli hayatımızdan bir ömür boyu.(bu arada anketi şimdi gördüm. iyi oldu. aynen devam renkdaşlar. sonsuz desteğe devam)
        En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 29.12.2016, 20:31.
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• ersunun suçu yok diyen yalancının önde gidenidir ulan kızılcabölükü de yenemeyeceksek kimi yenicez

Yorum

• tadı kaçtı artık. devre arasında gerekirse bir oyuncu eksik alınsın, tazminatı neyse verilip gönderilsin ersun. bu takım bu kadrosuyla dahi şu içinde bulunduğu durumu hak etmiyor. gümüşhaneyle oynayacağımız maçta var olma savaşı vereceğiz, inanılır gibi değil...

Yorum

• Spikerin gördüğünü bile göremeyen teknik! Hoca defol git artık yeter la bu kadar rezillik yeter dayanamıyorum artık yenilgiler rezilliklere
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ersunun arkasında bu yönetim daha nekadar durcak ya kızılcabölük diyorum.

Yorum

• Ulan kovun artık ya

Yorum

• Birazcık gururun ve onurun varsa bırakıp gidersin...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Tazminatı yüklüymüş basiretsizler başaramaz. İşimiz baskılara dayanamayıp istifa etmesine kaldı, onun dışında bırakıp gitmez (tabi baskı varsa)
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Ersun Hoca ve yönetim artık gidin bu kadar rezillik yeter...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun'un yeğeni yazıkoldu pusuda bekliyor
                          güzel bir yağlama yıkama ile

Ersun suçsuzdur temalı bir yazı bekliyorum
                          kolay gele
                          Oğlu menajer belli ki bu "yazıkoldu" kullanıcısınında bu işten rantı var

EVET KESİNLİKLE VAR --->

Ersun Yanal imza tarihi : 12.11.2014

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oğlu menajer belli ki bu "yazıkoldu" kullanıcısınında bu işten rantı var

EVET KESİNLİKLE VAR --->

Ersun Yanal imza tarihi : 12.11.2014
                            hahaaha dostum helal olsun

şeytana pabucunu ters giydirirsin
                            nokta atışı tespit

Yorum

• Sanırım dedikodu değil ki baya baya dillendiriliyor. Yanal'ın istifası karşılığı 1 milyon Euro tazminat parası istediği yazılıp çiziliyor. Yönetimin de buna yanaşmadığı... Harbiden b.ka batmış durumdayız. Takımın durumuna bakın bunların derdine bakın. Ve bu yapı takımı 2. devreye sokacak.
                              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Trabzonspor'un teknik direktörüne ''şerefsiz oğlu şerefsiz'' demek serbest mi forum da ?

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim